Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Изчистване на кеша и бисквитките (cookies) на браузера ще помогне за разрешаването на проблема.

# 331
Благодаря ,Tatti ,но ги е из4истила о6те  в на4алото и няма никаква промяна !
Днес й пратих ЛС ( аз пратих на  Lozeva ),полу4и го ,отворила го е ,но 6том го е натиснала бутон  отговори , я е върнало на списъка със съоб6тенията   #Crazy

току 6то опитах да вляза с нейния акаунт и не ме пусна,каза  Потребителското име не съществува.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 16:57 от Mamagemelar

# 332
  • Казанлък of all places
Добър вечер!
Бихте ли  заключили , моля, Споделете 132 :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455573.0   ?
Благодаря!

# 333
На кой да пиша, за да ми се изтрият няколко поста? /по-точно да се редактират/  Embarassed

# 334
Здравейте!

Нужна ми е малко помощ, ако е възможно. Получих лично съобщение с молба за информация, но не мога да отговоря на потребителя, който ми е писал, защото ми излиза следното съобщение:

Съобщението не може да бъде изпратено. '.........' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Става въпрос за важно нещо и искам да знам има ли начин все пак да отговоря, според мен може би този потребител все още няма право да получава лични съобщения, защото има малко публикации  newsm78
Предварително благодаря!   bouquet

# 335
На кой да пиша, за да ми се изтрият няколко поста? /по-точно да се редактират/  Embarassed

Докато съм още тук да помогна  Simple Smile

Постовете можеш да ги редактираш и сама до 24 часа след публикуването. Горе вдясно на поста ти има три прозорчета "цитат", "редактирай" ,"изтрий" и можеш да ползваш тях. Иначе Долу вдясно чрез "информирай модератор" можеш на пишеш на модераторите да ти изтрият постовете ако са минали 24 часа.  Simple Smile

# 336
  • София / Пловдив
fata morgana, сигурно потребителят е изчерпил лимитът си за входящи съобщения. Пиши на някой модератор или тук дай линк към профила му, за да му пратят съобщение модовете да разчити кутията си с входящи ЛС.

# 337
Мерси!  Hug

# 338
Здравейте!
Искам да попитам - вчера публикувах отговор на една тема в "Красива мама", а днес не мога да я намеря. Това се случва за втори път. Изчетох доста от въпросите тук, за да намеря евентуален отговор, но не успях. Търсих и в "Правила за този форум" да не би да е имало нещо нередно в темата, но не мисля.
Темата беше за "Epiltech"- продукти, не си спомням от кой потребител беше пусната. Да не би да е излезнало като реклама?

Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 23:46 от julls_st

# 339
Здравейте!

От няколко дни не мога да разгледам личните си съобщения. Такава графа просто липсва (преди ми излизаха в горния ляв ъгъл на сайта). Когато получа ново съобщение ми излиза обичайният въпрос "Да отворя ли съобщението в нов прозорец?", но след утвърдителен отговор, съобщенията изобщо не се появяват. Не знам дали стана много ясно, но се надявам да можете да ме упътите какво да направя.

# 340
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=238822;sa=showPosts

не съм отваряла линка, но за това е регистрацията!

# 341
Благодаря ,Tatti ,но ги е из4истила о6те  в на4алото и няма никаква промяна !
Днес й пратих ЛС ( аз пратих на  Lozeva ),полу4и го ,отворила го е ,но 6том го е натиснала бутон  отговори , я е върнало на списъка със съоб6тенията   #Crazy

току 6то опитах да вляза с нейния акаунт и не ме пусна,каза  Потребителското име не съществува.

Явно погрешно е изписано потребителското име, защото потребителят съществува и даже в момента е онлайн.
Не виждам съобщения за грешки, които форум-системата да е генерирала за този потребител.
Поддържам мнението, че става въпрос за локален проблем, който най-вероятно се дължи на проблем с бисквитките (cookies).

Здравейте!

От няколко дни не мога да разгледам личните си съобщения. Такава графа просто липсва (преди ми излизаха в горния ляв ъгъл на сайта).
...

какво да направя.

Кликнете върху стрелкичката , която е горе в ляво, пред текущата дата и час.

за това е регистрацията!

Класически спам. Разчистих. Благодаря!

# 342
Има ли проблем с акаунта ми? Изписа ми грешка, че не мога да публикувам мнение в "Майчинството-счетоводно"?

# 343
Не, няма проблем с акаунта Ви.

Моля, цитирайте точното съобщение за грешка.
Виждам, че малко по-рано сте публикували в същия подфорум (Майки - бъдещи и настоящи), т.е. не би трябвало да има какъвто и да било проблем при публикуване в друга тема в същия подфорум, освен ако темата не е заключена за дискусии.

# 344
Мола ви, ако някой знае каква е процедурата за да се откаже един / от общо двама/ съдружник от ООД и колко ще ми струва това, моля да ми отговори.
Благодаря ви    bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт