Отговори
# 315

Но както съм казвала винаги, истината боли и трудно се преглъща, а Щастлива каза много  Peaceистини

Уау, но и нашата ИСТИНА сигурно трудно се преглъща Whistling

Вашата истина ми е много забавна, все пак нали е художествена измислица  Mr. Green

# 316
Брукатака, сега видях текста в подписа ти.
Много добре казано  smile3501

Щастлива, не знам дали те интересува, но аз се радвам, че си сред нас и най-вече в нашия отбор  smile3521

# 317
Ама моля, моля - аз самата стигам за цял отбор  Joy
Иначе е хубаво да имаш общи точки с други хора (създава усещането, че не си сам), но е хубаво да има и несъгласни (създава усещането за разнообразие)  Sunglasses

Мириел, значи стигаме до единодушие, че всеки може да пише и да коментира, каквото счете за необходимо, без някой да му казва:  "Ама това не беше реплика към теб!" или "Аз водя този разговор с Х"
 Peace

# 318
  • Разпиляна във въображението
Вашата истина ми е много забавна, все пак нали е художествена измислица  Mr. Green

Аз мисля, че в темата се говори са сериала, а не за истината от живота ooooh!

Вие също сте ми забавни, но съжаление вече загубих интерес.

# 319
Брукатака, сега видях текста в подписа ти.
Много добре казано  smile3501

Щастлива, не знам дали те интересува, но аз се радвам, че си сред нас и най-вече в нашия отбор  smile3521

Аа, заслугата не е моя! Мисълта е на Щастлива и аз й поисках разрешение да я ползвам в подписа си!  Peace

На мен постовете на Щастлива ми допадат, харесва ми начина й на мислене, който много се доближава до моя. И сега съм изправена пред дилемата дали да не се преориентирам от фен на Тейлър  във фен на Щастлива  Thinking А на който не му изнася, това което пише тя, може и да не го чете  Peace

# 320
  • София
Много полезен съвет!

Nenna, съжалявам че не успях да изравня точките, но поне си направих труда са посоча и неща които харесвам, не само негативите.

# 321
Много полезен съвет!

Nenna, съжалявам че не успях да изравня точките, но поне си направих труда са посоча и неща които харесвам, не само негативите.

Аз плюсовете се канех по-натам да ги пиша, че много дълъг щеше да ми стане поста и кой ще ми го чете после Mr. Green
(а аз държах да са изравнени точките, не само по едната да се прехласвам, пък другата тотално да я отрека  Peace)   

С това изречение (което съм потъмнила) на моя реплика ли отговаряш  Rolling Eyes

# 322
Брукатака, аз фен клуб не събирам засега, дръж фронта на "Тейлърките"  Joy Hug

# 323
  • София
Много полезен съвет!

Аз плюсовете се канех по-натам да ги пиша, че много дълъг щеше да ми стане поста и кой ще ми го чете после Mr. Green
(а аз държах да са изравнени точките, не само по едната да се прехласвам, пък другата тотално да я отрека  Peace)   

С това изречение (което съм потъмнила) на моя реплика ли отговаряш  Rolling Eyes

Да но за едната си посочила някакви негативни качества, а за другата някакви случки...аз предпочетох да се опитам да обобщя...ако трябва да изброя случки ще ми отнеме повече време.

# 324
  • София
П.С. Лана, просто ме изумяваш  #Crazy Харесваш само едно нещо в Тейлър, а третото,което не харесваш в Брук е направо смехотворно. Толкова повърхностно ли погледна на образа й?
Под отгледала децата си сама имаш предвид без придружителите в живота й ли? А за последствията, всеки си ги поема, не може да избяга от съдбата си, въреки че не виждам какви толкова последици е имало след грешките, които е направила Брук

Поне си направих труда да напиша нещо, а ти какво направи?

# 325
П.С. Лана, просто ме изумяваш  #Crazy Харесваш само едно нещо в Тейлър, а третото,което не харесваш в Брук е направо смехотворно. Толкова повърхностно ли погледна на образа й?
Под отгледала децата си сама имаш предвид без придружителите в живота й ли? А за последствията, всеки си ги поема, не може да избяга от съдбата си, въреки че не виждам какви толкова последици е имало след грешките, които е направила Брук

Това за домашно ли ни беше?  newsm78 Пиши ми забележка  Laughing

# 326
Краси, нямам навика да определям хората с някакви епитети...не очаквай да кажа, че е курва.

Не очаквам точно конкретна дума.И не те питам за реалния живот,а конкретно за Брук:Като какви окачествяваш постъпките ,които съм изброила?
И как би описала морала на жена,извършила всичко това?

Така ,както си написала
Цитат
В Брук не харесвам
1. Не мисли за последиците (принципно харесвам да се водиш и от сърцето си, но не само)
2. Не винаги успява да прецени кое е правилно и кое не.
3. Мисли си, че обича Попай.
може би така ще ми обясниш и как я възприемаш в описаните от мен ситуации!
А и защо факта,че Брук не мисли за последиците и не се интересува какво причинява с постъпките си,и не винаги успява да прецени кое  е правилно и кое не, според теб я оневинява за стореното?
А при Тейлър е лицемерие ?Защото и Тейлър не успя да прецени последиците от злоупотребата с алкохола,както не успя и навреме да прецени до какво ще доведе криенето на катастрофата...

Защо при Брук глупостта е извинение,а при Тейлър е лицемерие?

Аз да си повторя питането ...към Лана.

# 327
Брукатака, аз фен клуб не събирам засега, дръж фронта на "Тейлърките"  Joy Hug

Е, бива ли така, аз ти правя четки, а ти така да ме отсвириш  Grinning

# 328
Добре, за теб почетна грамота "Заслужил фен на годината"  Wink

# 329
  • София
Краси, нямам навика да определям хората с някакви епитети...не очаквай да кажа, че е курва.

Не очаквам точно конкретна дума.И не те питам за реалния живот,а конкретно за Брук:Като какви окачествяваш постъпките ,които съм изброила?
И как би описала морала на жена,извършила всичко това?

Така ,както си написала
Цитат
В Брук не харесвам
1. Не мисли за последиците (принципно харесвам да се водиш и от сърцето си, но не само)
2. Не винаги успява да прецени кое е правилно и кое не.
3. Мисли си, че обича Попай.
може би така ще ми обясниш и как я възприемаш в описаните от мен ситуации!
А и защо факта,че Брук не мисли за последиците и не се интересува какво причинява с постъпките си,и не винаги успява да прецени кое  е правилно и кое не, според теб я оневинява за стореното?
А при Тейлър е лицемерие ?Защото и Тейлър не успя да прецени последиците от злоупотребата с алкохола,както не успя и навреме да прецени до какво ще доведе криенето на катастрофата...

Защо при Брук глупостта е извинение,а при Тейлър е лицемерие?

Аз да си повторя питането ...към Лана.

Краси, не съм те забравила, малко по-късно ще ти отговоря...става ли?

П.С. Лана, просто ме изумяваш  #Crazy Харесваш само едно нещо в Тейлър, а третото,което не харесваш в Брук е направо смехотворно. Толкова повърхностно ли погледна на образа й?

Това за домашно ли ни беше?  newsm78 Пиши ми забележка  Laughing

Няма вече място Sad

Общи условия

Активация на акаунт