Споделете 128

• 26 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
За елхата не знам, но никога не е рано да се сложи един английски коледен кекс  Grinning.

# 571
  • о`майна лунна нощ е
Анджи, върнах се, прочетох и се натъжих.
Няма душ за тази кал обаче.

# 572
аз за пореден път не схващам к'во става

# 573
Didranad имаш палец от мен. Обеден, ама сега те прочетох.

Калатеа - по това време се засилват разни вентолински кашлици. Даваш ли някакви имуностимулатори? Има едни нескъпи хапченца - 10 дни даваш, 20 поочиваш. 3 пъти. (обаче не помня как се казват) И са доста ефикасни. Говоря отопитно. И, слава богу, през последните 4 години не ни се е налагало да даваме каквото и да е в това отношение.
Дори се снабдихме с риби, хамстер, и се замисляме за куче. Голямо. Евентуално Каракачанка.
Зная, че не сме в ред.
Аз мисля и коте да си хвана. Ще му сложа кошница върху хладилника. Да си мърка там и да дразни Каракачанката.
И, евентуално, да останем без хладилник/телевизор/посуда  Joy

# 574
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Духът на Споделете, макар и променящ се под напора на бурни страсти и мерения на не знам какво си в други теми, ми допада. Явно с възрастта човек добива житейски опит и поне малко мъдрост кога и как да реагира. Нотар, не те разбрах наистина.
Калатея, бързо оздравяване на феята и търпение на теб  Hug. И от мен един лек - чаят БронхоПам на д-р Памуков много ни помага в къщи при кашлица. Облекчава и успокоява.

Благодаря на всички за позитивната енергия и стиснатите палци. Явих се пред съответната инстанция.  Надявам се на добър резултат – решението ще излезе утре.

П.П. Аватарът на Смарти усмихва душата ми, толкова е лъчезарен.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 12:21 от Didranad

# 575
Знаток, знам всичко за кучетата /баси ментора дет съм станал, за какво ли не знам всичко, /.
Каракачанката е вярно куче, самотовержено и няма чувство за страх. Виждали са вълци да го разкъсват, само куче, но след като е уморило два. Не му идва ва ума да бяга просто. И за пазач на складове и къщи става, но негония живот е отстрани на стадото. Уж сякаш недзаинтересовано се влачи отстрани, но е привидно. Очите му са жълто мътни, постоянно прилича на болно, като го гледаш в очите. Гласът му е гъгнив, сякаш идва от съседната махала, няма мощност и не респектира.
Един бобтейл с дългата си козина изглежда доста по-голям, отколкото е реално, а гръмкия му рай те заковава на място- Спираш да въриш просто, краката ти натежават като оловни. Освен това е общителен, душа дава за деца.
Ако искаш да ти пази къща, може и женски кангал. Яде много малко за ръста си, препоръчвам ти женски, защото мъжкия кангал е два пъти по-голям. Деца могат да го яздят, никакъв проблем. Легенди се носят зя него. Било се е с лъвове. По турската телевизия го дават как души вълци.

# 576
Вълк  Hug наистина много знаеш. (то е от възрастта  Joy)
Ще бъде овчарка, ако изобщо вземем куче.
По всяка вероятност ще е мъжко (но не се знае - то и предишното щеше да е мъжко) Нашият мъж не търпи конкуренция. Само един мъжки хамстер (и няколко хелера, които не се броят) имахме във времето и той умря. Женският хамстер почти го изяде.

Обаче зная как се мъчи кучето в апартамент. Има нужда от въздух, допир със земята (пръстта, не асфалта), игра. А ние сме малко немукает в това отношение. Та си мисля - дай първо да отгледаме децата, пък после, като се изпоженят  Laughing ...

Виж обаче котето.... м

# 577
Взимай, взимай коте.
Знаеш ква забава е, ако е по-откачено е по-бетер от дете  Laughing
Моето от сутринта поне 5 бели сътвори, има и изключително чувство за естетика - ако се донесе нова джаджа и се сложи на любимия му шкаф, отива и го бута /само него/  Simple Smile
В момента виси на горната част на прозореца и поема дневната дозка клюки от квартала.
Кучета съм гледала в апартамент и повече не бих повторила.

# 578
  • sofia
Е,ви е съвсем ме разбихте. Аз пък искам куче - и породите, за които си мечтая от дете са баш басет и бобтейл. И сега ...котки обичам много, ама не искам котка, искам куче. И детето Сава плахо иска - страхува се завалията от кучета много, ама каза, че иска куче и много ще го обича. Струва ми се добра терапия да вземем животин, още повече, че мен като малка не ме огря да имам и цял живот си мечтая.

# 579
За апартамент "дакелът е голям човек", женски, по-елегантен е, с по-малка глава и тънко вратле. Мъжкият има вид малко на борче. Добре е асансьорът да слиза до партера. Ако е както нашия, до първия етаж, има още осем стъпала. Рядко се случва, но дакелката понякога при слизане или качване получава нещо в гръбначния стълб и се парализират задните крачета.
Белият самоед също е много красив, но бъдете готови да събирате косми с едни въртящи се четки. Дългокосмест и бял, космите се виждат.

# 580
Гледали сме голямо куче у дома, за кратко. Не му е мястото в апартамент, смятам аз. Сега то е в двора на къща и се чувства чудесно. Има си жена и деца  Grinning

Написах писъмце, ръкописно. Установих, че пиша трудно и искам да рисувам емотикони  Laughing

# 581
Децата искат кучето от Гръм.  Чудя се за  кво им е, като имат котката- в 2 екземпляра. Иначе, не е скъпо, хич- няма и една заплата моя. Аз пък, съм обещала заек- и тъй минаха 2 години, май. Ох, сетих се, че рибите днес не са яли. Какво нещо е форомът, ех!

# 582
Вълк, кажи и за басетите нещо де...

# 583
На път бях да взема едно форумско коте, сивичко, ама мъжът ми като се запънаааааа. И куче искам, голдън ретривър.
Обаче онзи ден си говорих с майка ми и тя ми каза, че според нея няма да издържа на напрежението да имаме животно у дома, понеже аз обичам да ми е чисто, малко маниакално е моето. И животното ще ме изнерви, понеже са си мърлявки. И не знам какво да правя, така искам една добра топка косми бях написала косма топки Blush

# 584
Имаме куче, порода курцхар. Май съм споделяла.
Но то си е ловно и у дома взаимно не бихме се понесли.  Mr. Green
Затова кротко си стои на двора.
Цял апартамент му спретна скъпият. Пък ние нека си живеем на квартира!  Whistling
Обаче котките са ми слабост. Като дете винаги си имах у дома.

Дренка, и заек сме гледали в апартамент.
Като се сетя, голям цирк беше.
Аз го подарих на сестра ми за един РД. Беше мъничко, сладичко...
Ама после какво заище стана!  Shocked
Гледахме го на... терасата. Татко му беше сковал къщурица.
Миризливо животинче е.
Хранихме го със... хамбурски салам. Бе детска му работа!
Никой не ми вярва, но нашият заек ръмжеше и тичаше след нас.
Докопа ли ни, висваше ни по крачолите.
Голяма игра падаше с него. Тичахме, гонихме се със заека, абсолютна веселба.
Странното е, че така и не помня какво се случи с него...

Общи условия

Активация на акаунт