Отговори
# 645
Стефка е сноб, тя одобряваше жените на Ридж не по достойнствата им, а според произход и положение в обществото. Не хареса Брук още от самото начало и то не защото е откраднала Ерик (това стана доста по-късно), а защото е "момиче от Долината" и работи като обикновена лаборантка. Чак после нещата станаха лични.
Карълайн харесваше защото беше с подходящ произход - дъщеря на Бил Спенсър.
Затова и Тейлър в началото не и се понрави - не беше от техния кръг. После може би прецени, че въпреки това е достойна чрез женитбата и професията си да бъде една от Форестърови.
Стефка никога не забравя произхода си, много е високомерна.  Crossing Arms

За спора относно кое е грях, кое престъпление... очевидно е, че сме на различни мнения. Само се надявам в България съдиите да не мислят вече като Щастлива, а когато има катастрофа и смърт след употреба на алкохол, да се дават директно ефективни присъди. Смятам, че поне тези, които сме останали тук мислим така  Peace
А аз ако съм на мястото на Бриджит, бих предпочела майка ми да ме е наранила и да съм разведена, отколкото да знам, че на съвестта и лежи леля ми. (Това понеже Щастлива ми направи забележка, че представям гледната точка на Торн, а не на Бриджит)   Wink

# 646
  • somewhere near the sea
Марси, какъв е този случай когато я е завързал? Аз не помня, помагай, моля!
Съжалявам, но заплашена в къщата беше Карън, не Тейлър. С нея разигра трилър сценка със всички симптоми на безумен психопат. Peace Praynig
http://www.youtube.com/watch?v=-cmkkao_FDk&feature=related

# 647
Форестър, благодаря! Grinning

Стефка как няма да не хареса в последствие Тейлър- толкова лесна за манипулиране и моделиране... Crazy
А мъчейки се да обработва  Брук, винаги ́и се чупеха зъбчатките.  Joy

Дарлинг, забележи дрехите на Фийби. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:23 от Logan

# 648
Добро утро  Hug

Гледам хубаво спорче сте спретнали  Wink
Хайде да си кажа и аз без никой да ме е питал  Laughing
Стефка не харесваше Тейлър в началото и я обвиняваше в какво ли не, защото така й изнасяше. Искаше Тейлър да стои далеч от "мамин златен", за да може той пак да скочи в леглото с Брукасита и така тя да се раздели с Ерик. Стефчето беше готова да пробута таз руса амбиция на собственото си синче, само и само да си върне пак нейния "благоверен"  hahaha
А не защото е оценявала обективно качествата на Тейлър и за това не я е искала около Ричо  Crossing Arms

Хайде, хубава и СПОРна седмица на всички   bouquet

# 649
Ех, доживях да чуя!

"Вие не бяхте виновна, г-жо Форестър! Беше нещастен случай!"

И тъй като във форума думите на някой важат като доказателство за случки и събития, да приемем ли безпрекословно,че Тейлър няма вина за инцидента?  newsm78

# 650
  • В средата на времето
..нещо интересантес става ли или да ходя да пуша? pletka

Кой се е изцепил така неподходящо? Crazy Суперкоп Бейкър ли?

# 651
На Шейн му поникнаха ангелски  крилца току що. Mr. Green

Изцепката беше на градинаря. Отказал се от изнудването заради доболничните грижи. Crazy

# 652
Ех, доживях да чуя!

Това в днешната серия ли е? Брукатака доразкажи малко повече за нас, които не можем да гледаме  Praynig Кой и го е казал?

# 653
Хектор се държеше кофти с градинаря. Шейн каза на Тейлър, че не я смята виновна за инцидента. Тъй като е благодарен за грижите и че са го приели в дома си, няма да казва нищо на полицията и ще е лоялен към Тейлър. А тя каза "Истината вече излезе наяве и Торн трябва да научи. Но не от друг, а от мен".

Ерик каза на Брук:
- Дори нещастни, хората могат да изглеждат щастливи и да се смеят...

Страхотна фраза.  Grinning  Ако ме разбирате. Grinning

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:48 от Logan

# 654
  • В средата на времето
А тя каза "Истината вече излезе наяве и Торн трябва да научи. Но не от друг, а от мен".

Разгеле! Crazy..този път няма да чакаме 20 години Crazy..при трето провинение, смятам, че веднага ще си признае Joy

Logan, казано е "Смях през сълзи"..та и на Ерик такова  Simple Smile

# 655
Не всички го могат, Изи, не всички...

Ауу, Ник даже не я прегърна Бриджет...толкова се "зарадва", че ще става татко... ooooh!

