Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 401
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Мерси, Вълк, отнесох го.

# 466
Мисля ,че имам проблем с номератора на публикуваните от мен мнения, а именно не отчита следващ номер. Защо? Моля, обяснете. Днес пуснах доста мнения ,но броят им е все още 2 и не се променя.

# 467
Мисля ,че имам проблем с номератора на публикуваните от мен мнения, а именно не отчита следващ номер. Защо? Моля, обяснете. Днес пуснах доста мнения ,но броят им е все още 2 и не се променя.
Е в тая тема е отговорът  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0, не във всички подфоруми мненията се отброяват.

# 468
  • София
Днес пуснах доста мнения ,но броят им е все още 2 и не се променя.
Имате 11 мнения, като са 4 са във форуми, в които се отчитат мненията. Дали са ви линк към темата, която обяснява това.

# 469
  • космополитно
Аз пак питам (през големи периоди от време) защо не получавам известия  за нови отговори по теми, за която съм се абонирала?

Причината не е в това, че когато пропуснеш известие, за последващите отговори нямаш  такова- винаги, когато съм била уведомена съм проследявала развитията!

В последните няколко дни имах време да почета и установих, че не съм получавала известие за поне три теми с абонамент. А го установих като понечих да се заявя да бъда известявана за тях- питането беше "Дали съм сигурна, че искам да изключа известяването?"
Така проумях, че за пореден път проявявам интерес към конкретни теми и отново не съм била уведомявана!?

Питам се и питам :
1.възможно ли е един човек, макар и абониран когато дълго време не посещава дадена тема тя да се "дезактивира"  за него?;

2. Когато преоткрия отново за себе си дадена тема, а не съм получавала с месеци известия за развитията по нея как да сигнализирам, че интересът и желанието ми за получаване на известия по нея са активни, при положение, че единственото питане е дали искам да изключа известяването? newsm78

Ето за пример трите теми, които "излових" че са ме забравили за известяване:

Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:4 - та тема[/u][ (Вече се абонирах за петата, след като я получих като "Нова тема")

Какво, къде, кога   (Тази пък съм посещавала винаги, колчем съм имала известие и съм я преоткривала, преглеждайки я без известие)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233644.msg13873122#new

Как да организираме сами детското тържество?
(Тази пък я бях "забравила")

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362928.0;all

Предварително благодаря за отговора!

Пп: А токущо устаноих същата ситуация и за тази:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414968.0

Малко по-късно и за тази!? ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425078.msg13861794#new

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 04:25 от Venecias

# 470
  • Стара Загора
Погледни си по-подробно в профила... В частта "Известия и Е-mail"...
Дали не си сложила отметка на "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор."
И какво точно си указала от падащото меню "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:"
Опциите там са: "Отговорите и модерирането", "Модерирането, само ако аз съм започнал темата", "Само отговорите" и "Нищо"...
От тази настройка пряко зависи какви известия получаваш... И още повече, че тя по подразбиране е на "Модерирането, само ако аз съм започнал темата"...
Така че, прецизирай тези неща и ще се наредят известията ти...
Успех...!

# 471
Има ли начин да се разбере от останалите потребители, ако някой от тях използва 2-3 имена?
То е ясно, че не е желателно /мисля беше точка 11/ ама имам усещането, че някои минават...
Въпроса е принципен.

# 472
  • Стара Загора
Следим много внимателно за мултиакаунтинг, но понякога неща ни отбягват от очите...
Ако имаш съмнения за някои потребители, че са едно и също лице...
Изпрати лично съобщение на някой от модераторите...
В което да опишеш подозренията си...
newsm10

# 473
  • Русе
Здравейте!
Трябваше ми информация за нещо, което съм писала преди няколко години, но в публикациите в профила ми, най-старото мнение е от 2008 г.
Регистрирана съм 2003 г. Не, че съм писала кой знае колко, но имам мнения от преди 2008 г. Защо е така?

Благодаря, и се извинявам, ако някъде има обяснение, а съм го пропуснала! Peace

# 474
# 475
  • Русе
Благодаря!

# 476
AnMary, как става това? Не знаех, че е възможно в архива.

# 477
  • София
Ами потърсих по ник, и случайно я намерих Simple Smile
Търсачката там работи.

# 478
  • София / Пловдив
Аз в архива съм си търсила стари мнения, като и в полето "потребител" и в думите за търсене си пускам моя ник.

# 479
Това, което не съм знаел е, че там като кликна на ника си, ще излязат всиччките ми постинги, както при "покажи последните публикации на този потребител" тук.

Общи условия

Активация на акаунт