Отговори
# 435
  • София
Кажи ми ти как мислиш - и ще ти отговоря, кой ще го отнесе.

Пък вие хем не одобрявате разпуснатото и неморално поведение, хем защитавате тейлър за същото.

И това, че Брук била щастлива само, когато друг страдал е пълнa измислица...знаеш, че най-малкото аз одобрявам барака и с гадния моряк, но все пак Бриджит беше основната движеща сила, този брак да се случи...няма как да си забравила че Бриджит накара Ник да развали брака с Ридж и да бъде с майак ́и и колко настояваше Бриджит да са заедно - какво се очаква сега, Брук да се жени и развежда с Ник, при всяка промяна на настроенеито на  Бриджит.

Nenna, мисля че ти повдигна въпроса за това дали ККЛ се била опънала...според мен, да...напоследък изглежда много свежо и кожата ́и грее, също както и ЛАД (Джаки). Където и да ходят за процедури, хората определено са професионалисти - нито една от двете не прилича на смъртната маска на египетски фараон...и лицата им все още се движат...за разлика от някои други персони.

Edit:

Ами,не съм го чула...правех и други неща.Но видях ,че Бриджит си тръгва видимо разстроена и не каза нищо на Брук...Не е ли редно все пак да се поинтересуваш ,след като виждаш ,че дъщеря ти не си е тръгнала първия път,очевадно е ,че има още нещо ,което я притеснява...

Еееее, все така става, чуваш избирателно!..Ами поинтересува се, но Бриджит си замълча...нали реши да ходи на някакво изследване!

като например хари, който се появи вместо такси...та какво за това?

# 436
Здравейте.
Някой знае ли дали Бриджит ще роди това бебе?
Между впрочем имам периоди, в които не съм гледала серияла- къде изчезнаха дъщерята на Хектор и жена му?

# 437
  • Разпиляна във въображението
Мернах ника на Щастлива, но не мисля да се зачитам, сигурно не е по сериала, а си търси с някой да се заяде.

Искам да разбера къде ни е двойния стандарт по отношение на Тейлър newsm78

Ако това лошо, непослушно дете не се беше разревало точно в този жизненоважен момент, съм сигурна, че Брук щеше да забележи напрежението.

# 438
Кажи ми ти как мислиш - и ще ти отговоря, кой ще го отнесе.

Пък вие хем не одобрявате разпуснатото и неморално поведение, хем защитавате тейлър за същото.

И това, че Брук била щастлива само, когато друг страдал е пълнa измислица...знаеш, че най-малкото аз одобрявам барака и с гадния моряк, но все пак Бриджит беше основната движеща сила, този брак да се случи...няма как да си забравила че Бриджит накара Ник да развали брака с Ридж и да бъде с майак ́и и колко настояваше Бриджит да са заедно - какво се очаква сега, Брук да се жени и развежда с Ник, при всяка промяна на настроенеито на  Бриджит.

Не,Брук изобщо не трябваше да се жени за Ничо-аз и по-напред го писах.Т.е. нито с едната,нито с другата...защото сега Бриджит страда,в другия вариант Брук щеше да страда.
Все пак не става въпрос за две жени,които нямат нищо общо и нещастната да си отиде да си страда настрани и да забрави.Става въпрос за майка и дъщеря ,които се предполага ,че ще се виждат често и че това ще причинява ежедневни страдания на дъщеря ти.
Точно както натириха Дикън и двете,така трябваше да изолират и Ничо...

А кой ще го отнесе?От вас разбрах,че Ничо ще бъде изгонен,но си мисля ,че и на Бриджит няма да й се разминат натякванията ,как е могла да причини подобно нещо на майка си!
Нещо от сорта:"Защо ми го причини,като знаеш колко обичам Ник?"  -реплика на Брук.

# 439

Ето:
На Брук сте й разрешили всякакви забежки с братя,свекъри и прочие мъжка рода.И одобрявате и я защитавате.
Обаче Тейлър няма право да бъде с брата...сега вече е неморално,щом е тя!    

Достатъчно ясно ли е?

Аз и преди питах /ама само Лана/.Сега питам всички Брукфенки:

Защо при Брук грешките и глупостите ги приемате като извинение за постъпките й,А при Тейлър същите глупости и грешки -са лицемерие? 

# 440
Това намерих:

Цитат на: Nenna в Понеделник, 02 Ноември 2009, 10:57
Вие какво точно очаквате да направи Стефани??
Да накара Тейлър да си признае, да отиде в затвора (дотук добре), а с Торн и детето му какво ще стане?
Харесва ли ви или не в момента Тейлър наистина им помага - ясно е, че не може да поправи стореното, но поне да се опита да им облекчи болката (не скачайте пак, че тя е виновна за това - така е, но тя не може да върне времето назад)

Цитат на: Nenna в Понеделник, 02 Ноември 2009, 11:05
Стефани в случая мисли не за Тейлър, а за Торн и детето.
Тя (за разлика от нас) не знае, че Тейлър все пак ще си признае и всичко ще се срути. Надява се всичко да се забрави и сина й и внучката й да продължат напред.
Аз също искам Тейлър вече да си признава, защото тази тайна я измъчва, а и ми писна от такива като Хекторито и Стефани, които все й дават акъл и знаят, кое е най-добре

За двойния стандарт, от който Мириел толкова се назидателно възмущава (пък и тя го практикува): твърдяхте ми толкоз време каква ужасна майка е Тейлър, че не завела Фийби на психиатър (макар, че Фийби не е казала директно, че има проблем), пък сега ми извинявате Брукасита, че не обърна внимание на видимо разстроената и търсеща разговор с нея дъщеря и хукна да се жени. И после като много добра майка я пита: Ти още ли си тук   Shocked

Айде без приказки за двойни стандарти, а? Не за друго, ами защото надали някой ви се връзва на твърдението, че само ние имаме двоен стандарт  Naughty

Нещо исках да отговоря на Лана, ама после, че отиваме на разходка да не изтървем слънцето.
Чао   Sunglasses

# 441
  • София
Здрасти Simple Smile
Заминаха за Ню Йорк.

Сега чета интересно интервю с Шон Канан (Дикън) и обяснява как ЛАД му е разказвала за времето, когато се е срещала с Мик Джагър...палавница е тя, Ванко!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:08 от Lana

# 442
  • Разпиляна във въображението

Ето:
На Брук сте й разрешили всякакви забежки с братя,свекъри и прочие мъжка рода.И одобрявате и я защитавате.
Обаче Тейлър няма право да бъде с брата...сега вече е неморално,щом е тя!    

Достатъчно ясно ли е?

Скъпа, ти май само влизаш и пишеш, без да четеш. Или поне само мен, така както и аз игнорирам Щ. Аз нямам двоен стандарт и съм го писала това за Тейлър безброй пъти.

Хайде да си направя самореклама - страница 27, някъде по средата Laughing

# 443
  • София
Nenna, благодаря за труда...но това че Стефани си мисли, че Тейлър помага, как променя фактът, че Торн е брат на бившият мъж на Тейлър, а според Стефани (а и според Тейлър всъщност) подобни романтични връзки са непримеливи.  Аз от това се възмущавам, а не че аз не одобрявам...на мен ми е приятно да видим колко е лицемерна и непоследователна Тейлър - забавление си е от всякъде!

А за дъщерите - засега брук не зане какъв е проблемът на Бриджит, вече няколко пъти си говорят и нищо не става. Все не стигат до развръзка, но чак пък Брук да не и обръща внимание. Докато тейлър знае какво измъчва Фийби, та тя отиде в болница, но майка и не потърси професионалан помощ...при положение, че самата тя уж е психиатър.

Айде, весела разходка, като се сетиш, какво си искала да ми кажеш - пиши Simple Smile
Сега, марш на слънце  1stroller, времето е страхотно!

# 444
Miriel , извинявай!Прочела съм тоя пост,просто от толкова отричане на Тейлър не съм го запомнила.
Приемам ,че за конкретния случай си единодушна и за двете!

# 445
Ох, започнахме и заповеди да раздаваме  Laughing

Понеже съм убедена, че Мириел не ме чете и няма да отговори с някоя безсмислица, ще кажа, че откровението й, че разревалото се дете е виновно за непукизма на Брук, е толкова лишено от съдържание, че няма на къде повече  Joy

Кой ще раздаде пуканки и ще сервира торти днес?  Laughing

# 446
Щастлива , харесва ли ти начина по който се държиш?

# 447
Ох, започнахме и заповеди да раздаваме  Laughing

Понеже съм убедена, че Мириел не ме чете и няма да отговори с някоя безсмислица, ще кажа, че откровението й, че разревалото се дете е виновно за непукизма на Брук, е толкова лишено от съдържание, че няма на къде повече  Joy

Кой ще раздаде пуканки и ще сервира торти днес?  Laughing

Ами  Thinking, има силно развит слух жената, само тя го чу Ар Джей  Grinning И добре,че не правеше кекс в момента с Ничо,както се канеше,че детето щеше да си издере гърлото  Joy

# 448

Да.
Марш на разходка и ти в това страхотно време!  Grinning

# 449

Да.
Марш на разходка и ти в това страхотно време!  Grinning

С удоволствие , но за съжаление съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт