Отговори
# 495
Сузи Wink
Знам, че това не е тема, която е достъпна за всички, но като се хванеш на хорото, ще си го играеш Simple Smile
Ксило отчете другия "отбор" с Гугъл, а като стана ясно, че така не се води конструктивна дискусия, ревнаха, че съм демонстрирала знания  Mr. Green
Че какво друго да прави човек, когато коментира сериозно една сериозна тема, ако не да демонстрира познания по нея?  newsm78
Надявам се да не се намерят пак желаещи да я подхванат, защото и аз се изморих да чета странности, когато очаквам сериозни постове  Praynig
Но виж желаещи да теглят майни на тоя или оня - много, за това не трябва дори Гугъл  Laughing

Брукатака, ама как добре пишеш значи  Flutter
Не се надявам да се стигне до почерпка, но да питам все пак с какво ще черпиш?  Wink

# 496

Брукатака, ама как добре пишеш значи  Flutter
Не се надявам да се стигне до почерпка, но да питам все пак с какво ще черпиш?  Wink

Не бъди толкова черногледа  Grinning

Ще черпя - някои със студена вода, други с нещо топло  Wink

Чакам да се отчетат!

# 497
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз да отговоря от мое име относно връзката Тейлър ...Торн. Rolling EyesАз не я приемам за нормална.....то всъщност изобщо има ли връзка не знам Rolling Eyes....Първо от страна на Торн....супер гадно и противно е едва загубил жена си/която уж боготвореше/веднага се метна на врата на снаха си Sick.....Оставам с впечатлението,че той обичаше Дарла само защото е майка на дъщеря му.....и сега след като Тейлър успя да спечели обичта на детенцето му.....той й се метна на нея.....никак не го одобрявам. NaughtyСега за Тейлър....също го намирам за гадно да се впускаш във връза само от чувство на вина.....и то с брата на бившия ти......дори имам чувството, че се насилва да се прави на влюбена.....предполагам единствено с цел да помогне на Торн да преодолее загубата......много много глупаво и безсмислено Naughty......дано се усети навреме и прекрати този цирк..... Praynig
А за днешното поведение на Брук SickКакто винаги цяла серия я гледахме по работно облекло.....за другото вие сте изписали достатъчно.....и отново се потвърждава моето становище......тя няма и помен от майчински чувства..... Naughty
БЕРИНА,каза всичко което ми беше на клавиатурата Simple SmileРядко точно попадение... Simple Smile newsm10 newsm10 newsm10

# 498
  • Разпиляна във въображението
Защо да го опревргавам? Всичко си има история, има си обстовятелства, намесени са двама, имало е и чувства. Какъв е проблема?

Въпроси към Тейлър?

Вярно ли е, че сте се омъжили за първия си съпруг за да можете да си платите образованието? - Да

Вярно ли е, че сте използвали професионалното положение за да се докопате до първия си съпруг? - Да

Вярно ли е, че сте се срещали едновременно с двама мъже преди да се спрете окончателно на бъдещия ви супруг? - Да

Вярно ли е, че се омъжихте за него въпреки, че сте знаели, че той обича друга? - Да

Вярно ли е, че сте спали в рамките на 24 часа с бившия и с настоящия си съпруг? - Да

Вярно ли е, че в пълно съзнание и с ваше съгласие сте правили секс с умиращ човек? - Да

Вярно ли е, че в пълно съзнание сте приела и сте се омъжила въпреки, че вече имате сключен брак? - Да

Вярно ли е, че сте флиртувала и сте има ли платонична кратка връзка с бащата на съпруга ви и съпруга на най-добрата ви приятелка? - Да

Вярно ли е, че сте участвали в поддържането на една лъжа за да държите настрани една жена от вашия съпруг? - Да

Вярно ли е, че възползвахте в продължение на години, от създадения ви образ на "светица"? - Да

Вярно ли е, че крихте тайна в продължение на години от съпруга Ви, възползвайки се от максимално от "фалшивия образ" на честна жена? - Да

Вярно ли е, че в следствие на вашия алкохолизъм сте имали безразборен секс с непознати? - Да

Вярно ли е, че в следствия на вашия алкохолизъм, неволно прегазихте съпругата на брата на мъжът ви? - Да

Вярно ли е, че скоро след това вече нямате никакво желание да си признавате? - Да

Вярно ли е, че отново възползвайки се от вашата "професия и опит", вие се намърдвате в сърцето и скоро и в леглото на брата на вашия бивш съпруг? - Да

Сигурно съм пропуснала нещо, но децата са около мен и стягам багаж. Няма да засягам бъдещето защото ако го направя ще трябва да препиша част от твоя пост Брукатака.

- спали с брата на бившия си съпруг
- спали с приятеля на дъщеря си и е била сгодена за него (син на най-големия ви враг)
- спали с всички братя на бившия си
- поставяли щастието си пред това на децата
- използваш сина си в собствените кроежи да си отмъщаваш

# 499
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Този пост е твърде обемист, за да го цитирам...Ама се сетих , какво казваше баща ми ,Бог да го прости!:Не търси под вола теле,щото докато опипваш отдолу да търсиш телето, може да напипаш нещо друго... NaughtyДоста е цинично,ама е вярно NaughtyИзвинения на всички по-чувствителни Hug

# 500
  • София
Miriel, забрави за
-Вярно ли е, че в продължение на повече от 9 месеца сте лъгали бащата на детето си, че брат му е истинския баща? -Да

Освен това връзката на бащата на бившия съпруг хич не беше платонична - имаше си яко целувки, не се стигна до секс, ама беше на ръба...

Вече добих представа каква еидеята на любимото предаване на Брукатака  ooooh!

Сигурно съм пропуснала нещо, но децата са около мен и стягам багаж. Няма да засягам бъдещето защото ако го направя ще трябва да препиша част от твоя пост Брукатака.

- спали с брата на бившия си съпруг
- спали с приятеля на дъщеря си и е била сгодена за него (син на най-големия ви враг)
- спали с всички братя на бившия си
- поставяли щастието си пред това на децата
- използваш сина си в собствените кроежи да си отмъщаваш

Към това има и добавки, но знаем колко е чувствителна обществеността, ако спойлърите не идват от "достоверни" източници.

# 501
Брукатака, чай с коняк, моля  Flutter

сузи,  Joy
Баща ти много добре го е казал  Peace
Аз съм го чувала това в малко по-различен вариант, но неговото е направо благоприлично   bouquet

Popcorn

# 502
Мириел, изгоря още на първия въпрос  Mr. Green

Щастлива, не съм и очаквала по-различен отговор от Дружинката  Crazy

Но за теб и Сузи специално:

# 503
  • Разпиляна във въображението
Детектора казва друго Peace

# 504
Брукатака, благодаря  Hug

Ти гледала ли си епизода, в който Тейлър признава, че се е омъжила за Хейс, за да й плати образованието?
Щото аз не съм  newsm78
Май детектора на феновете не е настроен правилно  Wink
Или М+Л и Сие бъркат "дължа всичко на съпруга си" с "омъжих се за него, за да ми плати обазованието"?  newsm78
Май нечий български не е на ниво, какво остава за английски или други езици Wink
Добре, че не ме четат, че пак щеше да започнат темата за правописа, за да замажат гафа си  Mr. Green
Сега сигурно се оказва, че всяка жена, която се влюбва и омъжва за мъж, който е в добро финансово състояние, го прави от чисто материални подбуди  Crazy
Колко плиткоумно  Sunglasses

# 505
Щастлива, аз вече подозирам,че филма са го снимали в два варианта,единия за отбор Брук фенки и другия, който сме гледали ние. Ако се лъжа най-вероятно гледаме наистина различни сериали. Лично аз не съм гледала епизод, в който Тейлър признава, че се е омъжила за съпруга си, за да й плати образованието. Детектора на Мириел може да е отчел истина на първия отговор, но моя детектор отчете лъжа и на втория отговор. Май единият от двата детектори дава грешка според измерванията на Метрологичния институт. Кой ли е той обаче?  newsm78

# 506
Брукатака, четеш ми мислите направо  newsm78
И аз колко пъти си мисля, че гледаме различни сериали с тях  Whistling
Явно и детекторите са настроени според сериала.
За сериала по техните телевизори техния детектор, за сериала по нашите - нашия.
Затова стават разминавания  Mr. Green

# 507
Ехоооо  Hug
Айде и аз в купона  newsm68
Първо наздраве на цялата тайфа, никак не е лоша идеята да пийнем едно-две питиета, ако не питиетата на мира, поне на по-добрия тон  Wink

Сега да си изпея и аз какво ми е на душата  Laughing

Нена, точно за всичките ситуации, в които наранява децата си и се оправдава със собственото си право на щастие, не одобрявам възпитателните й методи и не мога да я нарека добра майка Naughty
Поне за мен е нормално майката да не драпа към щастието с ясното съзнание, че наранява децата си.
Тя не ги малтретира физически, а психически, което е също толкова гадно и й отрежда място сред лошите майки.
Нищо чудно, че по-консервативните се дразним Simple Smile

Щастливке, ако ми позволиш едно леко уточнение:
Признах си без бой, че не намирам Брук за лоша майка. Не мога да нарека лоша майка жена, която силно обича децата си и получава същата обич от тях (ако е лоша майка, си мисля, че няма да я обичат и да я подкрепят въпреки всичко, което натвори русата й главица newsm78)
Но за мен светът не е само черно и бяло -  т.е. това, че не я смятам за лоша майка, не значи автоматически, че я смятам за добра майка  Peace
Няма пак да се повтарям какво не харесвам в Брук, достатъчно писах надлъж и нашир вчера. За мен най-важното, за да не я смятам за особено добра майка е фактът, че спа с мъжа на дъщеря си и забременя от него  Crazy
Като се замисля мъжете в сериала наистина са кът, та не ми е проблем, че спала с бащата, брата, другия брат и т.н., за мен най-големият проблем е, че спа с Дикън.

Сега имам един сериозен въпрос към другия отбор: Аз наистина не си спомням, кога Тейлър е казала, че се е оженила за Хейс с цел да й плати образованието. От това изказване съдя, че се е оженила само с цел пари, което със сигурност щеше да ми направи впечатление, ако го бях чула  newsm78
Стигам до извода, че не съм го чула. Ще ми кажете ли каква е била конкретната ситуация, в която Тейлър е признала тази страшна истина и най-вече пред кого  Thinking

П.П. Сузи, душа, ти всяка вечер различно питие ли пиеш  Wink

# 508
Нена, хубаво си уточнила, че аз конкретно останах малко грешно впечатление след първия ти пост  Hug
Благодаря  bouquet
Да, с Дикън и Ник тотално се изложи по отношение на дъщеря си.

Ставаме три с тази чуденка за Хейс  newsm78
И аз чакам отговора.

# 509
  • София
Nenna, тъй като това беше доста отдавна няма как да имаме ясни спомени - ти искаш цели случки, ситуации, с кого...моите спомени са, че семейството на Тейлър е било много зле финансово, баща ́и е алкохолик и комарджия, майка ́ и умира. тейлър среща Блейк, който е много богат и много по-възрастен от нея. Жени се за него и той и плаща образованието в медицинското училище (не ще да е било много скъпо, като се има предивд каква докторица е  Crazy - това на майтап), обаче го напуска защото е агресивен и я малтретира. Нямам спомени дали е казвала, че го обича. Със сигурност имаше някакви чувства на признателност към него...моите впечатления са, че се е омъжила, за да се измъкне от незавидното си положение. Тъй като няма филмови или писмени материали по въпроса (ако някой намери, ще е хубаво) имате пълното право да не се съгласявате...което не променя моето становище, до доказване на противното Simple Smile
Миналото на Тейлър е доста неясно..аз и до ден днешен се чудя каква е била връзката ́и с Грант newsm78, за коятоне искаше да се знае.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 23:55 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт