Споделете 128

• 26 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Calathea, дано детето се подобри бързо. Само че, както описваш кашлицата, май ще трябва по-сериозно лечение от небет-шекера. На моите деца в такъв случай винаги им изписваха противоалергични.

И моето коледно настроение вече е тук - вчера приятелка ми подари пухкав, шоколадовокафяв плюшен елен с пуловер на снежинки. Страхотен е! Не можеш да го погледнеш, без да си помислиш за сняг и елха. Из главата ми почват да витаят мисли за коледни подаръци, за списък на кого да пратя картички, добре, че още не ме е навестила и готварската муза.

# 556
Анджи, ще съм ти много благодарна.
Lillibon,  в такива ситуации обикновено и изписват Вентолин.
Винаги имам в резерв, ако се случи посред нощ, че тук екстри като денонощни аптеки няма.
Впръсквахме в устата и на няколко пъти, но без ефект.  Tired
Ще я заведа днес на лекар да и погледне гърлото и да преслуша гърдите, че кашлицата наистина звучеше страшно.

Ставам, за да подготвя мадамите за разходка.
Времето ми се вижда приятно. Макар да е влажно.

# 557
  • Бу-у-урга-а-ас
Снощи гледах филма за промените по БТВ и ми се доплака, но си дадох сметка колко се е променил животът ни и колко по-добър е станал. Детето гледа с мен. Нарочно го оставих и се изумих колко добре схвана за какво става въпрос. После се заседях на един филм по Холмарк и се съдрах от рев. Филмчето не беше нищо особено, но беше много коледно и библейско поучително. След това си доревах с последната серия на Секса и града и си легнах блажено разтоварена.  Laughing

# 558
аЗ ПЪк ревах 40 страници от началото на новата ми книга, "Без нея".Продължението на "Отива една жена...."

# 559
За втори път тази година мисля да подкрепя Рокси - след избирането за абсолютен фаворит в Резил на годината, Споделете е на път и другаде да се премести! Някои хора така и не разбраха че тук не е спамо-чат на здравно - психоаналитична тематика, докато чакаш да влезнеш в детския кабинет. Онези пък които го разбраха отдавна не са писали тук!  Naughty

# 560
Поименно, Нотар, поименно.
Така не се брои, само с недомлъвки.
Когато имам да кажа нещо някому-обикновено го изричам директно. Ако ми стиска, де.

# 561
Предполагам, че визира мен.
Простете, че споделих майчините си неволи.

# 562
  • Бу-у-урга-а-ас
Завиждаш Нотар, нали мъжете не можели да плачат. Поплачи си и ще ти мине и на теб  smile3533

Давам си ваканция от форума. Ще мятам по едно око на номинациите, макар че всичко тръгна от там. Чао Нотар! И ти няма да ми липсваш.

# 563
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Откъде толкова много жлъч?
Пък вземи си я претлътни, да видиш хубаво ли е...
Is it time да ревем за тези дето не пишат вече тук again?
А ти с какво допринесе с написаното, да се върне Стария Дух на Споделете?
Това Споделете някаква кошница ли е, дето се препълва?
Толкова ли не може човек, като не му се чете нещо, просто да го прескочи?
Дразним се, злобеем ей така просто.
Прибирам си антенките вече, писна ми да ловя негативна енергия.
Дано не стана безчувствена и към позитивната.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 11:17 от LemonDesi

# 564
Май ми е добре, че не ви разбирам.

Стискам палци на Дид и ви споделям, че днес майка ми си тръгва и ми е малко криво. Надявам се да се видим пролетта, но на нейна територия.
Също така си отдъхнах, че бременната трета вълна ме подмина.

# 565
  • о`майна лунна нощ е
Дуци, аз пък се радвам на подписа ти.
За миг ми се прииска и на мен да подарят елен като на Лилибон.

Не съм чела вчера и ми е добре, че съм пропуснала мятането на кал.

# 566
  • Пловдив
До неделя сме вкъщи с кашлящ Максим. Поне ще се наспя (дано не ми излезнат криви плановете, де).
Наминете насам, на гости Simple Smile

# 567
Мятането на кал е от преди малко, Вес.
Жалко.

# 568
  • Пловдив
Май ми е добре, че не ви разбирам.

Стискам палци на Дид и ви споделям, че днес майка ми си тръгва и ми е малко криво. Надявам се да се видим пролетта, но на нейна територия.
Също така си отдъхнах, че бременната трета вълна ме подмина.
Айде бе, подминала те. Ами другия месец? Mr. Green Twisted Evil

Искам да споделя случка от сутринта. Отива Иво на градина, влиза, лелките чакат малките долу и ги качват горе, говорим си със сестрата и чувам отгоре - Иво - "Виж, виж, имам нова блуза и панталон!", лелката "Леле, голям си бонбон", а Иво - " Нееее, ти си ДАБОН" и се смее. Ех на мама, малкия джентълмен Heart Eyes , не може да говори още правилно, ама прави комплменти. Heart Eyes

# 569
Янтра, стават гафове по някой път, иначе се старая да ме подминава Mr. Green

Коледно ми е и на мен, за пръв път от не знам колко години, даже мисля да извадим елхата тези дни, рано ли е Thinking

Общи условия

Активация на акаунт