Ноември влезе вече. Време е да се родиш човече :) - 47 тема

• 23 370
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Кло - чак костите да се разтварят май не усетих, но много странно ми се догади в един момент и не ми стигаше въздух. При следващите се опитах да се отпусна като дишах с корема дълбоко и някак си намаляваше болката. Иначе ако затаиш дъх става по-лошо.

mama_AJ - живот и здраве като родим всички и малко се поокопитим с новия режим, предполагам, че ще започне голямото коментиране на колики, кърмене, наакани пелени и тн.  Mr. Green
А и силно се надявам, че повечето мами не се страхуват от студа и ще си правим разходки - нали и ние ще трябва да влизаме във форма. Вчера си говорихме с мацките, че на фона на  тия големи кореми дупетата ни направо малеят, обаче като махнем тумбите ще лъсне голата истина  newsm45

# 61
Изрязах си ноктите, е не до дъно но достатъчно късо да свиквам  Mr. Green Mr. Green
Васи ми се губи тази сутрин, както и Стелето  Mr. Green Mr. Green Бебчета ли чакаме?!?  Praynig
Това на пресекулки ли го чувстваш Мари или постоянно?

# 62
  • София
maria.krumova, нека днес бъде твоя ден!   bouquet
Отивам на лекар и ще се радвам да видя после,че вече си гушнала своята малка душичка!

elenata, успех и на теб!

Честити нови бебенца на щастливите мами!

# 63
Момичета слагате ли маски като излизате?
По радио 1 казаха, че доста училища в София са затворени заради Свинския грип...
Ще трябва ли да ходя да си купувам?  newsm78

# 64
Честити бебоци на Тони, Слънце, Нея, Вилето и Dependent!!! Да са ви живи и здрави, а на мамите - бързо възстановяване  newsm51

Писихриси, мерси за закусчицата!
Кло, благодарности за новата темичка и песничката  newsm19
Кики, много хубави дрешки сте взели за бебка, голяма мацка ще я изписвате  Flutter
Миме, Васи и другите преносващи мами (или с днешен термин) - стискам палци днес да е вашият ден!  fingerscrossed
За болките - днес се събудих с такива, но е нормално, щях да се притесня, ако нямах признаци, че раждането наближава  Laughing Но й е рано на моята бебка да излиза - още 2 седмици  Wink

# 65
Кло - ами сутринта докато се чудех още и си лежах в леглото настрани, може би в момента на пика на контракцията, но като си поемех дълбоко въздух и минаваше. Сега докато се къпах ме стягаше през цялото време кръста. Като си направя тоновете ще мина през приемния кабинет да ми погледнат разкритието - дано не ми откажат....не би трябвало нали  newsm78
МАСКА СИ СЛАГАЙ !!!!!- точно ние трябва да се пазим сега най-много. Вчера нали писах, че са забранили свижданията в ТК и всички са с маски. Ти както ползваш градски транспорт си доста изложена на всякакви вируси. А и то не е само свинския грип - има още няколко в момента. Лошото е, че маските в доста аптеки са свършили.

hrupka, zlitova - мерси за пожеланията. Дано така да стане.

# 66
Мимка, направо ме разсмя с ГОЛАТА ИСТИНА - ама си е самата истина верно.
Като си погледна дупето ми се вижда по слабо от преди- хехехехеххе.
Но като се пробвам да сложа някои дънки от преди - тц не става. Влизат до средата на бедрото и това ееее.
Голямо дупе голяма работа ейййй.

