Фотокниги - 6!

• 35 646
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
От линка на Чоколина се отива в страницата във ФБ на Артскау. Там, в самата реклама за безплатния пад за мишка, има линк. Той води към друга стр, Артскау купони. Трябва да разрешиш достъп до нея като те пита. После цъкаш на офертата, от която искаш да се възползваш и отдолу излизат всичките ти приятели във ФБ. Започваш да ги каниш като избираш снимките им. Но странно, че самото приложение разрешава да се канят 6 приятели за един ден.

# 661
Успях да поръчам още снощи, но забравих да вляза да пиша. Благодаря!

Hug

# 662
  • Карлово
Ето тук го описах по-подробно, със снимки. И са променили приятелите да са 6.
http://christozovi.wordpress.com/2010/01/15/free-photo-mousepad/

# 663
Побързайте, само първите 2000 подложки за мишка са безплатни Simple Smile

Hug

# 664
  • Варна
Те вчера бяха хиляда, ама гледам са пуснали още 2000 безплатни. И наистина са намалили приятелите на 6. Grinning

# 665
  • В кошера...
И аз поръчах от подложката, но ми се иска да ми пристигнат и но мен вече книжките. Изчака ми се чакалото...
На 30.11. са шипнати. Дано...

# 666
Днес си получих 2-те книжки 8х8 инча 39 стр. поръчани на 16.12.2009год.  Simple Smile
Шипнати са на 22.12.
Остана да си получавам само едни снимки 4х6 поръчани на 19.12.

# 667
  • pomorie
аз още чакам две книжки поръчани на 21.11 шипнати на 01.12  #Cussing out

# 668
И аз си чакам календара, шипнат на 11,11. След като ми отговориха да чакам до 45 работни дни #Cussing out ....чак тогава да пиша, егати календара #Crazy

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 18:30 от laguna

# 669
Аз май обърках нещо с тези подложки - стигнах до картата, но не ми нулира напълно подложката /чак сега прочетох, че офертата не важала за всички видове/ и затворих сметката, в смисъл че не поръчах нищо. Дали мога пак да се върна?

# 670
А кой размер подложки поръчвате

# 671
  • Карлово
Можеш, но трябва отново да влезеш през фейсбука и да си я създадеш отново. Безплатни се тези, на които НЕ пише collage

# 672
Ей дойде най-сетне и моя ред да кажа шипната ми е поръчката на 3 книжки 7х6!Направих ги още миналата година,но аз се замотах те с езамотаха и най-сетне пристигната заветния мейл!Сега ми е чудно дали до 2 месеца поне ще дойдат Mr. Green,не за друго ама като не станаха за новогодишни подаръци поне за рожденния ден да станат а той е другия месец!

# 673
Мики,благодаря ти за отговора! Но виж пак какво се получава - избирам си един от моделите /не е колаж/, слагам снимка и ми излиза тотал 0.00. Като дат Check out ми излиза шипинг около 4-5 долара. Защо се получава така?

# 674
  • Smallville
Мики,благодаря ти за отговора! Но виж пак какво се получава - избирам си един от моделите /не е колаж/, слагам снимка и ми излиза тотал 0.00. Като дат Check out ми излиза шипинг около 4-5 долара. Защо се получава така?
И при мен е така,остава за плащане 3,99 $ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт