Отговори
# 585
Puhi, определено съм наясно, че сериалът е сериал и не го пренасям в истинския живот с НПК и присъди  Crazy
Може и да бъркам в спомените, но не беше ли бая мъгливо, когато Тейлър блъсна Дарла? newsm78
Определено не мога да си кривя душата и да се паля на Тейлър за това, че се е втурнала да помогне на дъщеря си, когато Фийби извика от уплах и че е блъснала Дарла без да я види в мъглата.
Пък вие ако си зарязвате децата в аналогична ситуация, не съм аз тази, която да ви съди  Mr. Green
Смекчаващото вината обстоятелство беше, че не е блъснала Дарла нарочно и съзнателно (а и нямаше добра видимост).
Пила или непила, все тая - в случая се хванахте за факта, че е пила.
Ако не беше пила и беше блъснала Дарла без да я види, пак ли щеше да я осъждате така?
Убедена съм, че да - нали е Тейлър все пак  Mr. Green
Последния ти въпрос не е формулиран правилно, защото ме поставяш в позицията на Торн, а не на Бриджит примерно  Crazy
Ако питаш кое определям като по-тежко - да блъснеш неволно човек или да забременееш волно от зет си, вече съм отговорила на тоя въпрос, без да намесвам закони и НПК, а лично мнение  Grinning

Момичета, защо толкова се вживявате в един сериал?   Joy

Излизам, ще ви чета после  Peace

# 586
Лелеее ма какво толкова обсъждате потеклото на Тейлър......бедна или не ooooh!.....какво значение има,не мога да разбера.......нима Брук е родена и расла в копринени чаршафи. ThinkingИ нима тя не си мислеше за парите на Рич или баща му.....хайде стига глупости.И тя се чудеше как да се измъкне от Долината и да заживее богат живот,ако не е така що не се влюби в градинаря или в някой по бедничък ми се хвърли най-горе....не й стигна че се опраши с клана Форестър, ами и накрая и за компанията им ламтя......ако става въпрос за алчност Брук минава всииииички......... Crossing Arms
А що се отнася до "престъпленията".....ами злополуката на Тейлър може да се случи на всеки нормален човек/не дай си боже Praynig/,а опрашванията на Брукасита не могат да се случат на никой нормален човек......в това е разликата..... Crossing Arms

# 587
Берина  newsm10

# 588
  • somewhere near the sea
В началото Брук беше сгодена за един полицай, но на срещите тя витаеше по списанията, където на корицата беше Ридж. По какво се беше прехласнала тогава? По богатата му душевност ли? Whistling

# 589
  • София
Не по външния вид...това е обикновено първото нещо което те причлича към някого...чак след като го опознаеш, може да решиш нещо за душевността му.
И както казах Брук също не беше от богато семейство, но учеше и работеше, за да помага на майка си и да се издържа.

Ако не беше пила и беше блъснала Дарла без да я види, пак ли щеше да я осъждате така?
Убедена съм, че да - нали е Тейлър все пак  Mr. Green

Не, разбира се, защото ако не беше пила, нямаше да има причина да го крие - ако приемем версията за инцидент, то последващите действия волни или неволни са?

Смекчаващото вината обстоятелство беше, че не е блъснала Дарла нарочно и съзнателно (а и нямаше добра видимост).

Това не е смекчаващо вината обстоятелство, а това което го прави непредумишлено. Смекчаващи вината обстоятелства в случая няма - има утежняващи...

Момичета, защо толкова се вживявате в един сериал?   Joy

Себе си изключваш ли?  Shocked
Никой не е тук насила, нали? И никой никого не кара да пише...

# 590
Еее, накъде задуха вятърът  Whistling
Сега Тейлър (за разлика от таз света вода ненапита Брукасита) се е омъжила по сметка, защото мъжът й бил
а) по-възрастен от нея
б) богат и е плащал образованието й  #Crazy

Много несъстоятелно звучат тези обвинения  Crossing Arms
Първо Брукасита също беше женена за по-богат и много по-възрастен мъж, второ това, че е работила като келнерка, за да си плаща образованието не означава, че таз хищна хиена не се насочи към Ричо, защото е богат и известен, пък тя обикновена руса амбиция от Долината Crazy
Като си помисля само как скочи срещу момата със звучното име Амброзия, защото видиш ли била бедна и била с Рик, защото искала да се докопа до богат мъж  hahaha  hahaha  hahaha
Май Бруки видя в Амбър себе си като на огледало и хич не беше доволна (явно тя си знае саминка, защо искаше да се докопа до Ричо  Mr. Green)
А откога е лошо мъжът ти да ти плаща образованието, докато ти получиш право да практикуваш и сама да работиш??
Нали за това ти е мъж - да се подкрепяте и да си помагате  Naughty
Друг е въпросът, че оназ куха лейка мъжът й не е оценил съкровище като Тейлър и се е държал зле с нея и я е тормозил психически и физически, което логично е довело до решението й да се разведе (а не, защото вече е постигнала целта си да се дипломира, както усещам искате да ни карате да си мислим  Thinking)

# 591
Мириел, отново поредния ти бисер:
Марси, отбор Тейлърки в по-голямата си част веднага заявиха, че скачат в колата при състащата ситуация - пийнали.
Сега ни изкара, че шофираме пияни, а?

Може би по това време не си била тук, но да, повечето привърженички на Тейлър казаха, че в аналогична ситуация не биха се поколебали да шофират, независимо, че са пили преди това. Това е факт. Върни се назад, прочети, пък после обяснявай кой какво изкарва.
Да ,и пак бих го казала...ако детето ми се обади и е в опасност,по всяка вероятност в момента изобщо ще ми изхвръкне от акъла пила ли съм или не...
Със сигурност и Брук-фенките биха се метнали по колите,просто не им изнася сега да си го признаят!
А по повод алчността...Брук беше тази,която се прехласваше по бляскавия живот ,даван по списанията...и въздишаше по Ричо и по богатото му семейство.Тя беше тази,която се прехвърляше от един мъж на друг,само и само да остане във фамилия Форестър!

Това поне са го давали,за разлика от "сметкаджийския " брак на Тейлър.

# 592
В началото Брук беше сгодена за един полицай, но на срещите тя витаеше по списанията, където на корицата беше Ридж. По какво се беше прехласнала тогава? По богатата му душевност ли? Whistling
По каквото се прехласва всяка жена.Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.Или може би ти ще ми кажеш,че някои жени търсят само"богатата душевност" в мъжа hahaha Чак и ти не си вярваш.

# 593
По каквото се прехласва всяка жена.Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.Или може би ти ще ми кажеш,че някои жени търсят само"богатата душевност" в мъжа hahaha Чак и ти не си вярваш.

Ееее, друго е да се изкаже опитен познавач на женската психика и да ни светне аджаба какво търси АБСОЛЮТНО всяка жена в един мъж  hahaha  hahaha  hahaha

# 594
Не казвам да не се пише, ама съм против прекомерното вживяване, на което ставам свидетел в темата  Laughing

Нена, краси   newsm10

# 595
  • somewhere near the sea
Не забеляза ли въпросителния знак newsm78 Изобщо не си разбрал иронията ми, май. Flutter Или не си прочел постовете преди моя...Както и да е. Tired

# 596

Ееее, друго е да се изкаже опитен познавач на женската психика и да ни светне аджаба какво търси АБСОЛЮТНО всяка жена в един мъж  hahaha  hahaha  hahaha
Защо тъй,ти да не би да не си съгласна с мен.

# 597
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Фен-Ферестър,мило, ти от кое от двете неща имаш в повече!? Simple Smile Разбрах че не си женен,но сигурно си имаш гадже...Това, което изтърси, си с пълна глупост ooooh!Не помисли много-много, нали... Mr. Green

# 598
  • В средата на времето
Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.

Не съм съгласна Naughty..изобщо...

..предполагам, че се шегуваш Grinning

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 19:38 от Izida

# 599
  • София
А откога е лошо мъжът ти да ти плаща образованието, докато ти получиш право да практикуваш и сама да работиш??
Нали за това ти е мъж - да се подкрепяте и да си помагате  Naughty
Друг е въпросът, че оназ куха лейка мъжът й не е оценил съкровище като Тейлър и се е държал зле с нея и я е тормозил психически и физически, което логично е довело до решението й да се разведе (а не, защото вече е постигнала целта си да се дипломира, както усещам искате да ни карате да си мислим  Thinking)

Откогато ти го зарязваш, защото има заболяване, което го прави агресивен, а не го подкрепяш да се излекува. Защото когато Блейк се появи, твърдеше че вече е добре и се е лекувал...
Мдаааа, явно и Тейлър така - видяла е богата душевност на Блейк или невероятната му красота, или дълбокият портфейл и е решила...

Не казвам да не се пише, ама съм против прекомерното вживяване, на което ставам свидетел в темата  Laughing

Това ми прилича на един чужд похват - като няма вече аргументи - и хоп много сме се вживявали. Хубаво е когато правиш нещо, да го правиш със страст и желание...каквото и да е то!

Общи условия

Активация на акаунт