Отговори
# 390
  • с/у ОколоМръсТното
Няма ли да се появява Мейси пак.
Нещо леко ми скучнее сериала... Колко години му отдадох  ooooh! Tired

# 391
Искаш и Мейси да възкръсне два пъти, така ли? Ах ти!... Joy

Само на мен ли ми е гадно като гледам Торн и Тейлър да се целуват? Хич не са ми лицеприятни, когато са заедно... Rolling Eyes

# 392
  • somewhere near the sea
Ник и Бриджит се гледат втренчено и тя повтаря: ”Да, бременна съм.”  EFP
Шейн се чуди как да елиминира Хектор да не души около него. Monkey Фийби слиза и казва, че отиват с Шейн да хапнат. Хектор пита дали майка й знае. Фийби се усмихва и го успокоява, че ще се върнат скоро. Шейн му подхвърля да не вземе да подпали къщата...Rage
Стефани придружава Тейлър на сбирката на АА, където тя получава медальон за въздържание.  Kissing Heart Тя благодари на Стефани и на Торн, че са я подкрепили в това начинание.
Брук е горе, запалила е романтична свещ и разглежда модно списание с Ридж на корицата. Тя чете за динамичното дуо, което е предизвикало духовете в Европа.  newsm04
Ник стои безмълвен, Бриджит казва, че за нея също е било шок.  newsm09 Пита я дали е сигурна. Тя потвърждава. След това го моли да каже нещо.  smile3506
Шейн и Фийби са в колата, той шофира, времето е мъгливо. Той казва, че е също като преди два месеца... smile3506Но тя ще бъде в безопасност с него, освен това трябва да й признае нещо. travel
На терасата Ник е странно тих. amiiii Бриджит му казва,че днес е дошла при майка си, за да й признае. Смята, че това е единственият начин да продължат връзката си. Тогава ги видяла да подновяват обетите си и почувствала срам. Scream С гримаса на лицето той взема сватбената снимка на него и Брук и съжалява за това, което е сторил.cryТейлър се връща в къщи и намира там Торн. Показва му медальона и той споделя, че е много горд с нея. yesyes
Бриджит казва на Ник, че иска да направи някои изследвания, за да провери дали бременността й върви в правилна насока и ако всичко е наред с бебето...  fingerscrossedИзведнъж на стълбите наперено се появява Брук. smile3540 Тя слиза по стълбите като се провиква, че очаква съпруга си за меден месец. newsm36 Изведнъж застива, защото забелязва Бриджит.   BulbМоментът е напрегнат, Брук пита какво прави тук? Ар Джей повиква майка си, тя тръгва, целува дъщеря си за довиждане. Бриджит  и Ник се споглеждат, тя въздъхва, че очевидно майка й е много щастлива. Брук заслужава тази вечер. Утре Бриджит ще направи тестовете, ако всичко върви добре , ще кажат на майка й. smile3519
Торн казва на Тейлър, че  трябва да продължи да се бори със себе си.smile3538
Хектор съпоставя уликите, които има срещу Шейн. Разбира, че той е странният свидетел от онази нощ. cold И сега той е с Фийби. Опитва се да й се обади по мобилния, но тя не вдига.  phoneuu
В това време Шейн и Фийби са на мястото на катастрофата. Той й разказва с подробности случилото се тогава и най-накрая момичето го познава. „Какво искаш от мен”-пита паникьосана тя. Listen
Фийби е в паника, когато разбира, че Шейн е човекът, който е видял инцидента.  smile3556
Ерик и Стефани си правят мартини и обсъждат Тейлър, излизането й от депресията. Ерик е доста изненадан, когато разбира, че Торн планира нещо специално за него и Тейлър.
До басейна Торн е подготвил красива романтична атмосфера. 1dating Той взема ръката й и е много нежен. Казва, че тя е изгубила Ридж, той-Дарла, но когато са заедно всичко минава на заден план и се понася по-леко. Заявява, че тя го прави щастлив. И че е готов връзката им да поеме към ново, по-високо ниво.  newsm76
Шейн моли Фийби да не се страхува от него.  cryТя не иска да чува всички кървави детайли, които разказва. Пита го защо след като ги познава се е престорил на техен градинар. Отговаря й, че е заради нея. Тя подозира правилно, че е с цел изнудване. tooth Шейн отрича, че е имал намерение да я изнудва. Искал е да й даде възможност да го опознае. Казва й, че с това което знае може да направи така, че да вкарат майка й в затвора. smile3515
Ерик смята, че е твърде рано Торн да се обвързва с Тейлър или с когото и да е. Стефани отговаря, че Ридж я е напуснал, защо да не го прави. Той уж случайно преразказва, че я е напуснал, защото Брук е срещнала Ник и е повярвала, че той няма да я предаде. "Не искам да те обиждам, но такъв мъж не съществува"-мадро обобщава Стефани. Двамата са на едно мнение обаче, че всеки обича Тейлър, че тя е прекрасен човек и невероятна жена. Стефани мисли, че с нея Торн ще намери щастието отново. newsm51
Тейлър пита отново Торн-към какво ниво иска да преминат. Той мисли, че е време да кажат на всички. Но нека да започнат първо с Ридж. Те имат три деца и е редно той да научи пръв.  spoko Тейлър става и отбелязва, че Стефани вече знае. Той вметва, че тя знае всичко и винаги първа - никой не може да скрие нищо от нея. Но той иска и останалите от семейството да узнаят, че нещо, което е започнало като приятелство се е превърнало в красиво изживяване. Поглежда в очите на Тейлър и казва, че тя е станала много важна за него, не може да си представи живота без нея. Тя признава, че се чувства по същия начин . Но не могат да очакват всички да са развълнувани като тях. Може да мислят, че е твърде рано. Торн казва, че не му пука - дъщеря му е луда по нея, той - също.
Фийби пита Шейн защо я е довел тук. cry Той отговаря, че иска да й покаже, че може да му има доверие. Иска да бъдат приятели, това е всичко. hug Хари връхлита, отворя вратата, удря Шейн, който пада на земята.  box Хектор казва на Фийби да излезе от колата.
Ерик гледа Стефани и й казва, че е женен за нея достатъчно дълго, за да познава, когато нещо я измъчва. smile3511 Какво е то? Тя въздъхва, казва, че иска Торн да бъде щастлив и той би бил ако... Rage
Торн заявява, че не се интересува от другите хора.  smile3528Тя за него е страхотна, той я иска в живота си. Двамата признават, че се влюбват един в друг.  Heart Eyes   Kissing Heart  Целуват се и тя моли Дарла да й прости. newsm17

# 393
  • с/у ОколоМръсТното
Искаш и Мейси да възкръсне два пъти, така ли? Ах ти!... Joy

ама тя се връща, бре...
Пак има любов с Торн.

Marsia   bouquet Супер удовоствие ми доставяш с тези преки включвания... иначе не мога да се налсадя на повече от 2мин. без да ми спре...  Close

# 394
  • Разпиляна във въображението
Стефка си променя "морала" и какво е "общоприето" според случая. Нямам нищо против Тейлър да е с Торн, защо не, стига да го обича искрено и преди това да не е убила жена му в катастрофа. Всеки има право на щастие.

# 395

ама тя се връща, бре...
Пак има любов с Торн.

Shocked Shocked Е не е истина това вече... ooooh!

# 396
  • София
Шани, няма да се връща засега...горкият Торн, жените му или умират, или стават алкохолички, или и двете  Sad

Рокаджийките, не изпускайте концерта на Ролинг Стоунс в неделя! Невероятно шоу! Дедовците са неуморни   Joy

# 397
А така...сега изведнъж Ерик и Стефани си размениха въгледите - Ерик е леко озадачен от връзката на тейлър с братана бившия ́и мъж, а Стефани - одобрява...Ходи че рабери, кой всъщност какви са му възгледите  Shocked
Просто трябваше да се намират на приказки двамата. Sunglasses
А как се стига до връзката на Ник с Тейлър? newsm78

# 398
  • София

Класически..за Тейлър - като му помага с консултации! Joy Joy

# 399

Класически..за Тейлър - като му помага с консултации! Joy Joy

Това си знае - това си прави, все пак тя е професионален "психиатър"

# 400
Видяхте ли каква физиономия направи Брук слизайки по стълбите да извика младоженеца в брачното легло? "Ти още ли си тук?"  Crazy Първо го заряза момичето по средата на изречението, след това й показа и нежеланието си да й обърне каквото и да е внимание.
А Бриджет незнам какви хормонални изследвания я гонят в този ранен стадий на бременността Crazy Само на мен ли ми направи впечатление  как Ник прие новината за бебето? Този човек е роден за баща. Дори си мисля,че от всички мъже в сериала, на него най-много му прилича да бъде татко, за съжаление обаче все не попада на майка.

Марси,   bouquet!

# 401
Видяхте ли каква физиономия направи Брук слизайки по стълбите да извика младоженеца в брачното легло? "Ти още ли си тук?"

Напълно нормална реакция. И аз бих задала същия въпрос - разделиха се преди да се сключи брака, прегръщаше се със съпруга си и се качи горе да се приготви за страстна нощ, късно вечер е. Какво прави дъщеря й в къщата по това време?

# 402
Видяхте ли каква физиономия направи Брук слизайки по стълбите да извика младоженеца в брачното легло? "Ти още ли си тук?"

Напълно нормална реакция. И аз бих задала същия въпрос - разделиха се преди да се сключи брака, прегръщаше се със съпруга си и се качи горе да се приготви за страстна нощ, късно вечер е. Какво прави дъщеря й в къщата по това време?

Чака майка си да й обърне малко Фнимание. Все пак нали отиде за разговор?
А и от кога едно дете трябва да се обяснява какво прави в къщата на майка си  Thinking

# 403

Чака майка си да й обърне малко Фнимание. Все пак нали отиде за разговор?
А и от кога едно дете трябва да се обяснява какво прави в къщата на майка си  Thinking

Когато някой / още повече дъщеря / сина ти / дойде неочакван/а в дома ни , няма ли да питаме защо е дошъл? Аз поне бих питала.
Нормално е.
Пак търсите под вола теле.

# 404
Че тя си каза: искаше разговор  Crossing Arms
И даже тръгна да си излива каквото й е на душата, но майка й я позаряза на средата и тръгна да се жени
Т.е. Бриджит още като дойде каза, че иска да говорят. Не че Брук не е знаела за какво е там и да се учудва  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт