Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 370
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Могат ли да се трият теми, който са в архив 2009г.?

# 586
Ако са вече в Архив - не.

# 587
  • София
Не би трябвало.
Като новорегистриран потребител имате право на 3 лични съобщения.

За всеки случай, прочистете пощата си  - влезте в личните си съобщения, изберете Прочистване на съобщения от лявата колонка и от страницата, която ще се зареди, задайте Изтрий всички лични съобщения, по-стари от 0 дни. и натиснете бутона Изтрий

# 588
Здравейте !!
Имам следния проблем: при разглеждане на форума след известно време(15-20 минути) целия сайт забива и не мога да видя нищо докато не изчакам поне половин час. Казаяха ми че имам вирус в компютъра, принсталираха го.Никаква промяна.
Проблема ми е от около 1 месец.Занимавах много хора(специалисти) включително и БТК, казаха ми че нямам проблем с интернета нито с компютъра. На нито един друг сайт нямам такъв проблем освен с този.
Възможно ли е акаунта да не ми е наред.
Благодаря предварително!!!!!

# 589
Не, не може подобен проблем да е от акаунта.

# 590
Ако успея да вляза във форума и искам да заредя нова страница(тема) ме изхвърля,излиза това съобщение и после поне 10-15мин чакам за да вляза отново. Имате ли някаква идея какъв може да е проблема?
Накарах съпруга ми да се регистрира от същия компютър и има същия проблем.Пробвах с два браузъра-Експлорър и Мозила и е все така.
Извинявам се,че ви занимавам с това,но искам да използвам форума.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:33 от Синя птичка

# 591
  • Стара Загора
Извинявам се,че ви занимавам с това,но искам да използвам форума.

И аз съжалявам, че не можеш да ползваш форума пълноценно...
Но все си мисля, че проблемът е от доставчика ти... А БТК (Виваком) никога няма да си признаят, че има проблем... Потребители периодично се оплакват от наличие на проблем със свързаността между БТК и нашия сайт... При други доставчици не е известен подобен проблем... "Интересното" е, че някои само не могат да публикуват, други имат проблем с личните съобщения...
Към тази мисъл ме насочва основно съобщението от браузъра ти...
"The connection was reset"...
Ако проблемът беше при нас, тогава вероятно браузърът щеше да изпише...
"The page cannot be displayed"... (всъщност това е съобщението на IE, но на Mozilla звучеше нещо подобно)...
Имате ли някакъв шанс да пробвате с друг доставчик...?

# 592
Благодаря за отговора. За моят град вариантите са само два. Имам договор до август с Виваком. Ще опитам да поговоря с тях и дано имам успех. Приятен ден!

# 593
  • София
последният коментар в тази тема не е ли чиста реклама  Thinking
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374858.30;topicseen

# 594
  • На брега на реката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452876.0

Има ли реален проблем тук, че антивирусната ми алармира ? newsm78

# 595
антивирусната ми алармира

Какво е съобщението?

# 596
  • На брега на реката
За Троянски кон.

# 597
Проблемът е идвал от подписа на потребител - поставена бе картинка от сайта fmplus, от който идва "заплахата".
Премахнах линка към изображението от подписа на потребителката.

# 598
  • На брега на реката
Проблемът е идвал от подписа на потребител - поставена бе картинка от сайта fmplus, от който идва "заплахата".
Премахнах линка към изображението от подписа на потребителката.

Благодаря за съдействието!  bouquet  Съжалявам, ако тревогата и била фалшива...   Или май се радвам,  че е била фалшива....   Wink

# 599
Здравейте, снощи писах в една тема за майка, изгубила детенцето си докато пазарува, а сега не мога да я открия. Защо е изтрита?

Общи условия

Активация на акаунт