Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 328
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Моля ви, да изтриете поста на госта в тази тема, опасявам се от големи неприятности .
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445690.210

# 691
Благодаря !

# 692
А защо не могат никъде във форума да се публикуват обяви за покупко-продажба на стоки, различни от бебешки?
Визирам липсата на възможност за обмен на стоки с нетърговска цел - например да си продадеш старите мебели след ремонт или подобни, без да се допускат обяви от търговци и магазини?

Например сега си  търся конкретна мебел втора употреба, огледах всички раздели и доколкото разбрах, никъде не мога да пусна подобна "купувам" обява... Sad

# 693
Защото това е БГ-Мамма, не е Продавалник.ком, нито безплатни-обяви.орг

Подобна обява може да пуснете в Продавалника или в произволен сайт за обяви и покупко-продажби, не тук.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 02:37 от Mamma

# 694
Защото това е БГ-Мамма, не е Продавалник.ком, нито безплатни-обяви.орг

Подобна обява може да пуснете в Продавалника или в произволен сайт за обяви и покупко-продажби, не тук.

Че не мога и сама разбрах, затова питам Simple Smile

Колкото до Продавалника, сега разбирам, че съществува такъв сайт - ако е част от бг-мама и е с такава цел - благодаря, това отговаря на въпроса ми, въпреки че:

Цитат
Сайтът е временно спрян за профилактика 

# 695
Вече е "на линия".  Simple Smile

Моля, имайте предвид, че за Продавалник-а се изисква отделна регистрация.

# 696
  • в голямото село
Моля Ви обяснете ми какво означава дълбоко замразен акаунт. Означава ли това, че въпросния потребител не може  да пише във форума нито мнения, нито ЛС?  Ще може ли да вижда своите ЛС?

# 697
ЛС - не, за да ги види или изпрати, трябва да се логне. А той не може.
Може да чете като гост навсякъде, и да пише като гост, но само в подфорумите, в които е разрешено да пишат гости.

# 698
  • в голямото село
Мерси Вълчо  bouquet

# 699
Вълк, за пореден път ще те помоля, да не играеш ролята на модератор и да не заблуждаваш потребителите както за това какъв ти е рангът, така и с погрешни отговори.

Моля Ви обяснете ми какво означава дълбоко замразен акаунт. Означава ли това, че въпросния потребител не може  да пише във форума нито мнения, нито ЛС?  Ще може ли да вижда своите ЛС?

Зависи дали замразяването на акаунта е комбинирано със забрана за достъп.
Замразените акаунти, ако нямат допълнителна забрана за достъп, имат право да се логват и четат ЛС, но не могат да пишат във форума.
В много от случаите обаче замразените акаунти са и баннати от форума.

# 700
  • в голямото село
Мама мерси за по- точния отговор. Аз мога ли да разбера , дали замразения потребител чете личните си?

# 701
ОК, само това не разбрах
...  да не заблуждаваш потребителите както за това какъв ти е рангът,

# 702
Мама мерси за по- точния отговор. Аз мога ли да разбера , дали замразения потребител чете личните си?

Ако личното съобщение е успешно изпратено и потребителят е влизал (вижда се в профила му кога е влизал за последно), то значи е имал възможността да си прочете съобщението. Дали го е направил обаче можем само да гадаем.

ОК, само това не разбрах
...  да не заблуждаваш потребителите както за това какъв ти е рангът,

Заглавие на темата смятам, че е ясно говорещо: Въпроси към модераторите и администраторите
Потребителите, които задават въпросите си тук, очакват отговор именно от тях.
Мога да изровя поне няколко въпроса от рода "Ти модератор ли си", които са в резултат на твои отговори тук и това като изключим няколко абсолютно неверни отговора, които си давал и които съм трила от темата.
Както скоро писах, оценявам желанието ти да помогнеш на потребителите, но моля, ограничавай се само с познанията от потребителското ползване на форумите, за да не бъдат заблуждавани потребителите.

# 703
  • в голямото село
Мама още веднъж мерси  bouquet

# 704
Mamma, имам въпрос. Какъв е лимитът страници на темата ни Борбата с рака.... и т.н.
Имам чувството, че са 60 страници.
Ако са 50 (вече сме ги навъртяли 56), ще пусна това тема...

Мерси....

Общи условия

Активация на акаунт