Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 598
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Забраната за писане бе дългосрочна, но не и безсрочна.
Дотук имаш 3 нарушения на забраната за достъп и явно желанието за превръщане на бана в безсрочен надделява и се пропуска условността в съобщението на основния бан.

# 106
Забраната за писане бе дългосрочна, но не и безсрочна.
Дотук имаш 3 нарушения на забраната за достъп и явно желанието за превръщане на бана в безсрочен надделява и се пропуска условността в съобщението на основния бан.

Не знам.... Явно съм се объркал от понятието "Дълбоко замразен акаунт" Мислех че е завинаги а то било само "дългосрочно" В събщението за основния бан обаче не се споменава някакъв срок на "дългосрочната" забрана така че на практика дали ще е "дългосрочна" забрана без упоменат срок или "безсрочна" забрана не виждам голяма разлика... Ако ви се откъсне от сърцето можете да пишете някъкъв срок поне да знам има ли смисъл да чакам чинно и кротко в ъгъла да ми изтече наказанието или да ходя при доставчика за друг IP адрес.

П.П. Съжалявам че пиша тук, но не знам друг начин за връзка с управата на форума освен тази тема. Пък и Татти каза да кажа на Рере какво става ако има повече от един акаунт. Затова не за друго....

# 107
# 108
Аз искам да попитам планирате ли да сложите бутон "Блокирай потребител", защото тук една съфорумка ми залива кутията за лични съобщения с глупости. Не искам да си забранявам съобщенията, защото искам да получавам ЛС от останалите съфорумки.

О, намерих опцията "игнорирай", сега ще си оправя настройките.
Но идеята за бутона не е лоша...  Laughing

# 109
  • На брега на реката
Аз искам да попитам планирате ли да сложите бутон "Блокирай потребител", защото тук една съфорумка ми залива кутията за лични съобщения с глупости. Не искам да си забранявам съобщенията, защото искам да получавам ЛС от останалите съфорумки.

О, намерих опцията "игнорирай", сега ще си оправя настройките.
Но идеята за бутона не е лоша...  Laughing

Бихте ли ми казали има ли начин да блокирам даден потребител ,за да не получавам ЛС от него?

Профил -> "Настройки Лични Съобщения"
Цитат
Списък на Игнориране:
Добавяй по едно потребителско име на всеки ред.
Въведи * за да игнорираш всички съобщения.
Имате възможност за търсене на потребители.
След това натискате "Промени профила".

# 110
Благодаря, kloi , оправих се.   bouquet

# 111
Опитвам се да кача снимка за аватар, но нещо не ми се получава. Следвам инструкциите, но пак не става. Публикувах изображението в  snimka.bg Там адресът излиза без jpg накрая. Аз ли трябва да си го добавя, за да ми излезе на аватара? Или грешката е другаде?

# 112
Опитвам се да кача снимка за аватар, но нещо не ми се получава. Следвам инструкциите, но пак не става. Публикувах изображението в  snimka.bg Там адресът излиза без jpg накрая. Аз ли трябва да си го добавя, за да ми излезе на аватара? Или грешката е другаде?

Щракни с десен бутон на мишката върху снимката и избери Copy Image Location.  Надявам се снимката ти да не надвишава допустимите пиксели.  Peace

# 113
От няколко дни като минавам от една страница на друга във форума, стигам до екран (на зловещ червен фон), който ме предупреждава за "елементи"/malware използван в скрипта на форума (простете лаишкото обяснение). Не ми изглежда особено сериозно и сигурно е от моите настройки на браузъра, но ето съобщението (кои са кабуки.бг?)

==================
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at www.bg-mamma.com contains elements from the site www.kabuki.bg, which appears to host malware - software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for www.kabuki.bg.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.

# 114
на страницата явно има линк към kabuki.bg които са държали линкове към вируси (волно или неволно), метни ми на лс да погледнем.
вземи горе от барчето пълният адрес, копи и пейст в ЛС до мен.

# 115
Май ще стана досадна...  Embarassed (информирах и модератор)  Embarassed
Моля старата тема Борбата за рака ...-15 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436295.0 да се заключи, а новата Борбата... -16 да се закове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447414.0

Мерси   bouquet

# 116
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=231348;sa=showPosts
Пусна две еднакви теми, но едната от Клюкарника мод я метна в Наш дом, та там станаха две.

# 117
Рекламира си сайта, във всичките си постове
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=228955

# 118
  • София
Искам да попитам има ли възможност в подфорума за здравословно хранене да бъде въведено правило ,отнасящо се до заглавията на темите?Имам предвид следното-в по-голямата си част заглавието на темата е До д-р Илиева и подобни.Така няма никаква яснота относно темата на запитването и ако човек търси нещо конкретно трябва да прочете всички теми.Или да пусне запитване,на което е било отговорено съвсем скоро.
Благодаря!

# 119
Как мога да откажа известяване по тема ,не искам повече да пиша в нея и не искам да получавам инфо за нов отговор ?

Общи условия

Активация на акаунт