Отговори
# 690
Не е станало и по желание на Брук, ако за теб Краси има значение.
Т.е. по погрешка са използвали яйцеклетка на Брук?И тя впоследствие разбира ,че бебето на Ник и Тейлър всъщност биологично е нейно и на Ник?
Ако е така,е ясно защо е била репликата  "бебето Джак е грешка".Не е трябвало да бъде Брукино...Ама Тейлър каква вина има в случая?И защо тя трябва да се отказва от детето,което е искала и обикнала?

Никога и никъде не съм казвала , че Тейлър има вина. Не съм я нападала .  Naughty
Защитих позицията на Брук , тъй като отново я нападнахте , как не мисли за чувствата на другите, искайки си детето.

# 691
Краси, доколкото съм разбрала, Тейлър не иска бебето или греша.

Брукатака, преустанових търсенето на каквито и да е било доказателства, защото ми е все едно в какво вярваш ти. Защо ти не се поровиш да ми докажеш противното. Аз бих го приела, за обратното - категорично не. Така че, не ми пука  Whistling

Краси, ако Тейлър тоооолкова обичаше Рич да си беше останала при шейха во веки, а не да се връща след толкова време и да му разбива живота. И това не я оневинява - двуженка си е и е подсъдна.

Брук също достатъчно жертви прави, но вие не ги признавате.

Защото няма какво да намериш, удобно извинение, като не ти изнася.  Mr. Green Но изглежда забравяш,че твърдението беше твое и не виждам защо аз трябва да ти доказвам,че не греша,като  ти самата не си убедена в нещо,което не си видяла  Peace  Според твойта логика всяка една  клевета е истина до доказване на противното. Иди после обяснявай,че нямаш сестра  Grinning

# 692
  • В средата на времето
Тейлър има проблеми с детето и го отхвърля едва след като се е родило..под годинка е със сигурност..Не може да свикне с него, защото е всъщност дете на Брук ..така и не може да преглътне годините съревнование с нея. Тейлър там имам сериозни психични проблеми според мен, но никой не и обръща внимание.. Crazy Това, че детето е и на Брук е повече за нея от факта, че то е и на и на Ник, мъжа, с когото тя е в момента, и когото обича.. Crazy

# 693
Лоуган,накъде ти отиде темата...........за нищо не става вече Crossing Arms

Темата не е моя, на всички ни е. Такава е, каквато си я направим.  Flutter
Към момента, гледам, се рее някъде в бъдещето. Но ми е много интересно лично на мен.  Grinning

# 694
краси.мира,с удоволствие.Тези за специално за теб
 #2gunfire  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire :2gunf
Ето ,темата вече заприлича на твоята, доволен ли си?   Joy Joy
И май е време да напуснеш детската градина вече...

Izida , благодаря за уточнението.      bouquet      Но понеже има доста неизяснени въпроси,ще си спестя коментарите по този въпрос от тук нататък.Докато не гледам...Като уточнявам ,че приемам всички за невинни до доказване на обратното...

# 695
...и Тейлър ,обичайки Рич,реши,че не иска да съсипва щастието му и затова тогава се отказа от него.На мен ми прилича повече на саможертва в името на щастието на любим човек,а на вас?

На мен ми прилича на голяма глупост и недостатъчна страст. Истинската любов е егоистична. Не мога да си представя, че ще отстъпя мъжа ми на някоя от любов към него. Абсурд!  Crossing Arms

За бъдещите епизоди не искам да коментирам, въпреки че ми е много интересно и нямам нищо против да знам какво ще се случва. Само една забележка имам и тя не е по същество - Ник не е най-големия враг на Ридж, а негов брат, следователно Джак (нали така се казва?) е племенник на Ридж и едва ли ще му е толкова противно да го отгледа.

А на Ридж с майка като Стефчето не му трябва най-голям враг, тя се справя чудесно да му съсипва живота Joy

# 696
... Ник не е най-големия враг на Ридж, ...

От "нашите" до "тези" епизоди не се знае какво е станало между Рич и Ник. Сценаристите може съвсем през просото да са го ударили. Thinking

# 697
Брукзащита, Брук изнудва Рич да приеме детето й с Ник.
Когато Брук си е дарявала яйцеклетките, се е отказала от всякакви претенции към децата.
Затова цялата тази процедура е анонимна и Тейлър не е знаела чия яйцеклетка й присаждат, нито пък Ник.
Защото като си дариш спермата или яйцеклетката, я даряваш, а не си наемаш някой да ти износи детето и да ти го връчи с усмивка след това.
Но щом е на нейната любов Ник, трябва да си го вземе, как иначе.
То бяха битки, то бяха чудеса, Брук драпаше да си го вземе.
Уж беше приключила с Ник, ама ще си го гледали двамата, нали им е общо.
А Рич горкия къде е в картинката?
А Тейлър?
За Брук има само биологичните майка и татко, а именно тя и Ник.
Днешния епизод имаше уникален диалог между Рич и Брук, просто уникален ... Рич ясно каза и показа на тая, че не иска бебето на Ник (а в четвъртък я питаше дали е убедена, че е приключила напълно с Ник), но тя не и не, щяло да си играе с другите деца, щели да го гледат, когато не е при Ник - грам разбиране не показа тая жена към чувствата на мъжа, който уж обича.
Отврат.
При Брук не може нещо да стане по простия и безболезния начин, Тейлър и Ник заедно с бебе, което обичат и искат, а тя с лелеяния Рич и купищата останали деца от кой ли не.
Няма такова нещо с баба Брук, трябва да заплита нови интриги, за да върви сериала  Mr. Green
Краси.мира, Тейлър обикновено жертва своето щастие в името на щастието на тези, които обича.
При Брук имаме точно обратното, тя жертва чуждото щастие в името на своето собствено.
Да й се чуди човек защо й е да намесва бебето й с Ник във връзката им с Рич, при условие, че двамата не се понасят в момента?
Да й имам майчинските чувства просто ...

# 698
Брукзащита, Брук изнудва Рич да приеме детето й с Ник.
Когато Брук си е дарявала яйцеклетките, се е отказала от всякакви претенции към децата.
Затова цялата тази процедура е анонимна и Тейлър не е знаела чия яйцеклетка й присаждат, нито пък Ник.
Защото като си дариш спермата или яйцеклетката, я даряваш, а не си наемаш някой да ти износи детето и да ти го връчи с усмивка след това.
Краси.мира, Тейлър обикновено жертва своето щастие в името на щастието на тези, които обича.
При Брук имаме точно обратното, тя жертва чуждото щастие в името на своето собствено.

Да й се чуди човек защо й е да намесва бебето й с Ник във връзката им с Рич, при условие, че двамата не се понасят в момента?
Да й имам майчинските чувства просто ...

С подчертаното не мога да не се съглася!Досега Брук е показвала точно това,че тя и нейните желания са винаги на първо място.

А ако си е дарила яйцеклетките,какъв дявол търси после?Нали се е подписала някъде си ,че дарява и това предполага,че няма да търси децата...А ако е дарила 10 яйцеклетки,и десетте ли деца ще иска да си вземе в къщи да си ги гледа?
Голям смях...   Joy

# 699
Точно това е, че е подписала документи, че няма претенции.
Но скочи, че не можело току-така да си го зареже детето - та се умилква на Ник, та чудеса.
Такава психологическа атака направи на Тейлър, че направо не е за чудене, че последната просто не можа да изгради нормална връзка с детето си, заета да парира ударите на Брук през цялото време.
Знам, че на фенките на Б не им изнася, но е така.
Лана да не пробутва истории, че Тейлър не обича детето си, защото това е поредното й "впечатление", което не отговаря на истината от поведението и думите на Тейлър.
А на Брук кой ще й е виновен, че се кара с Рич заради бебето Джак?
 Joy
Определено никой не е планирал точно яйцеклетка на Б да се имплантира на Т, но това е положението.
Не знам коя майка ще приеме спокойно факта, че бебето, което е носила 9 месеца и родила, което толкова е искала и планирала с мъжа, когото обича ... е с яйцеклетка на онази, отмъкнала й бившия мъж.
И същата, която със зъби и нокти се бори да вземе дете, което юридически не е нейно.
Само и само да тормози други хора и да си усложнява живота.
Да бе мирно седяло, не би чудо видяло, както се казва  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:17 от щастлива

# 700
  • София
щастлива, Тейлър беше тази която даде доброволно детето на Брук, когато видя колко по-щастлив и спокоен е Джак, когато е с Брук, и как тя не може да му бъде майката, която всяко дете заслужава.
При първоначалните съдебните битки, Ник беше този който получи попечителство, защото Тейлър...е ясно е защо, алкохолизмът не прощава на никого...
Пък ти какво си гледала  не те знам, и слабо ме вълнува. Също толкова ме вълниува и дали някой вярва за това, че Тейлър се е омъжила, за да се измъкне от лошата си съдба.
Не знам що за майка обича детето си, щом заради проблеми с това,ч е не може да се привърже към него, го отстъпва на друга жена.

#2gunfire  Twisted Evil (тези ги слагам, защото дребният ме помоли, няма връзка с дебата  Joy)

# 701

#2gunfire  Twisted Evil (тези ги слагам, защото дребният ме помоли, няма връзка с дебата  Joy)

Heart Eyes Той е малък, но вече знае.... Joy Joy

# 702
Лана, не разбирам защо само твоето тълкуване трябва да се приема за вярно (особено като виждаме колко си пристрастна), но да оставим всеки сам да си прави изводите, а?  Laughing
В твоя сериал Брук е с ангелски крилца, а Тейлър е с дяволски рогца Wink
Четеш ми постовете избирателно, но там съм си описала признанието на Тейлър пред Ник за причината защо "дава" Джак на Брук.
Така ти се спестява нуждата да пишеш впечатления.
Може би си пропуснала тая част, но други не са  Mr. Green

# 703
щастлива, Тейлър беше тази която даде доброволно детето на Брук, когато видя колко по-щастлив и спокоен е Джак, когато е с Брук, и как тя не може да му бъде майката, която всяко дете заслужава.
При първоначалните съдебните битки, Ник беше този който получи попечителство, защото Тейлър...е ясно е защо, алкохолизмът не прощава на никого...
Пък ти какво си гледала  не те знам, и слабо ме вълнува. Също толкова ме вълниува и дали някой вярва за това, че Тейлър се е омъжила, за да се измъкне от лошата си съдба.
Не знам що за майка обича детето си, щом заради проблеми с това,ч е не може да се привърже към него, го отстъпва на друга жена.

#2gunfire  Twisted Evil (тези ги слагам, защото дребният ме помоли, няма връзка с дебата  Joy)

А нас защо трябва да ни вълнува какви истории си съчинявате с Мириел?  ooooh! И ще ви моля за в бъдеще да не ни пробутвате за истина вашите желания,колкото и да ви се иска да е така  Peace

# 704
 Здравейте, от доста време чета из форума и днес не се стърпях вече. Може ли да се включа и аз, защото редовно следя филма и бих искала да мога да споделям мнението си?

Общи условия

Активация на акаунт