Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 343
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, снощи писах в една тема за майка, изгубила детенцето си докато пазарува, а сега не мога да я открия. Защо е изтрита?
Защото модераторите са преценили, че не става въпрос за "загубено дете", а за нагъл опит за реклама на проследяващо устройство.

# 601
Благодаря Ви за отговора и аз имах съмнения, но отговорих.

# 602
  • под дъгата
Здравейте!Искам да редактирам поста си в тема,която пуснах преди няколко дни,а не мога.Защо? Благодаря Simple Smile

# 603
  • Стара Загора
Здравейте!Искам да редактирам поста си в тема,която пуснах преди няколко дни,а не мога.Защо? Благодаря Simple Smile
Защото не си прочела Правилата Mr. Green

Цитат
РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

# 604
  • под дъгата
Благодаря!  bouquet Ще се постарая по-внимателно да чета правилата Embarassed,ама пусто все няма време за тях Peace
Хубав ден!

# 605
  • Стара Загора
ама пусто все няма време за тях Peace
Хубав ден!
Ааааа не така Crossing Arms като отиваш на гости незабравяш да поздравиш нали Mr. Green Mr. Green

# 606
  • Бургас
Аз искам да помоля някой от Модовете да ми сложи аватара , същия е като  подписа ми!
Вече незнам какви ли не начини не пробвах и не става!
Моля ви!
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 607
  • София
без да съм модератор - голяма е картинката (200х200), за да я приеме като аватар, трябва да е макс. 120х160.

# 608
  • Бургас
без да съм модератор - голяма е картинката (200х200), за да я приеме като аватар, трябва да е макс. 120х160.
Благодаря ти,но незнам как да я намаля. Неуспешни опити всеки път  Embarassed

# 609
Благодаря ти,но незнам как да я намаля. Неуспешни опити всеки път  Embarassed

Пробвай през този сайт: http://www.picresize.com/

# 610
  • Бургас
Блаодаря ти,Полина!   bouquet

# 611
  • Стара Загора

За съжаление, никой от вас не чете Правилата, нито закованите теми в този подфорум...
Защо преди да попитате не хвърлите по някой поглед на горецитираните неща... Там има отговор на всичките ви въпроси... Но наистина, някой трябва да ги прочете...
Апропо, максимално разрешеният размер на аватар е 160 х 200 пиксела...
И в темата за намаляне на картинки има поне още пет сайта, където това може да се случи много лесно...

Четете Правилата и закованите теми в този подфорум...!!!
Като сте се регистрирали, всички сте се съгласили да ги спазвате...
А как да ги спазвате, ако не ги прочетете...

# 612
Здравейте, по моя молба преди известно време ми бе замразен акаунтът. По причини, които не засягат широката аудитория, четяща тук. Въпросът ми е, има ли възможност от техн. гл.т. да ми бъде възстановен той?

# 613
Здравейте!

Имам въпрос относно условията за ползване на публикации от форумите на BG-Mamma от трети лица в или извън интернет-пространството.

Коректно ли е предположението ми въз основа на условията за ползване на BG-Mamma:

Цитат
Всеки има право да цитира информация от сайта и прилежащите му форуми, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът – BG-Mamma и авторът (преводачът) на съответния материал, а ако публикацията е в Интернет - цитатът да бъде придружен с хипер-връзка (link).

Използването на информация от сайта и прилежащите към него форуми при всички останали случаи - за захранване на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на BG-Mamma или автора (преводача) на съответния материал е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.

В отговор на думите на съфорумник, че публикациите ми ще бъдат копирани някъде, уточнявам, че в публикациите ми често превеждам информация от източници на чужд език. Източниците посочвам с линкове, а истинността на превода лесно може да бъде установена. Тези преводи са лично мои, често са на материали, които никога не са били превеждани на български до този момент. Мой личен избор е да ги публикувам в BG-Mamma, съгласявайки се още при регистрацията си, че отговорността за съдържанието на постовете си нося само аз, като те остават собственост на BG-Mamma.

Вярно ли е твърдението, че ако мои преводи и публикации бъдат използвани в пълна, частична или преработена форма в други сайтове, книги и пр., това не може да става без знанието и съгласието на BG-Mamma, като при това трябва да фигурира линк към съответната моя публикация, както и да се цитира никнеймът ми?

Уточнявам, че става дума за информация, която с удоволствие би била преиначена поради различни подбуди.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 21:25 от Persona

# 614
Вярно ли е твърдението, че ако мои преводи и публикации бъдат използвани в пълна, частична или преработена форма в други сайтове, книги и пр., това не може да става без знанието и съгласието на BG-Mamma, като при това трябва да фигурира линк към съответната моя публикация, както и да се цитира никнеймът ми?

Да, вярно е.
Нужно е наше разрешение или разрешение на автора (преводача) на съответния материал.
В противен случай е закононарушение и авторът (преводачът), като носител на авторското право може да потърси правата си.

Общи условия

Активация на акаунт