# 67
Добро утро, момичета  smile3525
 Благодарим на Кло за новата темичка, която както виждам си е тръгнала по вода(по сняг  Grinning) Честити бебчета на мама Вели, Валичка, Антония, Слънце, Нея, Бурето и Dependent, да са много послушни и много да ви радват  smile3541 Вчера колкото пъти да отворя форума и все имаше по някое ново бебенце  Simple Smile Само така, момичета smile3501
 Искаше ми се да пиша, ама бях много уморена и нещо се разсмърках, затова днес се отчитам, не че съм много по- добре.
 Фанта, честита ти дата за секциото, успех ти желая  newsm10
Елената, и на теб утре успех, щом трябва-да се предизвиква раждането, то и аз съм решила, ако до 21-и не съм родила, на 22-и да ходя с багажа до болницата, че ми се иска да е скорпионче нашия юнак, ама имам усещането, че няма да се наложи yes
Мария, това за размера на дупето и аз си го мислих скоро, че сега не се забелязва зад големия корем, но после ще лъсне наистина голата истина Joy
 А иначе вчера ходих на консултация, пак само теглене, мерене на кръвното и на тоновете, което този път ми отне "само" 2 часа, 1 кило отгоре съм, ама после се сетих, че се теглих с дебел елек и маратонки, значи положението е същото, кръвно малко по-високо, но в рамките, тонове - добри, каза лекаря. И ми стана интересно, че докато ми слуша тоновете, ме попита дали чакам момче, защото се чували така както при момчетата били  Shocked значи наистина се познава само по тоновете какво ще е бебето, уж наистина чакаме момче, а този доктор за първи път го виждам в болницата  newsm78
 Взех списък за мен и бебето за нещата, които ще трябват в болницата, горе-долу съм ги предвидила, само добавих някои дреболийки, моят багаж е 1 среден сак, на бебо-още толкова+ 1 найлонов плик за изписването, не знам кака ще се изнасям към болницата в денят Х.
 Това е, остава само да почивам и да чакам, а, и д-ра каза да започвам с големите разходки, ама днес засега ме мързи, ще видим после  Rolling Eyes

# 68
Честито на всички мами с бебчета!
Мария. Крумова, хайде, дано вашия ден да е днес!  Hug

Моя приятелка роди в Германия и бързам да споделя с вас какво тя ми разказа за отглеждането на бебетата там.
Първото нещо което ме озадачи е, че бебето се къпело 2 пъти в седмицата и забележете - никакви сапуни,душ гелове и прочее.. слагат във водата две три течни сметани от тези за кафе.  newsm78
Ако след баня детето се е стресирало и плаче не бързаш да го обличаш само го завиваш и успокояваш. Обличането чак като спре да плаче.
Дрехите не гладят.
Ако кърмят никаква вода- е това и ние го знаем.
Абе германска му работа!  Simple Smile
В Холандя като изключим сметаната за кафе е същото. Обикновено се слага бадемово маслко във водата ако е много суха кожата. А освен това докато не падне пъпчето бебето не се къпе във вана.

# 69
Здравейте, мами! Честито на всички, сдобили се с рожби! Да са им живи и здрави и много да ги радват! Няма да ви изброявам, че сте много.
Аз след малко тръгвам към болницата и утре ще е секциото. Малко ми е стегнато, ама то винаги ми е така, като трябва да оставам в болница. Повтарям си, че всичко ще е наред и утре ще гушна бебка.
А следващата партида родилки да не се помайват и скоро да се похвалят с бебче.

# 70
Ужас ... днес като ви четох писанията за дупета реших да погледна моето...
Направо ме е страх да гледам в огледалото  Twisted Evil Краката и дупето ми са набраздени от стрии в задната част... Имах си малко и при другите бременност ти но това което видях направо ме порази  #Cussing out #Crazy
Корема ми няма нито една, а задника ми е набразден  #2gunfire #2gunfire
Лоша работа.
Върви се оправяй след раждането #2gunfire #2gunfire

# 71
  • София
добро утроооооооооооооо!

марийче, стискам палци! благодаря ти че внасяш малко яснота какво да очакваме като болка....  Hug но ако можеш изчакай още няколко дни и ще ходим дружно да раждаме, ние с кики така сме се наговорили Mr. Green

Димна, успех, стискаме палци всичко да мине бързо!
елената и на теб, успех!

приятен и бебевалежен ден!

# 72
Честити нови бебета и от мен!  Grinning   bouquet  bouquet  bouquet

Маренце, с тез болки дано днес или утре го пръкнеш на бял свят бебока Hug

# 73
Добро утро

Кло - Тука съм мацко!

Миме - Аз след тоновете мисля да се кача до приемния кабинет за едно прегледче, ако искаш заедно! Не мисля че ще ни откажат! Аз от снощи съм се навила! м/у другото пусни ми твойто номер на ГСМ-то на лични

елвиресте - Мен ме от.... хте нали ;-( Вие си се наговаряте да раждате заедно, а аз? ;-( Плаче ми се вечеееее

# 74
Здравейте,аз не съм много редовна в писането,но днес реших,да питам дали може да ме впишете в групата на "загорелите"  Simple Smileбебета заедно с maria krumova,wasilena и steletu,дано не пропускам някой?

Нашият малък мъж също няма никакво намерение да излиза и явно ще има доста да си го почакаме,в понеделник бях на преглед за разкритие и се оказа,че не само,че нямам,но и шийката ми още не е изгладена!

Затова ,че ще си чакам заедно с вас! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт