Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 598
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
За 10 път моля за съдействие и от нииде взорът надежда не види ... Защо ме изключвате ?

# 76
Не мога да разбера защо ми се намали размерът на шрифта във форума, при положение, че нищо не съм променяла. Благодаря!

# 77
olipoli, използвай Ctrl и +, за да уголемиш шрифта.

# 78
Благодаря за бързата реакция!

# 79
  • София
За 10 път моля за съдействие и от нииде взорът надежда не види ... Защо ме изключвате ?
Не видях да сте задали въпрос в тази тема. Какъв е проблемът?

# 80
Здравейте,може ли да ми кажете защо вече като си заредя форума не ми излиза полето с потребител
Показва се само ако влезна в "Майки бъдещи и настоящи" Ако съм в отчетни,или Нови отговори се скрива...И това явно е нещо на моя профил,защото и на други компютри и браузъри пак е така.Ще съм ви много благодарна,ако знаете какъв е проблема...

Натисни ето това  над датата горе вляво  Wink
Ако не е от това, ще чакаме модератор  Grinning
Благодарско...От колко време се чудя защо е така и така ме дразнеше....Къде ли не гледах,ама таз стрелка не виждах... Laughing

# 81
Здравейте, искам да помоля някой от вас да бъде така добър да сложи в

Старата тема

линк към

Новата тема

Предварително благодаря и желая хубава вечер на всички.  Hug   bouquet

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 23:43 от Джуличка

# 82
Здравейте ,питането ми е следното дали мога в подписа си да сложа моя личен сайт .Благодаря ви предварително.

# 83
Искам да запитам защо не ми функционира опцията "изтрий"  , отгоре на постинга?
Вчера направих публикация в грешна тема и не можах да го изтрия , наложи се да се редактирам и остана едно грозно поле.

Ето го примера: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440565.45

Горещо се надявам да получа отговор! Все още не действа опцията ! и става въпрос за изтриване в рамките на на по-малко от 24 часа.

# 84
Здравейте ,питането ми е следното дали мога в подписа си да сложа моя личен сайт .Благодаря ви предварително.
Ще ти отговоря, защото и аз имах подобно питане...
В профила ти има WWW - там си напиши сайта и той ще ти излиза долу до ЛС и Профил.

# 85
Сърдечни благодарности на Ели.   bouquet.

Искам да попитам нещо, което ми е много странно - защо не мога да редактирам постовете си?
В смисъл имам го като опция, но в момента, в който е опитам да променя нещо, всички бувки в полето започват да "скачат" като пощуряли и не мога да редактирам.
И това се случи снощи, без да съм пипала или променяла никакви настройки.
Преди това си беше О.К.
Дали проблемът е в мен или нещо е променено?
  Thinking

# 86
Здравейте и благодаря за реакцията на предишната ми молба  bouquet!
Имам питане. Чела съм и друг път тук за същият проблем, но не помня какво отговорихте тогава. Става въпрос за това, че когато искам да пусна мнение в някоя тема, на първата емотикона в текста, той се затрива целия. Това е адски изнервящо и често се отказвам въобще да пиша, особено ако поста е бил малко по-дълъг. Какво е решението? Само да добавя, че преди време го имах този проблем, напоследък - не, и сега от 2-3 дни - пак почна.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 11:55 от polin_a

# 87
  • София
Здравейте и благодаря за реакцията на предишната ми молба  bouquet!
Имам питане. Чела съм и друг път тук за същият проблем, но не помня какво отговорихте тогава. Става въпрос за това, че когато искам да пусна мнение в някоя тема, на първата емотикона в текста, той се затрива целия. Това е адски изнервящо и често се отказвам въобще да пиша, особено ако поста е бил малко по-дълъг. Какво е решението? Само да добавя, че преди време го имах този проблем, напоследък - не, и сега от 2-3 дни - пак почна.
И аз имам същия проблем, обаче само когато съм в интернет през мобилния си телефон и пиша оттам  Thinking

# 88
Аз пиша само от в къщи. И не винаги го има проблема. Т.е. не на всеки пост. Не съм обръщала внимание дали се получава от определена емотикона. Букетчето в предният ми пост не ми направи проблем.

# 89
"Не са правени промени по кода на форумите, което ме навежда на мисълта, че проблемът е възникнал при ъпдейт на Експлорера или промяна на настройките на JavaScript.

Моля, пробвай с това
"  Цитирам Mamma от предната тема.

Общи условия

Активация на акаунт