# 656
  • somewhere near the sea
Хари и Шейн се скарват. Шейн се опитва да ги убеди, че не е тук, за да застраши живота на Фийби. Хектор е бесен и дори не иска да го слуша.
Ерик и Стефани си говорят за децата си.  newsm04Идва лейтенант Бейкър, Ерик радушно го кани и го пита дали има развитие по делото за Дарла. Съвсем рязко тя казва, че Торн  ясно се е изразил, че иска прекратяване на разследването.  noОтваря вратата, казва на полицая лека нощ и затваря в лицето му. Ерик е изумен.
Торн и Тейлър лежат на шезлонг и се целуват.  smile3528Тя го спира. Той казва, че я разбира, могат да забавят, той не бърза. Тя е изумена, че той не е разстроен и разочарован. „Аз никога не мога да се разочаровам от теб”-казва Торн. Сбогуват се.
Хектор твърди, че Фийби не знае цялата история. Пробва да й разкаже, но тя заявява, че я знае. smile3527 Ерик настоява Стефани да му обясни какво се случи току-що. Тя отговаря, че синът им се е взел в ръце и търсенето на убиеца ще го върне към кошмара.
Шейн, Фийби и Хектор се връщат у дома. Шейн казва, че е видял убийството на Дарла,но потвърждава, че тя е нямала избор. Дарла е била на средата на пътя, случило се е за части от секундата. Тя не е виновна. Той не е дошъл да причинява болка. Confounded Хектор го пита защо е дошъл тогава. И съвпадение ли е да се настани като градинар именно у Тейлър? Той е твърдо убеден, че Шейн е имал намерение да изнудва. Тейлър се ядосва:"Но ти ми каза, че имаш предложение". Значи е щял да я изнудва...Господи....Въпреки, че Фийби се опитва да го оправдае, Тейлър е в паника. newsm77 Няма значение какво ще направи Шейн. По-важно е какво ще  направи тя. Не й е било ясно как тайната е можело да остане  опазена, но ето тя сега е разкрита и трябва да бъде разказана на Торн.
Самият Торн разказва на родителите си, че никога не си е помислял, че може да бъде щастлив отново.Но сега усеща, че се влюбва в Тейлър.”Искам я в живота си”-повтаря той.
Ерик  обвинява Стефани, че твърде прибързано насърчава Торн да потърси близост с Тейлър. Нейното обяснение е, че иска синът им да бъде щастлив.  love001
Торн застава до леглото на дъщеря си и разказва на детето, че планира специална вечер за Тейлър. Казва, че животът ти поднася неща, които най-малко очакваш. Както, когато загуби майка си, но не всички изненади са лоши. След това погалва детето по косата и й казва, че я обича. mrstraetz
През плач Тейлър казва, че ако Торн трябва да разбере кой е блъснал жена му, то трябва да е от нея.  yesФийби казва, че той няма да разбере, защото Шейн няма да му каже. Хектор изсумтява, че според него не е така-човекът е видял  в тази трагедия начин да извлече дивиденти и да си реши проблемите. Шейн отрича. Иска за мълчанието си да му окажат доверие. Иска място за живеене, приятелството им...: „Аз няма да ви предам, г-жо Форестър”. nono
Ник нервно се разхожда из дневната, после се обажда на Бриджит и пита какво става с кръвния тест. Пита я защо бърза с теста? Тя отговаря, че иска да потвърдят, че ще има бебе.  ylinfant
Брук идва долу, налива си кафе и изглежда щастлива. Казва му, че иска да подновяват обетите си всеки ден. Нека той не се тревожи, Ридж не се е върнал още. Той заявява, че я обича и й има пълно доверие. Целуват се на излизане. Тя не забелязва угрижения му вид.
Фелиша идва при Бриджит в лабораторията и я пита как е минало вчера, дали е казала на майка си. "Може би така е разумно"-филосовства Фелиша. - "Или пък отлагаш да кажеш на  Брук?" Пита я на какво се надява. Говорят си за Ник и готовността му да бъде баща.
Ник отваря вратата и установява , че Бриджит е там и чака. Казва му да затвори вратата, за да не ги вижда никой. Той се шегува защо не отидат на някой остров и да се нарекат г-н и г-жа Джоунс. На нея й е смешно, че той намира ситуацията за забавна. Сега си дава сметка защо майка й замина-искала е да скрие бременността си с Хоуп. Ник казва, че криенето тук не е опция. Той трябва да каже на Брук и не иска да спорят по въпроса.
Брук идва в офиса си и пита Ерик какво прави там."Ами хванал е прах...Коя беше ти? Аааа, нашият изпълнителен директор..."-поднася я Ерик. Казва му че с Ник са подновили обетите си. Какво му говори това? Той отговаря:”Отчаяние”. Той все още се чуди защо Брук подновява обетите си след десет минути брак. Тя му отговаря, че той може да е едно от най-милите същества на света, но точно в този момент я дразни. Той продължава, че хората подновяват обетите си след 40-50 години, или..да не би тя да се чувства по този начин?  Ерик продължава да изпитва недоверие към казаното от нея, че обича съпруга си. После разговорът преминава към Ридж, Брук се оплаква, че Ридж изглежда много щастлив с Дона. Ерик отговаря, че не е щастлив. Брук признава, че знае, че може и да го боли, но те опитаха и не се получи- Ридж я изостави. „И затова ли се затича към Ник? Заради безопасността? Но от къде си сигурна, че е безопасен?”-пита Ерик.
Фелиша влиза и чува тези последни думи(май Ушка вече е Фелишка?)Тя се шегува, че трябва да се раздадат каски срещу бъдещи катастрофи.   341uu
Бриджит и Ник обсъждат загубата на Никол и как тя се е опитвала да запълни оставената празнота с Дино и Данте. Тя отговаря, че той не е бил различен. Той знае това, но явно животът им(такъв, какъвто би трябвало да бъде) ще  отиде в раздел „несбъднати”.  Flowers SunflowerСподеля също, че когато майка му е разбрала, че е бременна с него, не е казала на баща му. Излъга човека, за когото е била омъжена. Той не иска синът или дъщеря му да влязат в живота така. Защото Животът ни избира, а не ние него. В случая Животът е избрал да се направи нов живот.   condomuu Това е благословия. Ник прегръща Бриджит, тя плаче на рамото му.
Любопитната Фелиша казва на Брук, че засега е сексапилна за съпруга си, но какво ще стане след три месеца?  Misc BombНикой не е сигурен в нищо. "Когато си падах по мъжа ти, избягах от нето, защото го считах за опасен, но сега ти го взе, защото е безопасен..."Брук казва, че знае, че Ник не би направил нищо, за да я нарани. Фелиша я предупреждава да не залага много на това...Хората правят грешки, предупреждава я Ерик.  newsm43"Ти си авантюристка"-казва й Фелиша-"колкото и да не ти се иска, Ник е също такъв. Ако не вярваш, пусни го оттам, където си го заключила и провери."
Докторът идва и казва, че тестът е минал добре, бебето е здраво и силно. Бриджит се усмихва щастливо. Blush Ник си спомня щастливата Брук и лицето му изразява страдание.   Confounded [color]

