АВГУСТинчетата мили се борят с вируси и бацили!

• 23 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здрасти!

След час и малко съм на изпит! Дано се справя  Praynig Peace

Днес Неди и той плака на яслата  Confused за първи път от 5-6 месеца  Shocked Нямам идея защо  Rolling Eyes дано се е успокоил миличкия  Praynig Много неприятно усещане наистина  Confused Лелите се озадачиха и те и ме пуснаха да влезна с него и какво да видя  Close седнали на една пейчица 6-7 деца от които 4-5 със сополи до гърдите, зачервени и подпухнали  Tired Майките им са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ненормалници, в този брутален грип ги пуснали болни и едва дишащи от хрема  Tired Tired ooooh! Нямам думи наистина!!!! Безотговорни пачи!!!  Crossing Arms

Това от мен, нямаше как да си го прибера въпреки картината...

Хайде мили отивам на изпитче   bouquet

# 76
Теди,от сутринта не му е текъл носа,но гърлото му розовее,не е изключено по късно да вдигне Т,ДАНО СЕ РАЗМИНЕМ ЛЕКО Praynig

# 77
Тук съм, не съм ви забравила!!!!!!!!!!!!

Здравейте на всички!

Първо казвам на всички болни сладури-бързо оздравяване и много позитивна енергия!
Второ, честит имен ден на патерици на всички, които са празнували на вчерашния прекрасен празник!

Фетица-късмет на изпита от мен! Дано Неди се опази в яслата от вирусите, много неприятно! Но то няма гаранция, и на ясла, и без нея, те просто са навсякъде!
Фр.Тони-много се радвам за теб! Дано успееш, прегръдки на сладурите! Ние също много не говорим, не се притеснявай, Перси казва около 15-20 думички.
Лулу-ах, тази сладурана Теди, Перси също постоянно се съблича и аз само крещя като луда, тъй като вкъщи поддържаме 19-20 градуса, максимум. Никой не ме чува. Дано Господ да ги пази и не се разболяват!
Морска-дано Теди е здравичък, сигурна съм, сигурно е бил леко настинал!
Анаморф-радвам се за бърборанчо Алекс, супер! На теб бързо възстановяване от грипа!
Иви-аз бях също преди години с адско главоболие 3 месеца, не можеха да разберат къде е проблема, накрая ми направиха скенер на главата, оказа се синузит.

Ние сме добре. Аз на работа, Перси с баба, всеки по задачки. Перси започна да връзва някоя друга думичка, но слаба работа за момента, но и на това съм доволна. Най много обича "Тута"-в превод торта. Започнал е леко да не слуша, но това е нормално, все пак бабата го гледа, там всичко е позволено. Но аз съм доволна, защото иначе незная какво щяхме да правим. На градина живот и здраве на есен ще бъде, ако разбира се, се класираме.
За сега толкова.... Скоро пак ще пиша!
Прегръдки на всички от нас!

# 78
Здрасти пак!!!

Вале,дано не вдигнете Т и утре да е здрав Praynig

Пива Hug Hug HugРадвам се,че сте добре и си вече по-спокойна за ежедневието на Перси Peace

Ирка,купи ги от КиК.Струваха 34 лв.Виж ги на онлайн страницата на КиК.Има всички модели. Peace

Това за оцета и аз го знам,ама как запичаааа Crazy

# 79
АЙДЕ  ПО ЧАША ВИНО ОТ ОТЛИЧНИЧКАТА

ВЗЕХ ГО, ВЗЕХ ГО  Party Party Party Party Party

# 80
# 81
  • София
Фети,знаех си!  Hug
Честито миличка!   bouquet
Безаварийно каране   Grinning и една хубава кола  Heart Eyes
Райън ми е здрав но тази седмица също няма да е на ясла но от другата живи здрави там!  Peace
Аз съм добре вече не ме боли главата Simple Smile

# 82
Фетиииииииииии, Hug Hug Hug Party Party Party

# 83
Фети,знаех си!  Hug
Честито миличка!   bouquet
Безаварийно каране   Grinning и една хубава кола  Heart Eyes

Чакай, чакай, следва кормуването  Crazy Както ме базикат Морска и Лоли, почвам да рева от сега за него  Cry Wink Joy Шегата на страна, ама верно ще е гадно  Tired Mr. Green А и както се набивам на очи на полицаите...кой знае кво ще ми се случи там  Crazy

# 84
  • В светлината на слънцето
Фетица, браво!  smile3501 Ама аз си бях сигурна, че ще се справиш.  Peace Хайде, сега със същата лекота да си вземеш и кормуването.  Hug
Анаморф, аз купих апреските от магазина на К&К в Скай сити, че ми е най-близо. До 26 или 27 номер са 34 лв и нещо си, а над този - 38 лв. Има и още един вариант, който е като ботушки отвън и пак от същата вълна отвътре. Наистина са супер. А от марката оплаквания нямам.  Peace
Морска, стискам палци утре Теди да е съвършено здрав.  Praynig
За пускането на градина или ясла на болни деца думи нямам. То е ясно, че на родителите на болни деца не им пука особено за останалите дучица. Ама не им ли е притеснено и мъчно да си пускат собствените деца в такова състояние... ей това вече не го разбирам. Thinking
В тази връзка да се оплача - ние го закъсахме.  Confused Днес бяхме до педито, защото и двамата нещо не ми харесват. Естествено, не са на градина и ясла. На пръв поглед уж нищо им няма - диви са си както винаги, имат апетит за петима (нищо, че на някои слаботелесни не им личи особено) и правят бели като за световно. Но! Сополите не стихват и този път еуфорбиума не помага. А и са един такъв нездравословен гъст вид и цвят, което вече не ми харесва. А и много ги давят и ги карат да кашлят, защото им пълнят гърлото. И какво се оказа като отидохме при педито. Теди на ръба да направи скрита пнеумония и вече с бактериална инфекция в носоглътката. Сашко е по-добре, но и той има лоши сополаци, които са му запушили слъзните канали на очите и сега е с лека инфекция на очите. Та така. Сега ще се полекуваме у дома. За щастие не е грип, така че ще се оправим сравнително леко и с безобидни лекарства. Да се надяваме де.  Praynig

# 85
  • Видин
Айде аз да почерпя. Вчера си взех последния изпит и вече официално съм семестриално завършила

# 86
Хайде Честито на всички взели изпитите успешно. Peace Peace Peace
Лулу и Ади мерси за инфото,ще отида до Скай Сити и аз да погледна и най вероятно ще му купя.

# 87
Браво на отличничките  Party Grinning
Фетице, стискам палци и за кормуването!  Peace
Тони, сигурна съм, че ще им скриеш шапката на французите през март  Grinning Радвам се, че имаш шанс за добра работа. Успех с подготовката!
Болните да оздравяват бързо!  Hug
И Мая е с гадна хрема, която борим трети ден. Съблече се в един голям студ, игра без яке, щото й пречело да се катери и на другия ден си получи резултата. Добре поне, че засега е само хремата.
За обувките - купих й тип туристически за игра, много са удобни и топли, но не са кой знае колко представителни и затова съм харесала и много сладки боти, но още не мога да преглътна цената им, като ще ги носи рядко и за кратко. Ама ще ги взема, де  Laughing

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 18:40 от Слънчогледка

# 88
Фети ,Ния честито и на двечките за изпитите.
Лулу,Морса бързо оздравяване на дечицата.

# 89
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе  Grinning

Не съм ви забравила, чета ви редовно, но няма какво да пиша. Подвизавам се напоследък в готварския. Започнаха да ми валят поръчки за торти. Да не мислите, че съм много добра  Naughty, справям се долу, горе, имам нмого да уча още, но на норвежците много им хйаресват тортите. тук разнообразие няма, нищо неможе да се купи и съм им направо като манна небесна. Най/ големия ми клиент е хотела, в който работя, правя на седмица по няколко торти за шведската маса   chef. С мъжо работим в екип, той е много добър в рисуването и скулпторирането и като има да се правят фигурки, той е насреща.  Peace

Със здравето засега удържаме фронта, дай- боже и занапред да е така. И на мен Йована не ми слуша, абсурд е да изляза с нея сама в мола, бяга крие се, не слуша, ще я загубя някъде така. Невъзможно е да се купи нещо. Затова ходя само с мъжо, единия я гони, другия гледа, абе луда работа  Crazy.

Фети/ браво за изпита. Успех на шофъорските  Peace

Ния- браво, честито семестриално и на теб  Hug

Навсички болнички много здраве и червени бузки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт