Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 345
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Бих искала да Ви попитам дали имам възможност да публикувам и в кой точно подфорум, обява...

Няма такава възможност и няма подходящо място тук. Не допускаме подобен тип обяви. Съжалявам.

# 556
"Няма такава възможност и няма подходящо място тук. Не допускаме подобен тип обяви. Съжалявам."

Няма проблем, просто исках да разнообразя живота на майките вместо да висят по цял ден само пред компютрите си.Но нищо Щом такива са правилата на Вашият форум.

# 557
  • Пловдив
Здравейте!

По предложение на съфорумки от подфорума "Пазаруване в чуждестранни сайтове" може ли да получа модераторски права - главно за темите за Ла Редут, за да намалим обема на темите  и излишния спам  Peace

Благодаря в аванс и хубав ден!

# 558
Реших да съм примерна и вместо 'запис' използвах бутон 'извести' за нови отговори (за последен път ще ми е).

За 5 мин съм получила 9 имейла - не ми се мисли колко мнения са 50 страници (които се изписват за няколко дни) и колко такива известия ще получа.

Държа да отбележа, че това е личния ми имейл адрес, а не просто някакъв си имейл адрес, който съм оставила на воля да се пълни със спам.
Има ли начин да спра това безумие и да спра да получавам линкове с този вид?!!!
15 Œ¥ ¼±° ®. ެSk¹¾´¹f´ d·[®R&#100 k ®¼bOJf¸± »¬¹L±·¶´ ´ °²[®к´. ¬hfµ Ž´ll!

(трябваше да поизтрия малко йероглифи, иначе 'кодът' не излиза така както го виждам в мейлбокса си)

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 02:03 от Лeни

# 559
  • Стара Загора
Реших да съм примерна и вместо 'запис' използвах бутон 'извести' за нови отговори (за последен път ще ми е).

За 5 мин съм получила 9 имейла - не ми се мисли колко мнения са 50 страници (които се изписват за няколко дни) и колко такива известия ще получа.

Държа да отбележа, че това е личния ми имейл адрес, а не просто някакъв си имейл адрес, който съм оставила на воля да се пълни със спам.
Има ли начин да спра това безумие и да спра да получавам линкове с този вид?!!!
15 Œ¥ ¼±° ®. ެSk¹¾´¹f´ d·[®R&#100 k ®¼bOJf¸± »¬¹L±·¶´ ´ °²[®к´. ¬hfµ Ž´ll!

(трябваше да поизтрия малко йероглифи, иначе 'кодът' не излиза така както го виждам в мейлбокса си)

Какво точно да получаваш като уведомления, можеш много лесно да модерираш от профила си в секцията Известия и E-mail...
Можеш, например, да укажеш, че искаш да получаваш известие само за първия нов отговор във всяка една тема, за която си се абонирала... А не за всеки нов отговор...
И така, ще имаш само ЕДИН мейл... А не 100 за двата дни, в които не си чела...

Що се отнася до йероглифите... Вариантите са два и по всяка вероятност проблема не е в нашия телевизор... Единия вариант е, твоят пощенски сървър (видях, че е чуждестранен) да не получава коректно текстове на кирилица... Другия вариант е, браузърът ти да бърка кодеците за кирилския текст... Опитай да смениш Encoding опциите или пък да пробваш с друг браузър... Мозила, Опера, Хром...
Успех...!

# 560
Ако маркирате в настройките си "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор" системата ще известява за първия непрочетен отговор и ако не кликнете върху линка не би трябвало да праща повече известия.

Спамът е нещо коренно различно.

Може да премахнете темата от списъка с известия като влезнете в Профил - Известия и Е-мейл, маркирате checkbox-a до заглавието на темата и натиснете бутона Спри известията.

Доколкото заглавията, явно има проблем с настройката на encoding-a на заглавията на пощенския клиент.
Разполагам в момента с 3 компютъра, с три различни операционни системи, с общо 5 браузера и 3 различни мейл клиента - навсякъде заглавията на темите се четат нормално на кирилица.

Експрес ме изпревари.

# 561
извинявам се, ако съм била малко остра, но скоростта с която пристигаха имейлите ми подкоси краката  Laughing

премахнах известията по начина, описан по-долу. Супер!   bouquet
Може да премахнете темата от списъка с известия като влезнете в Профил - Известия и Е-мейл, маркирате checkbox-a до заглавието на темата и натиснете бутона Спри известията.

# 562
Добавям някой потребител като приятел.
След време той си сменя екранното име и визия, в резултат на което в моя списък с приятели аз не го разпознавам. Потребителското му име също не ми говори нищо. Явно когато съм го добавил пак е бил с екранно име различно от потребителското или просто не си го спомням.

Та, въпроса ми е:
Има ли начин да си добавям някаква бележка към всеки от приятелите си?

# 563

Засега не, за съжаление.

# 564

Засега не, за съжаление.
Разбирам.
Благодаря за бързия отговор.

Не искам да досаждам, но понеже никой не ми отговори на предишния въпрос, си позволявам отново да го постна:
Има ли възможност да се добави бял цвят в избора на цвят при публикуване на мнение?
В темите за филми много потребители ползват бели букви, като избират произволен цвят и заместват с white.
Целта е да се вижда само когато се селектира или цитира текста.

# 565
Не би трябвало да не може. Ще видя какво мога да направя по въпроса  Simple Smile

# 566
Не би трябвало да не може. Ще видя какво мога да направя по въпроса  Simple Smile
Много си бърза, Mamma.
Предварително благодаря от името на всички пишещи в тези теми.

# 567
Не знам дали въпросът ми е за тук  Rolling Eyes
Изчезна ми половината от подписа. Беше линк към блога ми и 3 " smile3544 "
Каква може да е причината?

# 568
Защо слагате линкове в подписите?
Има специално указани полета в подписа, там им е мястото!
В темата "Правила и политика", ясно е обяснено това.

# 569
Защото може да се пише текст.
Не знаех, че е забранено, тъй като изключително много хора правят така.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт