Фотокниги - 6!

• 35 655
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Така и аз да се оплача тази година от кравичката.Порачах за родата подарък за коледа-календари 4бр. Пратили са я на 19 Ноември и все осще я няма.След 2 имейла които им пратих,сега казаха че отново ще ги пуснат.Дано.

# 616
  • в страната на абсурдите
календарите ви за нова година ще ви останат за осмомартенски подаръци за бабите! Grinning

# 617
Изумена съм от отговора на кравичката  Crossing Arms For shipping to Bulgaria, shipping can takes up to 45 business days to arrive. Thank you for your patient

# 618
  • pomorie
и аз им писах вчера за две книжки от 21.11 шипнати на 1.12 пиша им за втори път този път отговора беше че шипинга до бг отнема месец а и може да се забави край коледните празници и да им дам още време  newsm78

# 619
Изумена съм от отговора на кравичката  Crossing Arms For shipping to Bulgaria, shipping can takes up to 45 business days to arrive. Thank you for your patient
Сигурно за да спестят от безплатния или евтин шипинг използвт някой китайски куриер, който ходи пеша и стига за 45 дни...
Но и нашите пощи са за бой, картички за Коледа от Пловдив до София ми пътуваха 12 дни. Щото е много далече  Mr. Green

Ето онзи ден си поръчах календар, ми шипнали са го вече, явно повече няма да поръчвам по празниците.

И още нещо да питам - за новия закон и митата, ДДСта и т.н. На всичките ми пратки отгоре винаги е имало принтиран лист, залепен за плика, на който освен адрес и т.н. има стойността на пакета и в повечето случаи е 4-5 долара, без значение какво съм поръчвала. Мисля, че не би трябвало да има проблем тогава и с по-големи поръчки.  newsm78

# 620
  • София
Здравейте,
И аз не съм си получила новогодишните календари. Сега им написах едно гневно писмо за календар поръчан на 7.11 и изправен на 11.11 Къде се губи вече два месеца  newsm78
Доволна съм от книгите им, но този път се уляха с тоя shipping  Crossing Arms

# 621
...мисля , че таз крава трябва да бъде оставена вече да пасе трева , а не само ние ...аз си чакам едни снимки още от 9 ноември 2009 година ...и едва ли и да дойдат ще има други поръчки оттам ... досега винаги всичко ми се е бавило ....
който знае други сайтове , направо да ги сподели ... да ги изоставим тез в хонг конг newsm78

# 622
Ако има желаещи да ми станат съседи, нека го направят!

yankax@abv.bg

# 623
  • Варна
Miamy_Heat, поканих те, ако това си имала предвид! Peace Най-добре си изтрий е-мейла от съобщението, да не ти се напълни пощата със спам.

# 624
  • София
...мисля , че таз крава трябва да бъде оставена вече да пасе трева , а не само ние ...аз си чакам едни снимки още от 9 ноември 2009 година ...и едва ли и да дойдат ще има други поръчки оттам ... досега винаги всичко ми се е бавило ....
който знае други сайтове , направо да ги сподели ... да ги изоставим тез в хонг конг newsm78
Ми аз за сега се ориентирах към английския сайт Фотобокс. В момента правя там една фотокнижка, но цените са си доста над тези в кравата.
Ако обаче успееш за поканиш достатъчно хора, които да си поръчат снимки на теб ти се трупат лири, които после ги ползваш за закупуване на неща от техния сайт.

# 625
Фотобокс са алтернатива, по-бърза, но по-скъпа. Аз мисля да си поръчам една книга да ги видя, но масовите поръчки пак ще са от Кравата, миналата година беше същия ужас по празниците, после се оправиха, повече от месец не съм чакала.

# 626
Момичета, някой има ли код за книжка 8*8 20 стр за кравичката?  Blush
Направих си книжката като си мислех, че кода който съм активизирала е валиден още и го няма и го няма Sad

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:29 от laguna

# 627
Аз се въздържах тази година от календарите,т.е. пуснах няколко още септември,тогава си идваха бързо!  Mr. Green
Този код днес дойде,ако някой ми каже дали канвасите са рамкирани или не,цена няма да има!
  Mr. Green

After all the Christmas and New Year celebrations, most of us are now settled back into our routine work. So with the gloomy chilly weather reminding us of the long Winter months ahead, we thought we’ll brighten up everyone with an exceptional photo canvas deal that’s certain to get the pulses racing.

Essentially designed for turning photos into canvas art, you can now print two 8” x 10” canvases, shipping fee included, for a mere $7.99. Use the coupon code below and save over 85% on the website regular price.
Coupon :

Coupon code:    B1F1CANVAS8X10
Expires on:    01/31/2010

Start making your masterpieces now.
http://www.artscow.com/photo-gifts/Canvas/Canvas-8-x-10-343

# 628
не, не са рамкирани.

# 629

Twisted Evil Тогава няма да ме спечелят за клиент! Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт