Фотокниги - 6!

• 35 667
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
Момичета, умната с поръчки над 30лв. от страни извън Европейския съюз. Мислех да правя книжка в ИНКУ, но то там само шипинга е 25$
От темата за нововъведеното ДДС, това бе за мен най-важно. Ако нямате време да четете, това е нещо като резюме.

Цитат
Ако стойността на пратката е над 30лв се дължи ДДС.
Платих следните суми:
20% ДДС върху цялата ми стойност по фактура, която включва и транспортните разходи
8лв за попълване на митническата декларация на гише в пощата (не са ме питали дали искам)
2лв такса за превод на ДДС-то в банковия клон

С фактура или без всички пратки над 30лв от юридически лица се разпечатват и оглеждат.

# 601
ИМа ли някой,на когото са пратили сгрешените календари и после нормални,без да се е обаждал?Чудя се дали да им пиша ,или сами ще се сетят. Thinking

# 602
от 11.11 са моите шипнати и не са ми идвали нито сгрешени нито оправени, чакаааам
а книжките от Блърб  newsm78 и за тях ли важат тези законови въведения?

Eто нещо ново от кравичката, ей сега го активирах, но няма да го ползвам

To celebrate the start of year 2010, you can now redeem a set of ten 20-paged 7” x 5” photo books for printing those treasured

45 дена ще ви е валиден кода 2010BOOKS за 10 книжки 7на5 с 20 стр

http://www.artscow.com/photo-gifts/watch  Часовник за 5 долара с доставката до 13.01
, ето го моя купон ако някой го иска Coupon code: 499WATCH

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 20:48 от laguna

# 603
ИМа ли някой,на когото са пратили сгрешените календари и после нормални,без да се е обаждал?Чудя се дали да им пиша ,или сами ще се сетят. Thinking

аз получих сгрешени календари и после нормалните без да им пиша.

# 604

аз получих сгрешени календари и после нормалните без да им пиша.
Да им пиша направо 2011 да слагат-то с тая скорост  Mr. Green

# 605
  • В кошера...
Аз получих първо поправения, после сгрешения - следэ седмица.
Няма грам логика с доставките - още чакам две книжки от края на ноември.

# 606
Момичета, умната с поръчки над 30лв. от страни извън Европейския съюз. Мислех да правя книжка в ИНКУ, но то там само шипинга е 25$
От темата за нововъведеното ДДС, това бе за мен най-важно. Ако нямате време да четете, това е нещо като резюме.

Цитат
Ако стойността на пратката е над 30лв се дължи ДДС.
Платих следните суми:
20% ДДС върху цялата ми стойност по фактура, която включва и транспортните разходи
8лв за попълване на митническата декларация на гише в пощата (не са ме питали дали искам)
2лв такса за превод на ДДС-то в банковия клон

С фактура или без всички пратки над 30лв от юридически лица се разпечатват и оглеждат.

да считам че и в Блърб ще се оскъпи книгата с 20%, защото Швейцария не е в Европейския съюз, така ли?
 Досега плащах някаква такса около 2 долара - Bulgaria DDS (6%)
Нали от Блърб бяха направили още един офис в Европа, дали не може от там да ни пращат книгите вече, ако е към ЕС? Последната ми книга в средата на декември обаче дойде от Швейцария newsm78

# 607
ето нещо малко от мен

Free 20 pages book From Sutterfly
Enter code: JANBOOK
Offer ends January 13, 2010

повече инфо тук

# 608
Laguna смятам , че Блърб имат офис в Холандия за Европа, а не Швейцария.Но отвреме навреме пратките в БГ си идват от Щатите .Тоест е нужно и едно писъмце да им се прати миг преди потвърждението за евентуално желание продукта им да идва към нас от Европа
Гаргамелчо ...тук вече от USA нещата са ни + 20 % и разправий ...

# 609
ето нещо малко от мен

Free 20 pages book From Sutterfly
Enter code: JANBOOK
Offer ends January 13, 2010

повече инфо тук

Благодаря за купончето. Може ли да попитам Sutterfly от къде шипват, че сега с това ограничение от 30 лв. не ми се занимава с митничари. Извинявай, ако е коментирано някъде назад.

# 610
Момичета, моя календар е шипнат на 12 ноември и още го няма, къде да им пиша на кравичката, бихте ли ме ориентирали?

# 611
  • Варна
laguna, аз им пиша в отговор на е-мейл, с който ме информират за шипването на съответната поръчка.  Peace

Вчера ми пратиха отново календарите, решиха, че са изгубени.  Rolling Eyes Така че и при теб ще стане така, моите бяха шипнати на 21-ви ноември.

# 612
Момичета и аз днес си получих календара
поръчах го на 11.12
шипнат на 18.12
дойде вчера 07.01 но понеже не е имало никой в къщи днес ходих до пощата да си го взема
доволна съм само някой от снимките доста червенеят а едната която имам много червени елементи някак са и убити цветовете
за толкова пари толкова и от другия край на света ми го пращат  Laughing

# 613
добре де и като е безплатно ли се плащат 20%?? от каква сума?
много кофти наистина

Може да свърши работа на някоя чужбинска мама Wink

Ral_p, от щатите

# 614
вчера им писах за моята книжка 7 на 5 която е поръчана на 11ти ноември и изпратена на 18ти ноември. отговориха ми че ще ми изпратят нова. още си чакам и едни календари от 4ти декември но за тях ще изчакам още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт