Просто незнам какво да ти кажа, какъв съвет да ти дам. Незнам защо, но аз като че ли най-голямо доверие имам на докторите в Пирогов за екстрени ситуации. Не че сме попадали там (с изключение на шиенето на брадата на Теди), нито пък познавам доктори оттам, но имам някакъв респект пред тази болница. И е факт, че там най-много детски животи са спасявали, така че там лекарите са виждали и 2, и 200. Питай и в здравния подфорум за доктор от Пирогов, може някой да ти даде име. Братовчедка ми лежа там с малкия, когато той беше на няколко месеца - претърпя доста сложна операция, нещо бъбречно беше, незнам какво точно. Отиде там без да познава никого, нито пък плати лев на някой доктор. Но срещна невероятно човешко отношение. Сега се сещам, че Перси на Пива май в Пирогов го оперираха. Пиши й на ЛС и я питай дали няма идея за докторите там. На ЛС ще ти пратя координатите на нашите приятели, незнам обаче доколко ще ти свършат работа. Стискам палци да намерите максимално бързо решение и Гого да се оправи много, много бързо.
Една силна
от нас.

Прегръщам ви с Гого и изпращам цялата ни положителна енергия.
Моля се по-скоро да попаднете на специалист и бързо да оздравее малчуганът! 
Препоръчани теми