Глупости. И как точно го определи, че ми е нужно едно парко място. На мен примерно ми трябват две. Комшията ми се придвижва с мотоциклет и паркомясто не му трябва изобщо.
Но в развитите държави има и развит градски транспорт. И е по рентабилно да ползваш него вместо да се придвижваш с автомобил. Или масово се използват велосипеди и скутери. Но при нашия ЗДП и инфраструктура това скоро няма да стане.
Без да искам изтрих мнението си.

И какво правим тогава - ти живееш в София (през социЪлизъма), ядеш портокали целогодишно, наливаш с кола и имаш парно. В другите градове таквизблагинки няма, обаче.. това не те вълнува . Егати свободата, егати и държавата.
И какво излиза - има една група хора, които не са пострадали директно от режима. И за тях той е бил приказка. Ама това може да се каже за сталинския и хитлериския режим (както беше писано по-горе). темата наистина се изроди в "мили детски спомени"

Другото което ме докарва в тих бяс е: "безплатното здравеопазване".
Заради него професията "келнер" и "тираджия" е много по-престижна от тази на "доктор" и "научен работник". Чудничко.
P.S Ако някой се "заиграва" с невръстната ми щерка, хич няма йда го питам откъде е. Или сезирам съответните органи или саморазправа. Но няма да мрънкам за връщане на крепостничеството.
Даже няма и да разбереш и от къде ти е дошло, недай си боже, защото за това няма прошка