Фотокниги - 6!

• 35 650
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Smallville
Аз да се похваля,получих първата си книжка Party
Странното е,че не е първата,която поръчах,преди тази имам поръчана друга,а нея още я няма.Но като ви чета май това е доста често срещано явление Thinking

# 631
  • в страната на абсурдите
Essentially designed for turning photos into canvas art, you can now print two 8” x 10” canvases, shipping fee included, for a mere $7.99. Use the coupon code below and save over 85% on the website regular price.

Coupon code:    B1F1CANVAS8X10
Expires on:    01/31/2010

# 632
Някой ще сподели ли код за книжка 8*8 20стр за кравичката  Praynig

Декември месец имаше такива книжки, аз активирах кода и сега като отида да credits&discound и там го няма, вероятно е изтекъл Thinking

# 633
  • Smallville
Някой ще сподели ли код за книжка 8*8 20стр за кравичката  Praynig

Декември месец имаше такива книжки, аз активирах кода и сега като отида да credits&discound и там го няма, вероятно е изтекъл Thinking
Намерих код от форума на кравата е,но е за 5 книжки,при мен работи,но не знам дали не трябва да поръчаш 5 книжки наведнъж и ли може и поотделно?
-
ZDVKBLR
Expiry Date: 01/18/2010

# 634
  • Тук и там
laguna -това е моят код, който няма да използвам, но пак е за 5 книжки. Дано да ти свърши работа  Peace:

Free Credit Type   Product Name                                           Start Time     Expired Time  Free Shipping    Transfer Key 
5                            DiscountCredit 8x8 Photo Book (20 pages) 12/21/2009   01/21/2010     No                     4xq0bcixythn   

# 635
Ето няколко кода, които няма да ползвам:

100   NewMember   Prints 4" x 6"   12/18/2009    Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins      No     5ylajbs1dx59    
50   NewMember   Prints 5" x 7"   12/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    sv9o49w38wdr    
4   NewMember   Rubber Coaster (Square)   10/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    psiuzt7rzbdl    
4   NewMember   Rubber Coaster (Round)   10/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    u10s3nfu3543    
2   NewMember   Bottle Opener Key Chain   10/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    iy1oo7aefao5    
5   NewMember   Prints 8" x 10"   10/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    nefn9urghou2    
10   NewMember   Prints Wallet (4)   12/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    jnjoeb0si2s1    
2   NewMember   Prints 12" x 18"   10/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    5o7rk8eomt4y    
5   NewMember   Collage 8" x 10"   12/18/2009   Expiring soon, Time Left: 5 days 11 hours 46 mins    No    fk7oxwm5g93f    

И аз търсих код за книжка 8 на 8, но не намирам... порових назад... този код за 5 книжки, задължително ли е да се поръчат 5 еднакви книжки?

Hug

# 636
Iva-1977 първо пробвах твоя но не се получи при мен newsm78  Heart Eyes

danibaby, мерси много за кода - активирах го и ползвах за една книжка  Blush Heart Eyes

МНОГО МНОГО МЕРСИ МОМИЧЕТА ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!!!!

Момичета, аз още не съм се научила къде да гледам, за да ви дам и на вас кодове. Влизам в Credits & Special Discount Offers:
но списъка е огромен и то не с генерирани кодове, на принт скрийна даже се виждат само част от тях...няма такива  Expiring soon, Time Left каквито виждам при вас

# 637
Iva-1977 първо пробвах твоя но не се получи при мен newsm78  Heart Eyes

danibaby, мерси много за кода - активирах го и ползвах за една книжка  Blush Heart Eyes

МНОГО МНОГО МЕРСИ МОМИЧЕТА ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!!!!

Момичета, аз още не съм се научила къде да гледам, за да ви дам и на вас кодове. Влизам в Credits & Special Discount Offers:
но списъка е огромен и то не с генерирани кодове, на принт скрийна даже се виждат само част от тях...няма такива  Expiring soon, Time Left каквито виждам при вас

Ох, не съм сигурна дали съм те разбрала, ама като генерираш и то ти излиза кода..

Hug

# 638
Здравейте момичета,
аз съм нова във фотокнигите, т.е. едва сега ще правя първата си.  Embarassed
Искам да ви питам, за кой сайт са последните кодове, които дадохте?
Също, малко ме притеснява поръчка от американски сайт заради новите митнически изисквания за стоки на стойност над 15 евро, които не идват от ЕС. Какво ще кажете вие по въпроса, сигурно се отнася и за фотокнигите, нали?
Питам, защото мислех да поръчвам от artscow или евентуално blurb, но ме притеснява да не трябва да ходя на митница да се разправям. От друга страна, във photobook.co.uk цените са доста по-високи, а и не виждам доставката до БГ колко струва...  newsm78 
Предварително благодаря за споделеното и помощта!  Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 15:18 от Hexina

# 639
Здравейте момичета,
аз съм нова във фотокнигите, т.е. едва сега ще правя първата си.  Embarassed
Искам да ви питам, за кой сайт са последните кодове, които дадохте?
Също, малко ме притеснява поръчка от американски сайт заради новите митнически изисквания за стоки на стойност над 15 евро, които не идват от ЕС. Какво ще кажете вие по въпроса, сигурно се отнася и за фотокнигите, нали?
Питам, защото мислех да поръчвам от artscow или евентуално blurb, но ме притеснява да не трябва да ходя на митница да се разправям. От друга страна, във photobook.co.uk цените са доста по-високи, а и не виждам доставката до БГ колко струва...  newsm78 
Предварително благодаря за споделеното и помощта!  Hug

Последните кодове са за артскау, а иначе не съм наясно с митническите истории, но мисля че това за книжките не важи. На мен до сега са ми идвали в къщи и в пощата, не на митница, не знам дали това има значение.

Hug

# 640
  • Тук и там
Hexina, да не те подведа, но дори и да поръчаш книжка от кравичката/artscow/ май идват винаги по-евтини от 15 евро или греша  newsm78
Поне при масовите, които поръчваме от 20 и 39 стр. е така, защото са с кодове и плащаш само доставката Peace
Но ако греша, моля поправете ме за да не объркам някой  Hug

# 641
Hexina, да не те подведа, но дори и да поръчаш книжка от кравичката/artscow/ май идват винаги по-евтини от 15 евро или греша  newsm78
Поне при масовите, които поръчваме от 20 и 39 стр. е така, защото са с кодове и плащаш само доставката Peace
Но ако греша, моля поправете ме за да не объркам някой  Hug

Да книжките 8 на 8 от 20 стр излизат около 15 лева (8 долара). Но ако направите поръчка над 30 лева от артскау, ще се ходи на митница, ако обявят реалната цена на пакета.

# 642
7x5 Photo Book (20 pages) 01/06/2010 02/19/2010    3gb453tmp5xy 

# 643
Много ви благодаря за помощта!  Hug
Книгата ми е почти готова - в artscow, но на някои снимки ми стои едно жълто триъгълниче с удивителна. Какво значи това?

# 644
Много ви благодаря за помощта!  Hug
Книгата ми е почти готова - в artscow, но на някои снимки ми стои едно жълто триъгълниче с удивителна. Какво значи това?

Снимките ти не са в подходящата резолюция! Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт