Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Искам да редактирам постта си който е в началото на темата ,а отстрани вече няма бутон редактирай.Как да вмъкна тогава в поста си нещо което искам да се вижда там

на Tatti  и T3-M4 става ли ?- пратих съобщение и на двамата  Peace Прочетох че те модерират всички дъски

Съветът да пишете на някой модератор е с идеята да пишете на модератор какво точно искате да се промени/допълни в публикацията Ви, а не за да Ви обяснят защо не може да го направите.
Защо не може да редактирате е описано в закованата тема, касаеща правата и ограниченията

РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Желаната от Вас редакция може да бъде направена от всеки модератор с ранг Джедай (описани са в закованата по-горе тема), стига да конкретизирате желанието си какво точно искате да се редактира/премахне/допълни. Може да напишете това и тук, в тази тема.

# 421
  • Стара Загора
Цитат
Може би, зашото са админи. Пиши на Хера.
ако прочетеш 3 поста по горе ще видиш ще точно тя ми каза да пиша на някой друг модератор
Написах НЯКОЙ..а не на някой ДРУГ. Незнам какво и в коя тема иска да се допълни. И на мен да беше писала щях даго вмъкна. Както и да е.

Едва ли всеки който пише тук чете до запетайката правилата, колкото и на всички да ни се иска.
А трябва. Защото ако се чете преди да се пита...тази тема нямаше да навърта безумно много страници за отрицателно време.
Лично твоя мъничъъък въпрос е задаван мнайсет хиляди пъти....тук в тази тема.

# 422
  • София
Защо подфоруми ми стоят с нови мнения, при положение, че няма такива?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
Не стана - изтрих всичко, но не стана - пак си стои отворена книжката
Само да кажа, че без да трия нищо друго, без да сменям browser или настройки и т.н.,  току що проблемът ми се оправи - ако ви е от някаква полза  newsm78. Май беше от коледната украса

# 423
Радвам се, че си ме разбрала и си вземаш бележка...
Определено, то как да не си взема след такъв бой, ама какво ще ги правиш тези които ще дойдат след мен направо не ми се мисли. ooooh!
Сигурно ти си един от малкия  1%, които ВИНАГИ четат условиятя във ВСИЧКИ САЙТОВЕ в които се регистрират, я си сложи честно ръка на сърцето. Другите модератори не си правят труда да отговарят на такива като мен, що само ти си хабиш нервите, но има съфорумки, които ще  отговорят. Аз прочетох условията вече, но в тях не пише какво се прави спрямо грубо отношение на такива като теб. Недай си Боже някой да дойде с по-голямо ''провинение", какво ще го направиш, освен обидиш с чукча - изпратиш истински биячи???!!!
Дано само не си възпитаваш децата в този дух... а аз повече нищичко няма да питам.
E, какво пък, WELCOME to Bulgaria.
П.С. Едно простичко "Прочети правилата!" като отговор щеше да свърши работа много повече от ''бой по канчето" каквото се приложи тук. Аз обаче въпреки теб съм благодарна, че има  БГ Мама!

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:48 от Fitzgerald

# 424
  • Ню Йорк
Здравейте, само от чисто любопитство искам да попитам по каква причина ми беше заключена темата за Рисковете при домашното раждане. Понеже не видях нищо написано от модератор на края на темата, а обикновено поне е отбелязана причината. Благодаря предварително.

# 425
Mamma благодаря че ми обясни така подробно  Peace Искам само да питам още нещо тези правила за редактирането само в този раздел ли важат тъй като в отчетните теми първия постин винаги по всяко време може да се редактира.

# 426
Здравейте, само от чисто любопитство искам да попитам по каква причина ми беше заключена темата за Рисковете при домашното раждане. Понеже не видях нищо написано от модератор на края на темата, а обикновено поне е отбелязана причината. Благодаря предварително.

Темата е заключена след молба на потребители (държа да подчертая, не от противници на темата, напротив - от поддръжници) и модераторът на подфорума я е заключил. Погледнах темата и за съжаление видях, че публикациите в последните страници се разминават с идеята на темата и дублират темите За/против домашното раждане, Бихте ли родили вкъщи и т.н.

Mamma благодаря че ми обясни така подробно  Peace Искам само да питам още нещо тези правила за редактирането само в този раздел ли важат тъй като в отчетните теми първия постин винаги по всяко време може да се редактира.

Маги, в същата тема, към която съм дала линк по-горе и от която е цитатът, е описано и това, а именно

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

# 427
Защо подфоруми ми стоят с нови мнения, при положение, че няма такива?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
Не стана - изтрих всичко, но не стана - пак си стои отворена книжката
Само да кажа, че без да трия нищо друго, без да сменям browser или настройки и т.н.,  току що проблемът ми се оправи - ако ви е от някаква полза  newsm78. Май беше от коледната украса

Явно браузерът Ви е бил кеширал информация за стандартната икона, тъй като по времето, когато имаше коледна украса, иконата с книжката бе заменена от изображение на подарък.

# 428
  • Ню Йорк
Благодаря за отговора Mamma. Щом така са поискали потребителите, нека е така.

# 429
Аз ако мога да помоля за малко съдействие по следния проблем:
Напоследък получавам съобщения, които по никакъв начин не ме касаят (например рецепта за зрял боб  Shocked), както и други подобни много далечни за мен неща. Виждам съобщението в пощенската си кутия (джимейл) и като цъкна на линка ( за да говидя в самия си профил, тук в бг мамма) ми се изписва следното:
"Личното съобщение, което се опитвате да цитирате не съществува или не е Ваше. "
Дали може това да спре?
Много благодаря предварително за съдействието. Simple Smile

# 430
  • Стара Загора
Прати ми на лични мейла си, в който получаваш посочените съобщения...

# 431
и аз получих едно подобно лично съобщение,от личност ,която не познавам, с много гаден аватар и странна молба,да помогна за някакъв конкурс newsm78
изтрих го просто,повече не съм получавала

# 432
Едиииииииииииии, помооооощщщщщщщщщщщ....ай оправи най-сетне тия ЛъСъ-та, че вече ми иде да се гръмна.......Защо само на мен ми прави товабе да му с не види Crossing Arms
Пак същия проблем като преди...като цъкна на цъкалото, че имам нов съобщение и ми излиза
8: Undefined offset: 7
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/PersonalMessage.php
Линия: 168

Crossing Arms

# 433
Едиииииииииииии, помооооощщщщщщщщщщщ....ай оправи най-сетне тия ЛъСъ-та, че вече ми иде да се гръмна.......Защо само на мен ми прави товабе да му с не види Crossing Arms
Пак същия проблем като преди...като цъкна на цъкалото, че имам нов съобщение и ми излиза
8: Undefined offset: 7
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/PersonalMessage.php
Линия: 168

Crossing Arms

Не си само ти... моят проблем си стои така, вече не помня от кога. Като получиш ново съобщение си отиваш на майл-а. Цъкаш на отговор и така четеш какво са ти псисали отговаряш и готово. Поне това е моят начин за разправа с лс-та.

# 434
Здравейте, забравила съм паролата си  за продавалника и не получавам нищо на пощата си за да си избера нова , моля помогнете

Общи условия

Активация на акаунт