Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 091
  • 629
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Densi,   bouquet да ти се връща с Р.Кожа... Laughing

# 526
Densi,   bouquet да ти се връща с Р.Кожа... Laughing
Ауууу да благодаря ти много. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 527
  • Варна
Mims, благодаря  Grinning! И аз мислех, че 50 мл ще са ми предостатчни, но парфюма се оказа много специален за мен.

Абе то не се знае и при мен накъде ще се извъртят нещата, ама...

Така или иначе сбъднах текущите мечти  Laughing
Искрено, ама с две ръце се моля да не ми се появяват спонтанни и неотложни такива.
Искам сега пълноценно да се радвам на това, което имам  Grinning

# 528
Сега научавам, че perfumed court са спрели доставките до България. От октомври 2007 (проверих) съм си поръчвала от тях и никога не съм имала случай, в който да не ми дойде пратката. Много ме е яд.

# 529
И аз теб  Mr. Green Hug
да ти е честит Hug

# 530
малко с ъс закъснение,но да се похваля с новата си любов поръчяна на сляпо-ПРАДА интенс делукс-е тоя парфюм цял живот съм го търсила.......страшен Heart Eyes

# 531
Браво честит! Hug  bouquet Разкажи за него повече. Heart Eyes Има ли много мухъл и как е в сравнение с обикновената Прада?

# 532
Калоянис, честито и от мене! 

Денси, не съм Калоянис, но като сравнявам Делъкс с оригиналния, Делъкс е по-плодов и сочен.  И двата са хубави. Въпрос на лично предпочитание.  Мухъл и при двата не усещам   Peace   Сигурно наричаш мухъл нотата на пачули, която е доста силна тука.   

Мимс, всъщност специално исках да ти кажа за моя нова находка, намерена случайно защото по-рано коментирахме Serge Lutens Feminite Du Bois.  Поръчах Champagne de Bois na Sonoma Scent Studio (ОК е, по-сапунен отколкото очаквах).   Изпратиха ми, обаче,  щедра проба от друг парфюм: Femme Jolie, в който има кедър и синя слива, и други плодове, и муск. Изобщо, средните и базовите ноти са точно като Сардж Лутенс Feminite du Bois и са доста по-трайни от версията на Сардж върху мене. Топ нотите на Фем Джоли не са съвсем същите като Лутенс--по-светли са и съдържат джинджър, например, който за кратко се усеща--но базата е това, което при Лутенс са средните ноти. При мене базата на самия Лутенс е много приглушена и мускова, едва доловима, така че базата на Фем Жоли ми харесва повече. Надявам се това описание да прави смисъл Simple Smile   

# 533
  • Варна
Pixie, много ти благодаря за този обзор  Simple Smile Интересен паралел, много хубаво описваш, парфюмите сякаш оживяват, нищо че не познавам нито един от тях. Всъщност познавам само Фемините дю боа (за Шисейдо), чакам го всеки момент да пристигне. На мен пък ми  е любопитно дали ще ми носи същата емоция както преди десетина (че и повече май) години.

В Прада интенс усещам пачулито по-меко, отколкото в другата. Може и да е заради помпата обаче - тя така разпрашава течността, че имам чувството, че променя и самия аромат. Лека мухливост усещам, както и в Ангела, както и в Коромандел  Laughing Но на мен ми харесва, не мож` ме притесни тоз` звяр  Laughing

# 534
Благодаря ви много. Hug
Като чета Пикси и си представям красотите и мечтая и много се радвам като видя дългооо описание парфюмно. Heart Eyes
Тази Прада явно ще ми хареса повече от оригиналната. Аз нея я усещам силно мухлива точно заради пачулито явно и не мога да я нося. А и щом е с помпичка, за мен е това. Heart Eyes

# 535
  • Варна
Аз пък толкова много харесах новия Jil by Jil Sander , ама много! Пищно ориенталско-цветно начало и колкото повече уляга, толкова повече ми прилича на Галиано. И нещо от Орхидеята има! Страшно многолик и вълнуващ парфюм!
Ето такива спонтанности ми нарушават стройната система  hahaha

# 536
Да този парфюм е много хубав и за мен.

# 537
Мимс, благодаря за добрите думи!!   Аз все още се колебая дали да купувам С. Лутенс  Feminite du Bois, а сега със Сонома съвсем се обърках. Версията на Шисийдо няма къде да пробвам изобщо. Пишат, че била по-концентрирана от новата версия на С.Л. и по-дървесна.  Като го получиш, моля те сподели впечатления и дали се задържа върху тебе за повече от 2 часа.

# 538
  • Варна
Мимс, благодаря за добрите думи!!   Аз все още се колебая дали да купувам С. Лутенс  Feminite du Bois, а сега със Сонома съвсем се обърках. Версията на Шисийдо няма къде да пробвам изобщо. Пишат, че била по-концентрирана от новата версия на С.Л. и по-дървесна.  Като го получиш, моля те сподели впечатления и дали се задържа върху тебе за повече от 2 часа.

Разбира се, с удоволствие!

# 539
Мимс-мимс, би ли споделила процедурата по поръчка на малките отливки? Благодаря предварително.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт