Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 517
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Да, ще ги нарушите.
За подписа важи същото.

# 646
Не се заяждам, но малко по нагоре съм написала. Зна4и изоборжението ми поне в момента е нормално ( поне при мен) и се вижда. Направих само това което Ан мари ми написа. Ако го виждате по голямо ще го намаля, но поне в момента при мен е нормално.  Hug
ТАка видях, че на лаптопа е нормално, а на друго място е по голямо. Намалих го. Дано да няма повече проблеми. Извинявам се още веднъж.

# 647
  • София
Здравеите искам да попитам защо в профила ми пише публикации 0,след като съм писала няколко мнения

# 648
# 649
  Добро утро!От няколко дни като си отворя профила и над него не ми излиза прозореца с ЛС и Нови отговори на моите публикации.Трябва да съм отворила дадена тема за да виждам нови отговори на моите публикации и ЛС.Преди не беше така, на какво се дължи и само при мен ли го има този проблем или са правени промени по сайта?

# 650
Кликни на това, горе в ляво.

# 651
  Благодаря ти!   bouquet

# 652
Как мога да заключа или изтрия тема,която съм пуснала  Peace

# 653
  • Стара Загора
Никак сама...
Напиши съобщение на модератора на съответния подфорум с молба да я заключи и причините за това...

# 654
Никак сама...
Напиши съобщение на модератора на съответния подфорум с молба да я заключи и причините за това...

Благодаря много  Peace

# 655
Къде ми отиде темата?!

# 656
СбъркАл си сайта, пич.

# 657

Какво значи това? Ти модератор ли си?

Пуснах една тема, не знам къде отиде, не мога да я намеря в кой раздел е.

# 658
# 659
Оф да, благодаря, AnMary! Аз просто не си дадох сметка, че има важни теми отгоре и моята е надолу в списъка... какво да ме правиш...   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт