10 ноември 1989 г.

• 23 390
  • 442
  •   1
Отговори
# 435
[още се чудя , че има хора ( и то не 1 или 2 )  , които си мислят , че качеството на живот през 1939 е било по-високо отколкото през 80-те години , и даже не мога да го повярвам , в това няма нищо политическо , просто си се чудя ...
Това отново е популизъм на новото време. Но не можем за убедим тези, които мислят обратното - като спора кой е по-добър Стоичков или Гунди.
1939 г. в земеделието се е работело все още с вола и плуга, докато останавите "неразвити" държави са познавали трактора...
По-горе имаше доста изказвания относно промишлеността, развита след 9.9. - вярно е, че имаше и доста нелепи решения, но принципно развита икономика не може да се направи със земеделие - нямало е и няма такава държава по света - без промишлено производство просто не се формира достатъчен брутен вътрешен продукт...
Дават за пример земеделска и туристическа Гърция - но на Гърция над 60 процента от брутния вътрешен продукт е от корабостроене...

# 436
Може ли НЯКОЙ да спре СЪЩЕСТВОТО Полинка да ръси сол в ччужди рани?
Защото ми идат устнопсувни матерни-по Балан-и не знам докога ще да мога да ги удържа. ooooh!

# 437
Модератор може би? Или Татти? Rolling Eyes

# 438
  • Вън от пространство и време
На мен пък ми стана тъжно за това момиче. Толкова младо и толкова много злоба и злъч натрупало...

# 439
аз се учудвам , че е на 24 , да не кажа , че ми е трудно да повярвам ...

# 440
Ако наистина е реална, то някой й набива в главичката тези глупости.  

# 441
  • Стара Загора
Поли е разконспирирана Simple Smile т. нар. zvezdichkata   Twisted Evil
Тъжното е, че не е смешно

# 442
  • София
Авторката прекали!
Смятам, че вече има нужда от ключ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт