Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Не съм Мамма, но ще ви отговоря. Пишете във подфоруми, в които не се отчитат броя на мненията.
Имате 2 мнения от Нашите деца.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

В "На пазар" влиза подфорумът "Пазаруване от чуждестранни сайтове". Не се отчитат мнения в него.
Благодаря. Това не го знаех...А защо е така?

# 406
  • Стара Загора
Не съм Мамма, но ще ви отговоря. Пишете във подфоруми, в които не се отчитат броя на мненията.

В "На пазар" влиза подфорумът "Пазаруване от чуждестранни сайтове". Не се отчитат мнения в него.
Като дългогодишен потребител...не си ли чела Правилата...там пише.

# 407
Искам да редактирам постта си който е в началото на темата ,а отстрани вече няма бутон редактирай.Как да вмъкна тогава в поста си нещо което искам да се вижда там

# 408
  • Стара Загора
Искам да редактирам постта си който е в началото на темата ,а отстрани вече няма бутон редактирай.Как да вмъкна тогава в поста си нещо което искам да се вижда там
Пиши на някой мод.

# 409
а на кой модератор да пиша,това е в  тема в Каленрад на събитията а отдоло не са указани кой са модераторите там

# 410
  • Стара Загора
а на кой модератор да пиша,това е в  тема в Каленрад на събитията а отдоло не са указани кой са модераторите там
За това написах НЯКОЙ...който и да е мод.

# 411
на Tatti  и T3-M4 става ли ?- пратих съобщение и на двамата  Peace Прочетох че те модерират всички дъски

# 412
никой не ми обърна внимание ,няма отговор от тези модератори ,защо така ? Към кого друг мога да се обърна ?

# 413
Може би, зашото са админи. Пиши на Хера.

# 414
Цитат
Може би, зашото са админи. Пиши на Хера.
ако прочетеш 3 поста по горе ще видиш ще точно тя ми каза да пиша на някой друг модератор

# 415
Ох, ама че сте буквалисти...
Дай на лични, каквото искаш да се редактира, ще го направя.

# 416

Като дългогодишен потребител...не си ли чела Правилата...там пише.

Към ГРУБАТА МОДЕРАТОРКА Twisted Evil Едва ли всеки който пише тук чете до запетайката правилата, колкото и на всички да ни се иска. Съжалявам, че си позволих да задам този мъъъъничък въпрос и се извинявам, че причиних някому неудобство. Мислех, че форумите са взаимопомощ. И мен ме дразни когато някой не чете тема и иска помощ сега и веднага, но ако мога аз му помагам, защото не всеки има възможност да седи с часове пред компютъра и да чете неизчерпаемите теми. Аз лично много съм благодарна че има БГМама, много научих от тук и предпочитам да мисля, че тези форуми са за дискусия и взаимоомощ, а не за до болка познато българско ''хокане'' Rolling Eyes Никъде не съм казала че съм дългогодишен потребител, а казах че имам над 200 публикации а съм ''новак'', което не ми дава правото да пиша по всички подфоруми....Май и грубата модераторка не чете. Peace

# 417
  • Стара Загора
Fitzgerald, поуспокой малко тона... Няма нужда от високопарни слова...
Когато си третата или петата питаща - няма проблем, ще ти отговорим...
От седемстотин тридесет и втората питаща нататък, съжалявам, ама малко ни поомръзна да обясняваме...
Ти в момента си тридесет и шест хиляди четиристотин петдесет и седмата питаща...
От много отдавна... Някъде между хиляда петстотин и втората и хиляда петстотин и третата питаща сме създали ярко написана тема...
".:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА ПУБЛИКАЦИИТЕ? " ::."
По-ясно няма как да ти го обясня...
Надявам се сега да ме разбереш...
И да седнеш, та да прочетеш...
Тоест, да намериш мъъъъъничко време да повисиш пред компютъра, та да попрочетеш...
Надявам се, че бях полезен...
Успех...!
newsm10

П.С. За съжаление, ти отново потвърждаваш отколешната теза "Чукча писател, не читател", ъ, пърдон...
"Потребителят първо писател, не първо читател"...
Пък всеки с регистрацията си е цъкнал на едно бутонче "Задължавам се да се запозная с Правилата и да ги спазвам"... Не точно така казано, ама в този дух...

# 418
Радвам се, че цари дух на разбирателство и взаимопомощ!
 smile3501 smile3501 smile3501

# 419
  • Стара Загора
Радвам се, че си ме разбрала и си вземаш бележка...

Общи условия

Активация на акаунт