# 657
Даа,Бог изпълнява молбите ни,само че когато той иска ,а не когато на нас ни е удобно!

Ерик каза на Брук:
- Дори нещастни, хората могат да изглеждат щастливи и да се смеят...

Ами,животът продължава...и това,което е в душите ,понякога е много трудно да види бял свят.

# 658
Ами,животът продължава...и това,което е в душите ,понякога е много трудно да види бял свят.

Тъй си е, Краси, много си права!  bouquet

# 659
  • София
Ето ги два от грешните ти въпроси (и отговори):

"Вярно ли е, че сте се омъжили за първия си съпруг за да можете да си платите образованието? - Да"
Установихме, че няма доказателства за горното, прочети и постовете на Лана.

Установихме, че никой не си спомня или не е гледал, или не му е направило впечатление, а че няма доказателства под формата на клип, или писмено такова - няма, но това не значи, че аз не помня. Не го е казала в прав текст, но има хиляди примери за подобни ситуации, в които се твърди, че нещо е така - само защото някой така го е възприел. Ето например има такъв въпрос: Смятате ли, че Брук излъга за бременността си, когато и Тейлър беше бременна с Томас?
Така че докато не видим ясни доказателства, че не съм права - си е съвсем вярно Simple Smile. Защото и никой не може да даде доказателства за противното, нали? Остават моите същетвуващи спомен срещу несъществуващите на някой друг. Досега рядко се е случвало да не си спомянм нещо вярно, нали?

По втора точка, мисля и децата са наясно, че е грешка в бързината (Мириел каза, че прави и друго нещо).

Тоест, единственото доказателство на отговора на първи въпрос е,че Лана си спомняла серия преди 17 години или че просто останала с такова впечатление  ooooh! Аз пък си спомням обратното...и докато не ми покажете клип в подкрепа  на вашия аргумент считам твърдението за невярно  Peace Лана в кой клас беше като си гледала този епизод? Мириел,  а ти?  Или ползваш като доказателство  беглите спомени на Лана?  newsm78

Чудесно, нали постигнахме споразумение - аз не вярвам, че сее омъжила безкористно, докато не видя доказателсто вза обратното...някак вярвам повече на собствените си уши, и преценка, отколкото на твоята.
Младичка бях, като го гледах, защо? Не си спомням, 14-15 - това как променя нещата?!

За днешната серия, по-късно ще коментирам, не съм гледала още...

Общи условия

Активация на акаунт