Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 349
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Дивана ти говори за линк, ти говориш за текст. Не усещаш ли разлика?

# 571
не мога да си обясня защо като вляза във форума много често антивирусната ми програма блокира зловредни адреси. В мен ли е проблема .
възвожно ли е да се изтрие имейл адреса ме в постовете.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:04 от s_la

# 572
Дивана ти говори за линк, ти говориш за текст. Не усещаш ли разлика?

Това е линк с текст .

Това е само текст.

http://www.bg-mamma.com - това е само линк.

Защо слагате линкове в подписите?
Защото може да се пише текст.
Не знаех, че е забранено, тъй като изключително много хора правят така.  Embarassed

По-елементарно от това няма как да ти обясня.

# 573
  • София
Уточнение относно даден по-напред в темата проблем с линийките на бг-мамма - смятат грешно възрастта на детето (обикновено текстова линийка, за друга не съм пробвала): при по-внимателно наблюдение се установи, че проблемът се появява при смяна на месеца. Имам подозрение, че може би линийката смята отзад-напревд вместо отпред-назад.

# 574
Не съм получила активационен емеил и не мога да си активирам регистрацията . Моля помогнете ми или ми я активираите вие. Благодаря предварително.

# 575
  • София
Напишете ника, с който сте се регистрирали.

# 576
Извинявай за глупавия въпрос но какво е ник?

# 577
 Laughing Потребителоско име,псевдоним

# 578
Изберете потребителско име:
Използва се за вход във форума. След като се регистрирате и влезнете във форума, може да промените името, което ще се показва.

При регистрацията срещу тоя текст има прозорче, в него какно написа?

# 579
  • София
Не би трябвало да не може. Ще видя какво мога да направя по въпроса  Simple Smile
и аз благодаря предварително за белия цвят!  bouquet Grinning

# 580
# 581
Активирах.

# 582
# 583
За да не пиша Запис във всяка нова тема натискам Известяване,но след пова Email ми се затрупва с писма за всеки нов отговор по темата.В профила си съм премахнала всички отметки за известяване по мейла ,но това не помогна.Какво трябва да направя  Peace

# 584
Ако маркирате в настройките си "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор" системата ще известява за първия непрочетен отговор и ако не кликнете върху линка не би трябвало да праща повече известия. ...

Може да премахнете темата от списъка с известия като влезнете в Профил - Известия и Е-мейл, маркирате checkbox-a до заглавието на темата и натиснете бутона Спри известията.

Това не те ли устройва - ще получаваш само един мейл, независимо колко непрочетени отговора са се събрали, докато не отвориш темата. След това на първия нов отговор, пак ще получиш мейл.

Общи условия

Активация на акаунт