Отговори
# 510
Така, изяснихме значи казуса  Thinking
То не било факт, а субективни впечатления.

...моите впечатления са, че се е омъжила, за да се измъкне от незавидното си положение. Тъй като няма филмови или писмени материали по въпроса (ако някой намери, ще е хубаво) имате пълното право да не се съгласявате...

Възползвам се от правото си  bowuu
Ще е чудесно, ако занапред лични впечатления не се представят като факти, нали?  Peace
За да се избегнат недоразумения.
Значи на Мириел детектора е грешен.

# 511
  • Разпиляна във въображението
Брукатака, Тейлър посъветва Брук да стои далече от Рич за да може той да превъзмогне болката от смъртта на жена си. Това не й пречеше обаче да се среща и с брата на Брук, но това е забравено. Стефани дори си мисля, че имаше препирни с докторката, че е прекалено настоятелна и трябва малко да се отдалечи от синчето й.

# 512
Аз също като Щастлива не приемам теорията на Лана като абсолютен факт, върху който се гради образа на Тейлър и който се прие като даденост!  Peace
Но бих искала да попитам тогава как Тейлър е използвала професионалното си положение, за да се докопа до първия си съпруг, който пък й платил образованието, за да има тя  това професионално положение. някакъв омагьосан кръг ми се вижда  Thinking Но иначе детектора на Мириел е отчел твърдо "Да"

Вярно ли е, че сте използвали професионалното положение за да се докопате до първия си съпруг? - Да

Да не би да е имала предвид Рич и ако е така как по-точно го е използвала това положение и кога е признала това или да го премем за безспорен факт по непотвърдени данни?   Mr. Green

# 513
  • София
Така, изяснихме значи казуса  Thinking
То не било факт, а субективни впечатления.

...моите впечатления са, че се е омъжила, за да се измъкне от незавидното си положение. Тъй като няма филмови или писмени материали по въпроса (ако някой намери, ще е хубаво) имате пълното право да не се съгласявате...

Възползвам се от правото си  bowuu
Ще е чудесно, ако занапред лични впечатления не се представят като факти, нали?  Peace
За да се избегнат недоразумения.
Значи на Мириел детектора е грешен.

Нещо тона ти ми се струва императивен - да не сънуваш, че си модератор на темата, а?
Възполвай се от каквото искаш - но и да не ти харесва, фактите са такива, петроления бос  е платил на Тейлърка образованието и я е измъкнал от калта. А тя после се е спасила...тук напълно я оправдавам, той си беше леко луд!
Може би ще ми изясниш все пак за изневярата на Дона, а? Тя спа ли с Оуен? Влюбена ли беше в него? Ерик изостави ли я, защото му "изневери"?

И на Мириел "детекторът" си е съвсем верен!

Но бих искала да попитам тогава как Тейлър е използвала професионалното си положение, за да се докопа до първия си съпруг, който пък й платил образованието, за да има тя  това професионално положение. някакъв омагьосан кръг ми се вижда  Thinking Но иначе детектора на Мириел е отчел твърдо "Да"

Вярно ли е, че сте използвали професионалното положение за да се докопате до първия си съпруг? - Да

Да не би да е имала предвид Рич и ако е така как по-точно го е използвала това положение и кога е признала това или да го премем за безспорен факт по непотвърдени данни?   Mr. Green

Да, Ридж е имала предвид (ако не съм права, ще ме поправи), а как се е възползвала - вече поне милион пъти сме говорили за това - като каза на Брук, да не му помага след смъртта на Карълайн, защото било неуместно и за да може тя да го "утешава". А след това, когато Брук и  Ерик се разделяха, ги посъветва (макар че беше лично заинтересована в тази ситуация) да поживеят още заедно, знаейки че Ридж не е съгласен и това ще доведе до проблеми между Брук и Ридж. да не говорим, че Карълай н я помоли да помогне на Ридж професионално да преодолее загубата, а тя почна да го кани по срещи. Дали да не изровя едно клипче по въпроса?

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 00:11 от Lana

# 514
Брукатака, ама не й пускай жокери на М  Joy
Първият съпруг на Тейлър е Хейс.
Бииииип, тоя детектор много ялов излезе  Joy

Аз за други неща се чудя от въпросника, но понеже знам, че не ме чете, ще си задам въпросите риторично Wink

Вярно ли е, че сте участвали в поддържането на една лъжа за да държите настрани една жена от вашия съпруг? - Да
Бре, какъв непростим грях?
Че искаш да държиш една развратна жена, която не уважава брака като институция, настрана от мъжа ти?
Непростимо!

Вярно ли е, че възползвахте в продължение на години, от създадения ви образ на "светица"? - Да
Това пък как точно се доказва? hahaha
А, да - впечатления Wink

Вярно ли е, че в следствия на вашия алкохолизъм, неволно прегазихте съпругата на брата на мъжът ви? - Да
Нещастен случай, е и?
Не може да се сравнява с волното съвкупление със собствения ти зет и още по-волното износване на детето му  Crazy

Лана, забеляза ли глагол в заповедна форма в поста ми?
Ти си по императивните "марш на въздух"  Blush
В момента се развива действието, така че не мога да ти отговоря на въпросите, защото случаят още не е приключил.
За момента Ерик не иска и да чуе за Дона.
И това е най-лошото, че не е влюбена в Оуен, а само се утешавала (това са нейни думи).
То ако беше влюбена, пак щеше да се намери частично оправдание -чувства, пориви на сърцето, такива неща.
Благодаря ти, че запази кх-кх добрия тон  Whistling
Хубаво е, че стигнахме до единодушие, че няма доказателство, че Тейлър се е омъжила за Хейс, за да й плати образованието, както се тиражира в темата   bouquet
Мисля да почерпя по случая  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 00:20 от щастлива

# 515
  • София
Като не си наясно с отношенията ни с Nenna, мисля, не е уместно да се намесваш в  разговора ни, по въпроси не засягащи ДиК. Тя ме разбра с "марш навън", но при теб явно възприятията са съвсем първосигнални или просто ти харесва да се заяждаш с хората.

И не се заблуждавай - не сме стигали до никакво единодушие (слава богу!) - няма и доказателства, че не съм права! Аз поне си спомням доста неща, за разлика някои от съмишленичките ти.
Но има доказателство за непрофесионалното отношение на Тейлър към Ридж, по време, когато го вижда в къщата му Shocked, с терапевтична цел - помощ, макар че не и бил пациент  Shocked http://www.youtube.com/user/aFlanFan#p/search/135/GQ-cXPaZRYE (допълнителен бонус, заместничката на ХТ участва), но пък тук казва друго http://www.youtube.com/user/aFlanFan#p/search/8/WARIWvDAj1I

А благодарностите ти за добрия тон може да си ги спестиш - не съм аз тази, която се обръща към хората с "моме" и "жено"...ако не си забелязЪла.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 00:44 от Lana

# 516
Лана, ако не забелязваш, аз се старая да запазя добрия тон въпреки жлъчните ти подмятания  Grinning
Ако имаш желание, можеш да пробваш и ти ей така за разнообразие  Peace
Така и така ме обвини в императивно писане, дадох ти пример за същото от твоите постове, докато примери за това няма в моите, а ти как реагираш - заяждала съм се била.
Значи е заяждане, че ти коригирам неточностите?
Абе понякога се чудя да не си Скорпион?
Само с тях говоря на различни езици  newsm78

Имаш наистина странен начин на мислене, който ме изумява и с който просто не мога да се съглася.
Значи едно твърдение е вярно, само защото още не си намерила доказателства, че е грешно?
Значи аз ако заявя, че съм милиардерка, това ще е вярно, защото нямаш доказателства, че не е?
Не беше ли обратното, че се превръща във вярно, когато има доказателства, потвърждаващи достоверността му?
Ако започнем с "истинните" твърдения, на които тепърва ще изфабрикуваме доказателствата, няма да стигнем далеч  Wink

Ама и ти нямаш усет за закачки значи ... "моме" е гальовно.
А "жено" не ми е в стила да употребявам.
Би ли ми припомнила къде съм се обърнала към някоя жена така, че не се сещам? newsm78

Благодарностите ми за добрия ти тон бяха ирония ...

# 517
  • с/у ОколоМръсТното
Лелелееееееее, каква е млада Стефка, на клипчетата от поста на Лана. Ми то минаха 100г., откак го има тоз сериал. ooooh!

# 518
Шани, времето тече, хората остаряват  Wink
Поне някои от тях  Laughing

# 519
  • София
Моме, къде си хукнала да ме поправяш, когато ти липсват ОСНОВНИ познания по български език?  Joy

Не ми звучи никак гальовно...да не говорим, че май си плаче за извинение.
Аз мисля, че най-учтиво приех забележката ти, когато не бях права.

Прекрасно разбрах иронията ти, затова казах  да ми спестиш благодарностите си.
Съжалявам, но не виждам това старание, за което говориш  newsm78

Примерът ти за императивното ми писане е смехотворен - "марш навън" беше закачка с Nenna, не си губи времето във форума, а да се възползва от хубавото време...не знам защо приемаш всичко буквално.

Но поради някаква причина ме е налегнала меланхолия и нямам настроение за битки  Wink, затова предлагам да спрем с "личните си дрязги" и да се фокусираме върху филма. Deal?
Ааааа,  и не съм Скорпион!

Имаш наистина странен начин на мислене, който ме изумява и с който просто не мога да се съглася.
Значи едно твърдение е вярно, само защото още не си намерила доказателства, че е грешно?

Не това твърдение е вярно, защото аз си ги спомням тези неща, може би не в подробности, но това е което съм гледала...това че някой не го е гледал (а тук има много подобни случаи) или го е забравил не го прави невярно. Поне за мен!

# 520
Какво по дяволите прави Тейлър с Торн  Grinning
А. Помага му да се съвземе
Б. Прелъстява го.
В..И тя не знае кво прави..
Г. Опитва се да се намърда у Форестерови..ъгейн. Grinning

Доколкото видях, Торн беше първият, който я целуна или съм в грешка?
Но и Тейлър не му се противопостави, а трябваше да го отблъсне, поне от уважение към паметта на Дарла.
Разбирам да беше пила, но тя цели 60 дни не е употребявала алкохол.

П.С. Не се сдържам да добавя още една точка и в тази тема:
86-87. Да се влюбиш в друг(а), докато скърбиш и си в траур... Grinning

Какво по-прекрасно и хубаво може да ти се случи от това? Hug

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 02:03 от krem-karamel

# 521
Използвам други обръщения за обида, а не "моме" Wink
Ето, вече знаеш Wink
А "жено" къде съм използвала намери ли пост?
Че и аз се замислих - имам си стил на писане и обикновено е разпознаваем, но "жено" като обръщение не е част от него  newsm78
Ако намериш, метни цитат, ако не - ще приема, че си се объркала нещо.
За старанието, I do my best.
А ако не го забелязваш, сравни го с предните ми постове и ще усетиш.
То е ясно, че е закачка, ама императивна такава, затова ми се стори подходящ пример Wink
По принцип си нямам настроение за битки, но когато ме провокират - не оставам длъжна, както се вижда  Rolling Eyes
Аз пък бях сигурна, че си Скорпион или поне имаш нещо много силно от този знак в картата  newsm78
Те вадят най-доброто от мен на показ  Mr. Green
То е ясно, че ти вярваш на собствените си спомени и усещания, другите на техните си и затова е трудно да се вади истината от субективното.
Щеше да е много хубаво ако някой изровеше този момент от сериала да го прегледаме пак, но ...
Аз имам бледи спомени от този период на Тейлър, помня само, че тя каза на Хейс, че му дължи много, но не помня да е правила чак такива признания, че се е омъжила за него за да й плати образованието  newsm78
Навремето гледах "Пътеводна светлина" и "Докато свят светува" и ДиК много не го гледах в най-първите му епизоди, та за там спомените ми са наистина смътни.
Абе както и да е.
За мен това е просто сериал, имам си мнение за героите, у всеки харесвам нещо и не харесвам друго ... с всички е така.

# 522
Хайдеееее посполанки ставайте..... гледам пак средношно парти сте си правили.....и сега спинкате май още.Аз съм се кукнала от 6.30,нали е събота моите деца стават винаги още по-рано, че да ми е максимално гадно..... Mr. Green
Хайде по кафенце за събуждане.......
Тъй..... аз имам едно предложение към всички......тъй като от доста време/някои от повече разбира се Peace/пишем,обсъждаме,спорим.....аз викам да си пуснем по една своя снимка/като линк/ ....един вид да се запознаем,да се видим.Живеем в различни градове и срещичка трудно можем да си направим.....мисля че ако се знаем визиуално поне, можем по-добре да преценим хората отсреща, с кого си пишем. PartyТова разбира се е само процедурно предложение и може да не се приема...... Hug

# 523

86-87. Да се влюбиш в друг(а), докато скърбиш и си в траур... Grinning

Добро попадение! smile3521

Дори " Да си в траур и да се влюбиш в жената, причина за него" ми се струва още по- добре. Crazy

berina, добро предложение, но аз лично снимки в нета не качвам и не пускам.   bouquet

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 10:41 от Logan

# 524
Берина, благодаря за кафето, имах нужда наистина!  Hug

Гледам някои писали в старата тема, а то скоро и по-нова ще има  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт