Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 371
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • София
на мен лентичката за рождения ми ден отчита месец напред  newsm78
пробвах да я създам отново (да не би погрешно да съм задала датата), но пак така излиза... днес забелязах разликата.

# 511
Нямах проблеми с писането на лични съобщения,но преди малко опитах да пусна и ми дава постоянно грешка.
На какво може да се дължи?

# 512
Проблема ми се оправи.
Извинявам се за безпокойството  bouquet

# 513
не мога да си вляза с потребителското име и паролата от няколко дена, за това се регистрирах на ново. Ако може да помогнете пак да си влизам със старото потребителско име zayoo или да бъде изтрито. Какво да направя. нямам таен въпрос  за да може да ми изпратите нова парола.  Не се сещам дали потребителското име е zayoo, но като го напиша казва няма такъв потребител.

# 514
Това твое ли е?

# 515
  • София / Пловдив
... Не се сещам дали потребителското име е zayoo, но като го напиша казва няма такъв потребител.

Със zaiyyo пробва ли? Или със zayo /това е предложението на Вълка/
Най - близки са до това, което пишеш, защото разновидности на зайци има много  Crazy

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 18:24 от bim_bam

# 516
  • На брега на реката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467873.new#new

Темата се дублира. Мога ли да помоля да я махнете ?

# 517
Само при мен ли отстрани до заглавията на темите излизат по 2икони??И ако е така някой ще ми каже ли как да си ги направя пак по 1

# 518
Възможно ли е да бъде изтрита тема от архива?

# 519
# 520
  • Стара Загора
пробвах да я създам отново (да не би погрешно да съм задала датата), но пак така излиза... днес забелязах разликата.

Лентичката ти е създадена на сайт, който е външен за БГ Мамма... Няма как да вземем отношение по проблем, който идва от външен сайт...

не мога да си вляза с потребителското име и паролата от няколко дена, за това се регистрирах на ново. Ако може да помогнете пак да си влизам със старото потребителско име zayoo или да бъде изтрито. Какво да направя. нямам таен въпрос  за да може да ми изпратите нова парола.  Не се сещам дали потребителското име е zayoo, но като го напиша казва няма такъв потребител.

Можеш да опиташ, вместо с потребителското име, което не помниш... Да се логнеш с изписването на e-mail-а, с който си регистрирала акаунта... Тогава ще можеш да ползваш опцията за забравена парола, като НЕ СЛАГАШ отметка за ползването на тайния въпрос... След което форум системата ще ти изпрати нова парола на мейла... С която ще можеш да се логнеш в стария си акаунт...

Само при мен ли отстрани до заглавията на темите излизат по 2икони??И ако е така някой ще ми каже ли как да си ги направя пак по 1

Ако говориш за емотиконите в ляво от заглавията (вестник, усмихнато човече, ухилено, тъжно, ядосано и прочие)...
Чистене на кеш и рефреш би трябвало да помогне...

# 521
Лентичката ти е създадена на сайт, който е външен за БГ Мамма... Няма как да вземем отношение по проблем, който идва от външен сайт...

Не, не - имаше и БГ-Маммска лентичка. Наистина с проблем в сметките. Писах на програмистите и в понеделник трябва проблемът да е отстранен.

# 522

Ако говориш за емотиконите в ляво от заглавията (вестник, усмихнато човече, ухилено, тъжно, ядосано и прочие)...
Чистене на кеш и рефреш би трябвало да помогне...
Точно за тях говоря,и не- чистене на кеш и рефреш,не помогна.

# 523
Моля да бъде изтрита публикацията  ми  по темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287106.285, която е и последна в дискусията.

# 524
От вчера правя безуспешни опити да се регистрирам в Продавалник, но не успявам. Изписва ми, че вече съществува този е-мейл или ме пуска да се регистрирам, но получавам празен активационен е-мейл. Видях, че прави връзка с форума на БГ мама. Моля за съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт