АВГУСТинчетата мили се борят с вируси и бацили!

• 23 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Опаааааа,имаме си и Висшистка GrinningНия,честито.Държавният  със затворени очи ще го вземеш.Браво Hug

Бобче,дай да видим някоя снимка де,какво се скръндзаш.Вземи си завърти сладкарски бизнес,какво се мъчиш в тоя хотел Peace

Лу,кофти със сополите.Дано минете с по-лекички лекарства.С тея скрити пневмонии ooooh!Как стават тея инфекции без Т,ужас направо Tired

Отивам,че ще ми изгорят пиците.Днес ме мързеше да готвя,та завъртях 2 пици.Лошото на това ястие е,че у нас стига за едно хранене Crazy и утре пак трябва да се готви.

# 91
  • В светлината на слънцето
Ния, честито за изпита!  smile3501
Бобче, супер е това с тортите.  Peace Ще видиш, че един ден ще си имаш собствена сладкарница там.  Heart Eyes
Слънчо, то и нашата хрема е със същия произход - събличане в студа. Не стига, че с Теди не мога да изляза на глава, ами взе и малкото диване да копира светлия пример.  ooooh! То затова и сме на тоя хал де.  Crossing Arms

# 92
  • Germany
И ние май скоро ще сме в кюпа на сополите - и двамата подкашлят, подкихват.... нищо сериозно за което да се хвана за сега, но аз знам тия подкашляници до къде водят  Whistling с една дума - почва се  Tired

# 93
Ния, Танче, честито за изпитите.  bouquet

# 94
на отличничките- честито
бобче ай да видим какви ги твориш,браво ако и удоволствие ти доставя няма по хубаво нещо  .... и на мен  са  ми  страст тортичките
Лулу, за сополите вече изпитана рецепта- на 10мл сребърна вода или физиологичен р-р се слагат 4-5 капки клеева тинктура.
 На мен месец и половина ми беше запушен носа и с две впръсквания съм Ок. И Марти естествено го тествах ,вече не хърка явно и неговия се е отпушил

# 95
Мммдаааа, ние сме вече на АБ.  Confused И двамата. Излязоха им резултатите и се оказа бактериална инфекция, която се лекува единствено и само с АБ. За съжаление. На Теди ще й е за втори път в живота, а на Сашо - за сефте. Естествено, не го приемат хич радостно и даването на лекарството е борба на живот и смърт. Ама то и горчииии Sick Най-тъпото е, че на фона на грипната епидемия, те имат имунитет към грипа покрай бронховаксома и организмът им е стабилен към тези щамове, но за лош късмет са прихванали гадната бактерия кой знае откъде.  ooooh! Абе спасение няма. През нощта Теди беше доста зле и аха, да тичаме в болница, но успяхме да овладеем положението. Ще видим АБ-то колко бързо ще оправи нещата. Thinking
Валеске, на моите клеевата и сребърната вода хич не им помагат. Те се оправят много бързо с еуфорбиум. Но в случая става дума за бактерии, които трябва да бъдат изтребени до крак, защото са плъзнали към ушите, очите, белите дробове и т.н. Confused

# 96
Лулу,бързо възстановяване на дечурлигата Hug

# 97
Много ниска активност днес има темичката  Rolling Eyes То и времето едно такова мудно и лежерно....... Аз след еуфорията за изпита вчера,  днес съм се отпуснала, поизчистих у нас, приготвих си нещата за утре и чакам Неди да разхвърля всеки момент  Crazy Party Какво ще ги правим тези деца цяла зима не знам  Crossing Arms Аз изтрещявам от скука, а за детето да не говорим  Rolling Eyes Или да пада снега, или да се затопля, че да има как да излизаме да играем, у дома е адска скука  Tired и само ядем  Tired и пак ядем и то шоколади и боклуци  Tired

Айде лека ви вечер   bouquet

Лулу, бързо оздравяване, много неприятно са го закъсали младежите..  Hug Hug

# 98
  • Germany
Да ви питам - ползвате ли още количките? Сега стана студ тук и вали всеки ден и се чудя дали да не я подкарам отново като ходим на градината и обратно, а за кола пък е много близо  newsm78

# 99
Дезита, ние я ползваме всеки ден. Незнам какво му стана на това мое дете, но от лятото като си е влюби отново в количката и край: иска с нея да излизаме и това си е. ooooh! На моменти е - понякога не я иска, друг път директно се настанява в нея и така излизаме.

# 100
Ох,Лууууууууу,ужасна работа.Все пак щом се на лага Аб,ще се дава.Добре че,сте хванали на време пневмонията,че ooooh!

Количката ние отдаааааааааавна не я ползваме-откакто Ивон беше 1,10 год.Даже я продадохме. Peace

Ивон пък спа 1 час зорлем и като се събуди ми заяви,че я боли коремчето.2 пъти ака с разстройство.После и дадох препечена филийка и компот от дренки та повече не е акала.Обаче ако и утре ми се раздриска ,май ще нося проба в лабораторията.Дано е било от някоя храна,че хич не искам да се разболяваме Tired

# 101
Ей, това даването на АБ си е направо изпитание на нервите и силите. Борба свободен стил.  ooooh!

# 102
  • София
Лулу,дано бързо се оправят!  Hug Praynig
За даването на лекарства не ми се говори  ooooh!

# 103
  • там някъде...
Здравейте мили4ки  Hug

Нямах време да про4ета назад, на вси4ки болни4ки _бързо оздравявяне...
Имам една спешна молба към вси4ки..
Днес направиха последните изследвания на Гого. 3 седмици си ходим с бронхопневмония,която не се е повлияла нито грам от вси4ките АБ,сиропи, хапове,системи и простотии.Бабината медицина не помага, а положението става страшно.От в4ера ве4ерта пак сме с високи температури, но този път и с гнойни хра4ки и повръщане в следствие на тях,имаме и диария. Предлагат ми пак да влизаме в болницата,но имайки предвид престоя от преди една седмица, не искам. Искам да се консултирам с кадърни лекари , а не такива които си търсят дипломите в моето дете. Молбата ми е , нека ако някой има лекар на който може да се раз4ита,4е наистина е кадърен да ми даде координати. Няма зна4ение от града.

# 104
Кики,направо ми се сви душичката докато ти четох поста,няма как да ти помогна не познавам такива лекари,думи нямам,според мен сте за болница,ако може да намерите връзка в софия най добре Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт