Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 620
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
.... как се постига обратното на "запис"? Т.е. ако не искам повече да следя тема, в която съм писала, как мога да се "отпиша" от нея така че да не ми се появява на "Нови отговори на моите публикации" всеки път, когато някой се разпише в нея? Мерси.

Няма начин. Ще ти излиза в "Нови отговори" всеки път, когато някой е писал в темата.
Но можеш да маркираш като "Прочетена", така няма да ти се показва, но само докато някой отново не пише в нея.

# 121
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446653.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446664.0

Темите са за заключване,  гласуването приключи.

# 122
  • София
здравейте,
може ли да драснете на потребителя suxfan да си поизчисти кутията че не можем да му пишеме.
предварително благодаря.

# 123
  • София
здравейте,
може ли да драснете на потребителя suxfan да си поизчисти кутията че не можем да му пишеме.
предварително благодаря.

Писах.

# 124
Тази тема ми се струва уместна за питането ми, насочено към модераторите или администраторите.

Интересува ме по какви причини и за колко време milly vanilly има бан.
Тя твърди, че не е предупредена, а директно й е сложен бан. Запознати споделят, че няма трити мнения от профила й (аз лично не мога да потвърдя). Преглеждайки последните й публикации не ми стана ясна причината за бана.
Не играя адвокат, ощипана приятелка или злорадстваща опонентка. Просто се засичам с нея в една тема и ми направи впечатление.
Ще съм благодарна на запознато вещо лице за повече осветление по въпроса.   bouquet

# 125
Дали ще е възможно да ми кажете този потребител - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=16494 докога има бан?
Мамма не му отговаря на имейла, затова си позволявам да питам от негово име. Благодаря!

# 126
Забраната ще изтече след 16 дни.

# 127
Благодаря, Дивиана!

# 128
Интересува ме по какви причини и за колко време milly vanilly има бан.

В момента няма забрана за достъп. Явно става въпрос за кратковременна забрана за писане. Преглеждайки премахнатите публикации виждам, че се касае за мнения в тема за ваксините, която е била разчистена след като е имало предупреждение от администратор.

Мамма не му отговаря на имейла, затова си позволявам да питам от негово име.

Съжалявам за пропуска - от 10-тина дни съм с в движение (извън София), ползвам нов мобилен компютър с все още недобре настроени филтри, достъпът до пощата ми е сравнително ограничен и е напълно възможно мейлът да не е стигнал до мен или да е бил погрешно филтриран, поради което да съм го пропуснала. Извинявам се.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 15:14 от Mamma

# 129
Mamma, благодаря много!   bouquet

# 130
Защо когато натискам бутона
"изход" ми изписва следното:
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.

И така безброй пъти,като не мога
да изляза от форумите?

# 131
Изчистване на кеша и бисквитките (cookies) на браузера ще разреши проблема.

# 132
Моля да ми помогнете!
Поради проблеми с ел. поща, която бях дала при регистрирането (вече не е активна, но не връща никакво съобщение), реших да я променя с валидната ми поща. Сега не мога да си реактивирам акауна (като не чета предварително), а искам да го използвам, не да създавам нов.
Какво може да се направи?

# 133
Пишете ми на mamma (at) bg-mamma.com  от новия адрес, като в мейла посочите потребителското си име.

# 134
Mamma, благодаря! Току що изпратих пощата.

Общи условия

Активация на акаунт