Споделете 128

• 26 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Жозо, не четеш, много са различни двете. Simple Smile
Умрях от смях като видях колунарното творение на Дафинка. Божке, кога ще стигна това съвършенство на обработката?! Все се старая, старая, а нищо не излиза.

Хехе, сврачето, дежа вю идва, за да покаже... Simple Smile

Наздраве и от мен - винцок, домашен.

# 61
Айде и аз да кажа наздраве.
С шейк от банани и бисквити. Покрай безсънието си почнах да правя какви ли не комбинации фрешове и шейкове нощем  Tired

# 62
 Cry
Изгорих си ръката с чай Sad
Много боли.
Ще ми остане ли белег?! Сложих студено отгоре, ама боли, зачерви се, уф.

# 63
Ео, друг път при изгаряне - държиш под студената вода на чешмата 4-5 минути, докато ти писне много. Под течаща вода. Веднага. Може да ти се размине и без зачервяване

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 03:48 от Вълкът с дълъг ник

# 64
А, повисях, ама чак 4-5 не можах, 1-2.
И си сложих студена кърпа Rolling Eyes , това ми дойде на акъла.
Вече не е цялата червена, само отделни петънца, което е по-добре май.
Благодаря, Вълчо!

# 65
Ей, ще взема да стана и аз фен на Селтакис.

# 66
Добро утро!

Дуци, тихичко споменавай името му, че току виж ти скочила разярена съфорумка, с обвинението, че ще я изместиш от някакво хипотетично място  Mr. Green

Сел, колко още самота ти остава? Т.е. кога се връщаш?

# 67
  • България-Швейцария
Изпратих си любимия в посока Париж и ме е яд, че не отидох и аз, пък макар и за 3 дни.
Кой строително изложение, кой избори, въздъх и business first.
И като стана дума за бизнес, вместо да се жалвам май не е зле да си изпратя данните, дето ги спретнах между гладенето и стягането на багажа.

# 68
Леле, Париж, е как можа, Трамелчева, да беше влезнала в багажа му, ти се събираш в един сак, има-няма.

# 69
  • България-Швейцария
То 'щото сигурно нямаше багаж, в който да влезна, тръгна с една ръчна чанта с папки и резервна риза в другото отделение Laughing
За сметка на това преди няколко години се насладих на много сняг и студ в новогодишна Прага и Виена.
Много красиво, но бррр, не е моят сезон зимата, по това време на годината предпочитам по-топли дестинации Flutter

Изпратих си данните и се чудя да честитя ли предварително на софиянци новата кметица или да кажа нещо от типа 'за бога, братя, не гласувайте'...

# 70
  • Русе
Тук нямаше сняг вчера, но пък е тооолкова хубаво да се топлиш покрай печка на дърва. 
И дано днес успея да намеря зимни обувки за дребното.

# 71
  • Варна
Виена не струва пред Париж -  все едно да пиеш изискано вино (тук трябва да посоча трудна за произнасяне марка и реколта напр. 2003) с блудкав кремвирш. За езика да не говорим. Цум воль и а вотр санте.... Къде, къде...
За време като това зад прозореца имам щения за Египет напр. - нека ми е жежко, но не от климатик.
Свраче, кефиш.

# 72
  • Paradise
Ааа, дръжте си Париж, аз искам Виена, пък Laughing
Предпочитам немския пред френския език.

От една седмица ходя като пияна, кръвното ниско до безобразие; доФторът каза от понеделник почвам с изследванията.

Я вижте австрийците какви неща замислят: Laughing

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2009/11/04/pluvash-i-piesh … sreshtu-135.80190

# 73
Ау, Пипинс, много гнусно Crazy

# 74
А, повисях, ама чак 4-5 не можах, 1-2.
И си сложих студена кърпа Rolling Eyes , това ми дойде на акъла.
Вече не е цялата червена, само отделни петънца, което е по-добре май.
Благодаря, Вълчо!

Купи си крем Бочко и си лекувай раните с него Simple Smile
Аз онзи ден от една тепсия се изгорих, но Бочко лекува всичко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт