Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 595
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и благодаря за реакцията на предишната ми молба  bouquet!
Имам питане. Чела съм и друг път тук за същият проблем, но не помня какво отговорихте тогава. Става въпрос за това, че когато искам да пусна мнение в някоя тема, на първата емотикона в текста, той се затрива целия. Това е адски изнервящо и често се отказвам въобще да пиша, особено ако поста е бил малко по-дълъг. Какво е решението? Само да добавя, че преди време го имах този проблем, напоследък - не, и сега от 2-3 дни - пак почна.

Това ми се е случвало само с ИЕ, мисля че е от експлоръра. Вариант е да дадеш комбинацията ctrl+z - това е равнозначно на undo - връща ти текста, а ти даваш един "спейс" разстояние и пак си слагаш емотикончето.

# 91
Еееееееее, Вълчо, страхотен си, благодаря ти!  Hug

# 92
Здравейте!

Мисля да пусна тема в *Красива мама*, която да даде възможност на потребителите на форума, да споделят пристрастията си към определени марки или просто да обсъждат модни тенденции и  всичко, засягащо думата стил и красота.
Предполагам, че темата ще е от рода спамо-чат и че ще съдържа много линкове и снимки. Позволено ли е?

Благодаря!

# 93
Лили - Лу, има създадена спамо-чат тема в съответния подфорум, втора такава не може да бъде отворена.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446706.0

# 94
Бихте ли ми казали има ли начин да блокирам даден потребител ,за да не получавам ЛС от него?

# 95
Лили - Лу, има създадена спамо-чат тема в съответния подфорум, втора такава не може да бъде отворена.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446706.0

Благодаря, Дивиана!
Извинявай, ако досаждам със следния въпрос, но принципите  на спамо-чата са ми малко неясни.
Ако темата е само за обмяна на мнения, снимки и линкове, спада ли към този т.нар. забранен вид?
Мисля да е нещо от рода на *Модни и луксозни нещата, по които въздишаме*.

# 96
Бихте ли ми казали има ли начин да блокирам даден потребител ,за да не получавам ЛС от него?

Има, в настройките, в едно  прозорче след звездичката трябва да изпишеш правилно екранното му име.

# 97
  • София

Профил -> "Настройки Лични Съобщения"
Цитат
Списък на Игнориране:
Добавяй по едно потребителско име на всеки ред.
Въведи * за да игнорираш всички съобщения.
Имате възможност за търсене на потребители.
След това натискате "Промени профила".

# 98
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=141128;sa=showPosts  Призовава към гласуване за нещо си и спами.

# 99
Това ми се е случвало само с ИЕ, мисля че е от експлоръра. Вариант е да дадеш комбинацията ctrl+z - това е равнозначно на undo - връща ти текста, а ти даваш един "спейс" разстояние и пак си слагаш емотикончето.

Благодаря ти, ще пробвам това. Факт е, че от няколко часа не се е случвало, много странно.

# 100
# 101
  • София
Искам да запитам защо не ми функционира опцията "изтрий"  , отгоре на постинга?
Вчера направих публикация в грешна тема и не можах да го изтрия , наложи се да се редактирам и остана едно грозно поле.

Ето го примера: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440565.45

Горещо се надявам да получа отговор! Все още не действа опцията ! и става въпрос за изтриване в рамките на на по-малко от 24 часа.
От доста време опцията за изтриване на постинг от потребителите е недостъпна.
Заради злоупотреби от потребителите е преустановена тази възможност,мисля,че повече от 1 година вече...
Ако държите да изтриете определен пост,пишете на модератор с аргументирана молба.  Peace

# 102
Ако темата е само за обмяна на мнения, снимки и линкове, спада ли към този т.нар. забранен вид?

Не и ако не се напълни с почерпки, записи, офф-топици, лични разговори...
За бъдещи въпроси по темата - в подфорум "Красива мама" има 3-ма модератора, пишете на някого от тях на лични. Simple Smile

# 103

Не и ако не се напълни с почерпки, записи, офф-топици, лични разговори...
За бъдещи въпроси по темата - в подфорум "Красива мама" има 3-ма модератора, пишете на някого от тях на лични. Simple Smile

Ок, благодаря! Стартирам с темата  Grinning
Ако желаеш, изтрий постингите ми!

# 104
Цитат от Татти:
Цитат
ПП. Pepe, консултирай се с Борис, msi и актуалния му акаунт, какво се случва когато заобикаляш забрани.

Понеже няма начин как да му кажа какво се случва използвам случая да му кажа тук. Ето това се случва:
Цитат
Съжалявам, ........., достъпът до този форум ти е забранен!
при всеки следващ акаунт, наказанието се увеличава в геометрична прогресия.

Така и така съм отворил дума - да питам нещо - В момента акаунта ми е дълбоко замразен завинаги. Кое е по-голямото наказание от това и накъде има още да расте в геометрична прогресия наказанието ми... Не че е особено важно, но просто ми стана интересно кое е по-голямото наказание от вечен бан  newsm78
Като се замисля може би следващото по големина наказание в геометрична прогресия след виртуалния бан е бан наживо  #2gunfire #2gunfire то друго не остана....

Общи условия

Активация на акаунт