Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Дивиана ,благодаря ти много  Hug  bouquet

# 496
  • София
Здравейте!
Имам следния въпрос: има ли начин да направя връзка с потребител, който е изчерпал лимита на пощата си за лични?
Важно е (инфо за едно училище), но кутията й е пълна,...

Погледнах за последни постове, но потребителката няма нито един пост тук,.... Или поне не ми излиза нищо - в смисъл в кои теми е писала, за да я потърся там..

Благодаря!   bouquet

# 497
  • София
Напишете името на потребителката и модератор може да й пише да си разчисти кутията. Ако искате на ЛС ми напишете името и самото съобщение. Ще пиша на потребителката.

# 498
Изобщо не ми дава възможност да цитирам мнение вместо да натисна отговор. Защото по средата на темата искам да цитирам едно мнение и не ми дава - появава се "Грешка" newsm78 А иначе мога да натисна "Отговор".

# 499
  • София
Много моля за съдействие в Ларедутската тема!
Просто излезе извън контрол,въпреки многократните предупреждения...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466491.msg13958613#msg13958613

Tatti,благодаря!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 15:42 от Evа

# 500
Съжалявам, че отново трябва да задам същия си въпрос ,

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267328.0

но не се случи така, както ми отговори Татти:

"Не се трият.Временно са в "небитието", но когато се "налее" и последният архив, проблемът ще се реши. "

тоест публикациите ги няма  Thinking

# 501
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=21304 Това са вашите публикации в Архива. Ако някоя тема е била изтрита публикациите ви ги няма. А какво точно търсите, може пък да ви помогна?

# 502
  • Русе
Правя колажи за една от отчетните теми. Интересуваме рамерът им  newsm78 Правя ги 250/188. Колажите може да са 50, може и 100 да са. Някакъв проблем  с размера?

# 503
  • Стара Загора
Изображенията във всяко едно мнение трябва да са съобразени с общите правила за публикуване на изображения...
Тоест максимален размер от 600 по 600 пиксела... Твоите нали ще бъдат 250 по 188 пиксела...
И ако 250 пиксела е ширината им, имай предвид, че можеш да събереш максимум по два на един ред...

Какво имаш предвид, че може да са 50, може и да са 100...?
Това броят на колажите ли ще е...?
Принципно е възможно да ги публикуваш... Само не знам дали ще успееш да ги събереш всичките в едно мнение, защото има ограничение на броя символи в един постинг...
Що се отнася до визуализирането им... Другите потребители, които разглеждат темата, ще се сърдят на БГ Мамма, че бавно им се зарежда страницата... А то ти ще си "виновна"... Grinning
Защото 100 изображения по 100 кб всяко...
Са си 10 мб информация... Wink

# 504
  • Русе
Експрес, благодаря  Hug
За първи път правя оформлението и се притесних да не сгазя лука.
Да, броят на колажите не се знае колко ще са. За сега съм напрвила 30-тина. Чакам още снимки.
А пък за бавното зареждане на  страницата- тя и сега се зарежда бавно, и сега е с колажи. Пък и правя това със съгласието на другите потребителки.

# 505
Здравейте! Искам да пусна нова тема /анкета/, но не мога да намеря информация за това. Благодаря!

# 506

Ако се регистрираш, във всеки подфорум долу вдясно ще виждаш От там се почва.
Не знам дали има подфоруми, в които гост да може да пусне нова  тема.

# 507
  • София
В Дом и семейство гости не може да пускат теми,ако не се лъжа.

# 508
  • Стара Загора
На много места гости не могат да пускат нови теми... Дори някои подфоруми гостите не ги виждат...
Но всичко това е описано подробно в Правилата и дургите заковани теми в този подфорум...

А бутона го има и отдолу, и отгоре на списъка с темите в съответния подфорум...

# 509

Общи условия

Активация на акаунт