Отговори
# 165
Ъ?
Аз със сигурност не съм минавала през леглата на братя, баща им и не знам дали съм способна и на зет си да посегна, ако имам дъщеря един ден.
И смело мога да заявя, че никога не съм изневерявала на мъжа, с който съм била в дадения момент  Peace
Това е моят морал, дано сега разберете защо Брук не е от моята партия.
Би ли ми припомнила, ако обичаш, кога съм се изказвала против пиянския секс на Брук (в момента не се и сещам да е била пияна).
Сещам се колко скачаха някои, че не се възмутих от дъното на душата си за поръчковото изнасилване.
Ами не се възмутих, защото не се скандализирах.
А не се скандализирах, защото изтълкувах събитието като закономерност от поведението й.
Не, не ми казвайте, че съм ЗА изнасилването и че подкрепям изнасилването по принцип - да не извличаме общото от частното и да не се обвиняваме в неща, които не отговарят на истината.

# 166
  • Разпиляна във въображението

Ох, вярно се оплетох. Дали е от бирата? Май по-скоро е от нечий пост  Wink

От бирата е, повярвай ми. Краси ме е разбрала чудесно. Повредата е при теб.

Ъ?
Аз със сигурност не съм минавала през леглата на братя, баща им и не знам дали съм способна и на зет си да посегна, ако имам дъщеря един ден.

Това е моят морал, дано сега разберете защо Брук не е от моята партия.

Брук на кой изневери?

Добре, страхотен пост, радвам се. Едва ли си се възмутила и когато Тейлър отиваше да се вмъкне в леглото на Ерик Whistling, едва ли ще се възмутиш ако се вмъкне в леглото на Торн Whistling Не знам. Затова и те приканвам да останеш в нашата весела компания за да ти видя мненията.

Брук е била пияна  и е била напълно неадекватна, но дали това променя нещо за теб Thinking

Да, Брук предизвика с поведението си изнасилването. Ау. Чудесно. Както и да е, ще чакаме и ще видим. Или ти си достоверния източник на Джинджи newsm78

# 167

Брук на кой изневери?

На Рич  Peace
Ау, той пък беше умрял преди минути, сигурно не се брои  Rolling Eyes

# 168

Брук на кой изневери?

На Рич  Peace

На  Ерик... Него ще го броим ли? newsm78

# 169

Брук на кой изневери?

На Рич  Peace

На  Ерик... Него ще го броим ли? newsm78

А Ник? Него ще го броим ли? Ох, тя пък беше дрогирана тогава. Сигурно и това не се брои  Thinking

# 170

Брук на кой изневери?

На Рич  Peace
Ау, той пък беше умрял преди минути, сигурно не се брои  Rolling Eyes

Ау, той беше умрял.

По същата логика Рич изневеряваше на Тейлър години наред с Брук

Също така, нека правим разлика между съзнателно и несъзнателно деяние.
Защото ако Брук е скачала от креват в креват като пчеличка в пияно състояние, щеше да я съдя по-леко.
Въпреки че с нейната честота на "опрашване" и всеки път да е пияна, няма извинение  Naughty

Писах за това, а ти за какво?

И нейната честота на опрашване е пренебрежимо малка за 30 години Whistling

Стефани изфабрикува писмо от Ерик с което заявава, че иска развод с Брук. Така че ......

Брукатака и Нена, тези реплики си ги разменям с Щастлива. И ме интересува нейното мнение по въпроса.

# 171

Брук на кой изневери?

На Рич  Peace
Ау, той пък беше умрял преди минути, сигурно не се брои  Rolling Eyes

Ау, той беше умрял.

По същата логика Рич изневеряваше на Тейлър години наред с Брук

Не е баш същата логика. Тук ключовата фраза е "преди минути".
Колко време мина от смъртта на Тейлър, докато Брук отново се докопа до Рич Thinking
И колко време мина от "смъртта" на Рич. Даже нямаше време да го ожали  ooooh!

Мириел, не беше ли ти тази, която каза, че ако имаме да се изясняваме с някой, да е на лични  newsm78
Или това не е изясняване, а просто въпроси? Уточнявай тогава по-навреме за кого е въпроса ти, да не се хАбим напразно. Как да знаем иначе  Rolling Eyes

# 172
Пиши си, не ми пречиш. Утре ще погледна за мнението на Щастливка.

# 173
Мириел, какво общо има тук Рич сега да го намесваш?
Тя и Дона изневери на Ерик, и Ник на Бриджит ... какво общо има това с Тейлър?
Бая станаха изневерите на Брук  Thinking
Да приема ли, че според вас изневерите са част от добрия морал?
Сега и Стефани намеси ...
А Нена и Брукатака ме превариха в отговорите, аз докато постна и всеки път ме спира червеното надписче, че има публикувани постове  Joy
Все пак не рифрешвам всеки 10 секунди, правя и други неща.

# 174
Пиши си, не ми пречиш. Утре ще погледна за мнението на Щастливка.

Мириел, включи някоя лампичка, ние от къде да знаем,че си чатиш с Щастливка. Тя също питаше Лана за "мъртвите души", ама ти от къде се включи.  Crazy
А  за изфабрикуваното писмо от Ерик - естествено ,че винаги намирате оправдание. Сега дефакто ли ще гледамее нещата или деюре?  newsm78

# 175
Значи аз си чакам отговор от Лана за "мъртвите души" (да не пропусна кавичките).
Прати ме и класици да чета - ми чела съм ги, та затова питам за класика Гогол (освен ако няма други класици с "мъртви души" впредвид).
Ще й напомням постоянно, докато не разясни връзката между Гогол, едноименната книга и мен  Crossing Arms
Надявам се да изневери на стила си и да отговори конкретно без да измества темата или да заобикаля  Crossing Arms

Ей, много бързо поствате!
Докато ми дойде реда, цъкам 5 пъти  Joy

Добавка: Лека нощ!
Утре ще намина след като приключа с важните дела за деня, за да видя какви сте ги натворили.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 01:06 от щастлива

# 176
Отбор Джукли много се излага/както обикновено/
Неннннннннна,може ли да тъ помоля,ако нямаш нищо против,да не си измисляш най-различни никове по мой адрес и така настоятелно да си ги повтаряш.Измисляй си каквито си искаш,но в главата.Аз също съм си измислил доста за вас и не са никак за казване.

краси.мира пое инициативата да прави преброяване на отборите преди няколко дни и виждам,че упорито продължава да се занимава с това Joy Коолко занимателно.Жалко за нея,че колкото и да брои отбор Джукли винаги ще са по-малко,все пак някакви почитателки на второстепенна героиня,разбираемо.Може пък да те вземат в ЦИК да правиш паралелни преброявания по изборите.

Понеже гледам,че обичате да лепвате несъществуващи никове,аз да зема да кръстя Брукатака "Копирната машина". Крадеш идеи за ник от този на Брук защита/като нямаш свои идеи не е лесно,остава ти варианта само да копираш/.После.....гледам крадеш идеи от моя ник и гледам си написала "Срещу твърдия електорат на Брук".Това ще рече,че си срещу мен или срещу целия отбор?И в двата случая се излагаш.И освен това,ако толкоз много държиш да си запазиш изцяло крадения ник,поне го напиши като две думи.Тва "брукатака" не е много четливо,ако мога така да се изразЯ.

# 177
Не разбрах за морала от коя философска школа ще го разглеждаме дали е субективен или не?  Laughing

М, ти кажи....нали си навътре във философията. Щото въпросчето беше друго.
 п.п  В стремежа си човек да покаже знания се оказва, че се излага като кифладжия! Joy Joy

# 178
Не разбрах за морала от коя философска школа ще го разглеждаме дали е субективен или не?  Laughing

Разглеждаме субективността на  морала според школата на "Напушените сценаристи, които май са преминали на шмрък"  Joy
А те явно са повлияни от любимата фраза на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 09:26 от Logan

# 179
  • София
Тъкмо мислех да позравя щастлива, че поне този път като подава информация за бъдщето (което явно в нейния случай не тревожи Т-отбора, но иначе са много възмутени, ако се спомене) е вярня, но стигнах до това
Дона е неутешима до степен да се утешава в леглото с чужд мъж.
и се отказах...освен ако не ми обясниш какво имаш предвид?

После прочетох това
Сещам се колко скачаха някои, че не се възмутих от дъното на душата си за поръчковото изнасилване.
Ами не се възмутих, защото не се скандализирах.
А не се скандализирах, защото изтълкувах събитието като закономерност от поведението й.
Не, не ми казвайте, че съм ЗА изнасилването и че подкрепям изнасилването по принцип - да не извличаме общото от частното и да не се обвиняваме в неща, които не отговарят на истината.
и си припомних онези толкова грозни неща, които се изписаха тогава и радостта на някои, че Брук ще бъде изнасилена, защото си го заслужава с поведението си  Shocked...но въпреки това, голяма част от същите тези хора одобряват поведението на Тейлър да крие за убийството на Дарла  Shocked
Колкото и да твърдиш, че си против изнасилването по принцип, отношението ти към частния случай newsm78 оставят доста гаден привкус...но както и да е - хора разни!

Значи аз си чакам отговор от Лана за "мъртвите души" (да не пропусна кавичките).
Прати ме и класици да чета - ми чела съм ги, та затова питам за класика Гогол (освен ако няма други класици с "мъртви души" впредвид).
Ще й напомням постоянно, докато не разясни връзката между Гогол, едноименната книга и мен  Crossing Arms
Надявам се да изневери на стила си и да отговори конкретно без да измества темата или да заобикаля  Crossing Arms

Така, да почнем по ред с опресняването на българския език - думата е "предвид". Използвах "мъртви души" като образно средство, което иде да покаже, че има още много писали в тази тема, които вече не участват и те са и от двата отбора и някак си е странно да ги причисляваме към онзи списък на Краси (Краси, извинявай, знам че беше на шега, но май нещо не се получи) просто, за да се трупа бройка...явно ти не си от тях, бързо се "съживи" (има кавички!).
Това достатъчно конкретно ли е?

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 09:37 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт