Отговори
# 540
Явно на някои хора им е трудно да разделят екранния образ от актьора.

Синът ́и се сбил със свой съученик. Последният казал, че майка му е  *****  , защото била целувала всички мъже в сериала. Даже в този случай е още по- зле от екранни герои и актьори, защото има обвинение и квалифициране с епитети Crazy  на актриса за това, че си върши работата. Тоест да целува всичките мъже в ДиК.  Crazy

П.С. Брад Пит беше страхотен в "Мистър и Мисис Смит"   , Том Круз беше страхотен в "Мисията невъзможна"  , Леонардо ди Каприо беше страхотен в "Хвани ме, ако можеш" /беше мошеник, не точно агент/...
Краси, явно имам различни представи за "сладникави" мъже от твоите.   bouquet Ама не ме питай за пример, че хич не се сещам в момента за някой сладникав... Joy  

П.П. Сетих се. Макколи Кълкин. Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:29 от Logan

# 541
Тъкмо повод да ви питам: ХТ има 4 деца (за жалост едното почина  Cry), а ККЛ колко деца има и на колко години са  newsm78

# 542
Jeremy Skott Snider (born 1990),
Julian Lang Snider (born 1992),
Zoe Katrina D'Andrea (born 1997)
stepdaughter Danyelle Puschendorf D'Andrea (born 1991)

# 543
ЗабелязЪхте ли вчера фийби как се беше огъзила пред онзи,когато уж търсеше нещо под леглото newsm78 все едно че ще прави gang-bang по XXL. Прибра го нарочно,за да може да я резне някой таз малка курва.В същото време флиртува и с Хари/май така се казваше/.Същата курва като майка си е Naughty

Shocked Аз по принцип върша и други неща докато гледам филма и не успявам да хвана всяка подробност.

Фийби е още невинна, гадно е да я наричаш така. По-скоро го е направила неволно, точно защото няма опит в отношенията си с другия пол, а не с умисъл за съблазняване.

# 544
Уникална снимка. Joy

# 545
Заради Оуен /на него ми прилича/, дето наднича от храстите ли? Или е някой от екипа?  Joy

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:37 от Logan

# 546
Марсия, ще си взема малинки  Laughing
И на мен на Оуен ми прилича  Crazy

Ди Каприо не мога да си го представя в ролята на лошия  newsm78
За мен той винаги ще си остане момчето от What's eating Gilbert Grape, където заедно с Джони Деп направиха страхотен тандем.
А Джони Деп пък ще го запомня с Карбиските пирати и Уили Уонка във филма за шоколадената фабрика  Heart Eyes
За мен това са две от най-блестящите му роли.

# 547
Брей, с три деца се е разписала  newsm10
Логан, благодаря   bouquet
Щом има доведена дъщеря ще да рече, че за мъжа й това е втори брак, така ли? Нищо не знам за нейния личен живот   Thinking
Ванко, тази снимка вярно е много яка  Peace
Това мисля е новият Рик  newsm78

Крем-карамел, не му обръщай внимание на Фена (подвизаващ се в момента с ника Форестър69 - може би пък е Ерик, щом е на цели 69 години  newsm78), той понякога има доста вулгарен речник  Peace
В началото много се възмущавах, но сега просто не му обръщам внимание на изблиците, като влезе в серия с тез обиди та няма спирка Crazy

Фенаааа, ако теб Фийби те навява на такива мисли (разбираемо е, защото наистина е много сладка), не значи, че умишлено го прави, спри се де  Sick

# 548

Аз искам такава градинааа....

П.С. Брад Пит беше страхотен в "Мистър и Мисис Смит"   , Том Круз беше страхотен в "Мисията невъзможна"  , Леонардо ди Каприо беше страхотен в "Хвани ме, ако можеш" /беше мошеник, не точно агент/...  

П.П. Сетих се. Макколи Кълкин. Mr. Green
Аз не казвам ,че са играли лошо...но нямат екшънизлъчване...повече приличат на доброто момче на мама,което има нужда от закрила.Или отличниците в училище...
за сравнение:актьори,които са си точно за екшъни:Вал Килмър,С. Сталоун, Жан-Клод Ван Дам, Джеки Чан, братята Дудиков,Стивън Сегал,Ал Пачино....просто и физиката им е друга, и визията.

А Брад Пит,Том Круз,Л. ди Каприо ,че и Джони Деп са ми едни ниски,слаботелесни, кльощави и хич не се покриват с представата ми за силни екшън мъжаги...

# 549
Разбира се, Краси,  на вкус и цвет товарищи нет. И по- добре така, че иначе... Hug

# 550
Хайде и аз да пусна една, две снимки да си изплакнем очите.... Crazy
Красива и изтънчена:
Уауууууу...
Снимките не са нови, но пък са страхотни..... Crazy

# 551
Много красива тази жена беееее  Shocked

# 552
Винаги съм харесвала очите й.
И косата, разбира се  Sunglasses
Красотата е относителна и варира от човек до човек, но тя има чар  Wink

# 553
Вярно ли е, че в следствия на вашия алкохолизъм, неволно прегазихте съпругата на брата на мъжът ви? - Да
Нещастен случай, е и?
Не може да се сравнява с волното съвкупление със собствения ти зет и още по-волното износване на детето му  Crazy

ooooh! Щастлива, ти сериозно ли говориш, че причиняването на смърт при шофиране след употреба на алкохол е по-невинно от преспиването с някой, пък било то и зетя? Ако Брук и Тейлър бъдат изправени пред съда за тези си две престъпления нали знаеш коя ще получи няколко години зад решетките?
Знам, че желанието да се наложи човек дори и във виртуален спор е много силно, но все пак нека не забравяме че смъртта причинена от пил шофьор на пътя никога не е нещастен случай, а престъпление. Мястото на такива хора е в затвора и никога повече с правото да карат кола.

Всъщност е чудно, че Тейлър няма да понесе наказание дори когато истината се разкрие? Да не би действието в ДиК да се развива вече в България, където няма никой осъден за такива деяния  newsm78

# 554
  • София
Много красива тази жена беееее  Shocked

Мдаааа, на вкус и на цвет товарищи нет!
Да живеят екстеншъните и ФШ!

Nenna, и ХТ и ККЛ имат по два брака. ХТ забременява на 17 и се жени за първия си мъж, ражда момче. След някоилко години се развежда и отива да работи в Ню Йорк, май. По някое време започва в сапунката всички мои деца, там се запознава с Майкъл Тайло и се женят. Заедно с него имат 3 деца.

ККЛ се омъжва някъде в май в края на 80-те, и има две момчета от първия си брак. И двамата са играли съответно бебето Рик и бебето Бриджит. В средата на 90 се развежда и после има връзка със сегашния си съпруг, от когото ражда дъщеря (той има дете от предишен брак) и след това се женят.

Историята за съученика на сина на ККЛ съм я чувала и аз...

Ванко, к'во и е уникалното? Че Т беше завършила и световноизвестна психиатърка, когато Рик се роди? И че имаше връзка с баща му, която Рик подкрепяше и искаше да се съберат, а сега са любовници  Shocked

Краси, Ал Пачино има физика на екшън герой?

Ако Брук и Тейлър бъдат изправени пред съда за тези си две престъпления нали знаеш коя ще получи няколко години зад решетките?

newsm10

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 19:11 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт