Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 123
  • 629
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
sl, значи от 4-те бройки Виза, които бяха във Фрагранс едната отива при теб, а другата при мен  Laughing

Денси, защо спряха доставката... Ами единственото, което ми идва на ум е некоректност от страна на някои от получаващите. Писах писмо, отговориха ми, че пратките се губят и те се чувстват незащитени. Ами ще се губят, бай Ганьо винаги ще намери начин да прецака системата и да писне: "Не получих", за да си изпроси още една доза скъпоценна течност безплатно. Е как "неполучих" бе джанъм, от там специално идваха с тракинг номер?! И хората вместо да се главоболят с аборигени като нас си решават кардинално въпроса и спират доставката.
За мен е това. Нищо по-логично не ми идва на ум.

# 511
В www.theposhpeasant.com има отливки на Коромандел.

# 512
Да най-вероятно е точно така. Аз предполагам, че скоро това ще направи и Фрагрансекса, заради непрекъснатите диспути. Но те са си некоректни и не доставят в посоченото време и си ги заслужават, но само когато пратката е наистина неполучена, а не хем да си има парфюм, хем да излезе безплатен, защото има и такива случай.

# 513
  • Варна

Обичам те  Heart Eyes Grinning

На секундата се възползвах  bowuu

# 514
Да най-вероятно е точно така. Аз предполагам, че скоро това ще направи и Фрагрансекса, заради непрекъснатите диспути. Но те са си некоректни и не доставят в посоченото време и си ги заслужават, но само когато пратката е наистина неполучена, а не хем да си има парфюм, хем да излезе безплатен, защото има и такива случай.
Повече от месец ги чакам за Алиен сънесенс, накрая пуснах диспут.
Отговорът е ,че първо трябвало директен контакт с тях, нямало тракинг номер, пощите виновни, да чакам.
Лятото пак чаках, около 2 месеца и се заричах да не поръчвам вече нищо, но се изкуших.
Слава Богу, тогава Торентето дойде. Предполагам, че  и сега ще дойде Алиена, но нямам нерви вече и едва ли ще поръчвам пак. Даже напоследък не отварям сайта. Ако ми трябва нещо, поръчвам от директа, доставят светкавично.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 19:54 от Еmia

# 515
Повече от месец ги чакам за Алиен сънесенс, накрая пуснах диспут.
Отговорът е ,че първо трябвало директен контакт с тях, нямало тракинг ночмер, пощите виновни, да чакам.
Лятото пак чаках, около 2 месеца и се заричах да не поръчвам вече нищо, но се изкуших.
Слава Богу, тогава Торентето дойде. Предполагам, че  и сега ще дойде Алиена, но нямам нерви вече и едва ли ще поръчвам пак. Даже напоследък не отварям сайта. Ако ми трябва нещо, поръчвам от директа, доставят светкавично.
Аз също чакам повече от месец вече. Всеки момент ще пусна диспут, но чакам последния възможен срок. Дано дойде парфюма. Praynig Отдавна не поръчвам от тях, но този път се изкуших поради фрапиращата разлика в цената. Но нямам нерви за такива чакания вече.

Мимс, честита сбъдната мечта. Heart Eyes Hug

# 516
кой сайт не доставял вече до бг-то балканско?

а аз най-неочаквано (защото повече от 2 месеца не купувам нищо) получих подарък Амбр Гри на Пиер Балмен и един айсбърг - ди айсбърг фрагранс....и двата са много красиви и гушливи, но айсбърг ме впечатли има фаталност в него, за разлика от амбр гри, където има повече баня . Ако първият е черна рокля с чаша шампанско, вторият е кашмирен пуловер с чаша чай.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 20:33 от Bastet

# 517
Не мога да се сдържа. Embarassed Grinning Ако ви подарят по едни такива обувки на Нина Ричи с кой парфюм ще си ги носите? Mr. Green

# 518
  • София
Е и аз да се похваля с Coromadel  Grinning . Сдобих се с 55 мл се  от Ebay, но толкова съм опиянена от него, че от вчера систематично преравям нета за голяма бутилка.Сърцето ми се свива като си помисля, че моят ще свърши скоро.

# 519
  • Варна
Мирка, този сайт дръпна шалтера.
Кой е този Айсберг?

Марта, честит! Аз се задоволих да поръчам 2 по 10мл. 20мл са ми предостатъчно количество на този етап, не знам дали ще се влюбя достатъчно, за да го искам по много. Ако това се случи, ще търся начин да придобивам 200ца направо  Crazy

Денси, к`ви са тез` танкове бе  Mr. Green Ай да ми покаже първо Нина Ричи как се върви на това, пък после парфюмът да ми е кусура  Whistling

# 520
Не мога да се сдържа. Embarassed Grinning Ако ви подарят по едни такива обувки на Нина Ричи с кой парфюм ще си ги носите? Mr. Green

[/quote]

божей - това отпред ми прилича на инструмента на джак изкормвача , а токчето ми е като някаква мека, недорасла пишка - моля, да не ме трие модератор...изобщо има нещо в тая обувка  - pérturbéré gravement dans la tête.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 20:33 от Bastet

# 521
# 522
  • Варна

О, да! Познавам го благодарение на Теди.
Но на мен повече ми харесва Ambre gris.
Иначе с аналогиите съм съгласна  Simple Smile

# 523
  • София
Mims, благодаря  Grinning! И аз мислех, че 50 мл ще са ми предостатчни, но парфюма се оказа много специален за мен.

# 524
Честито Мартичка! Със много здраве! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт