Преносване

• 5 490
  • 57
  •   1
Отговори
Преносвам вече 2-ри ден.
Въпросът ми е към родилите след термин майки. Какво направихте, за да предизвикате раждането?

# 1
Е, за мен денят Х е днес, ама не...няма никакви позивни. Вчера се опитах да се понатоваря физически - включително и вдигане на тежичко Embarassed ама ефект никакъв.  Но на мен ми казаха днес да отида в болницата, така че спретнала съм багажа и 14 часа ще кацна в Шейново, пък докторите да решават кво ще ме правят.
Вероятно и теб няма да те бавят много.

# 2
Споко мамчета аз преносих 3 дни и детенце само си тръгна без намеси Peaceвсе пак термина е ориентировачън не е точна дата,да разбирам ви изнервящо е това чакане,но щом всичко е наред няма какво да го мислите Simple Smileв болницата се запознах с едно момиче,което преносваше 1 седмица и накрая всичко си тръгна по нормалния начин Peace
Пожелавам ви леко раждане и здрави слънчица на края  bouquet

# 3
Аз преносих 9 дена.Пробвах няколко на4ина да си го предизвикам сама,но без резултат.Предизвикаха ми го в болницата.Твоят лекар нищо ли не ти казва?

# 4
Първото ми дете се роди точно два дни след термина, а второто беше по- рано /секцио/. Помня, че постоянно правех нещо и не се спирах, дори и по натоварваща работа, за да накарам бебчо да се сети най-после да излезе...  newsm75 newsm28 1ironing wash hang По това време и без това кипи бясна подготовка за бебо, ходене по магазини, да не забравим да купим нещо , за вкъщи, за болницата... preggo Може да правиш леки упражнения, дихателна гимнастика, ако не ускори нещата поне ще намали напрежението и нервите jump.Имам приятелка, на която термина и беше 27.10 и все още чака... А докато бях в болницата имаше момиче, на което предизвикаха раждане с 10 дни преносване, така че някои бебета изобщо не бързат да излязат. Леко раждане ти пожелавам!  ylinfant

# 5
Моят лекар каза да изчакаме още малко и този Петък ще отида на преглед да провери имам ли разкритие и т.н.
На мен ми е притеснено защото от 1 месец не съм ходила на преглед. Лекарят ми направи необходимите изследвания, даде ми ги и каза да му се обадя като тръгна да раждам. Бременността ми протича нормално и осещам всеки ден бебо как мърда, но нещо все ме гложди от вътре а вече и нямам търпение.

# 6
Аз преносвах 7 дни.Нищо не съм правила,просто на 6-я ден водите ми изтекоха и ме приеха в болницата.Понеже не се появиха контракции,на следващия ден ми дадоха някакво хапче за предизвикване на раждане Peace

# 7
Моят лекар каза да изчакаме още малко и този Петък ще отида на преглед да провери имам ли разкритие и т.н.
На мен ми е притеснено защото от 1 месец не съм ходила на преглед. Лекарят ми направи необходимите изследвания, даде ми ги и каза да му се обадя като тръгна да раждам. Бременността ми протича нормално и осещам всеки ден бебо как мърда, но нещо все ме гложди от вътре а вече и нямам търпение.

А не ти ли казаха, че след термина трябва всеки ден да ходиш на запис на тонове????

# 8
Има ли преносване-всеки ден на преглед .Трябва да се следят сткиктно тоновете на бебо.
Един месец е недопустимо автоката да не е била на лекар.

# 9
  • Sofia
Има ли преносване-всеки ден на преглед .Трябва да се следят сткиктно тоновете на бебо.
Един месец е недопустимо автоката да не е била на лекар.

Да, да, тонеове задължително!!!  Peace Шейновци знаят де, как не са казали  newsm78

# 10
И аз преносих със 7 дена сънът ми и през тази седмица ...имам предвид след термина постоянно ходех в болницата и все фалшиви тревоги.Тапата ми беше паднала преди 1 седмица но разкритие нямах нито контракции.Вечерта на 26.09 2006 отивам в болницата като си мисля че е отново  фалшива тревога но този път явно е било наистина .Родих го милия със леко набръчканичка кожичка щото явно съм го преносила но всичко му беше наред.Успех и при теб и не се притеснявай  всичко ще мине добре....

# 11
Преносих 2 дена. Нищо не правех седях и си чаках да дойде момента.
Но тоновете на детето ходех да ги следят последните дни .
Леко раждане  Hug

# 12
  • София
Аз преносих 2 дни. На термина последно ме прегледаха обстойно и лекарката ми каза: "колкото повече преносваш, толкова повече се отдалечаваш от ваната и се приближаваш към секциото." Каза да си отида на тонове на следващия ден и на 2-рия да изпия 1/4 от едно хапче сутринта, да отида пак на тонове и тя ще прецени какво ще се прави. Изпих 1/4 от хапчето в 08.30ч, втората четвъртинка изпих в 12.00ч и в 13.00 влязох да раждам. В 16.00ч изпих третата четвъртинка и в 20.55ч родих.
Преносване до 7 дни знам, че не е опасно, ако се наблюдава от лекар всеки ден след термин и се следят тоновете на детето. Можеш да си помогнем малко със много ходене, но в този студ не знам как ще ти се излезе навън, също и изкачване на стълби съм чула ще помага. А и секс. Но ти прецени кое е най-подходящо за теб.

# 13
  • София
Аз преносих 9 дни,през които ми пускаха 2 индукции за да предизвикат раждането,качвах се и слизах по стълбите до 10 етаж в Майчин дом и нищо!!!Направиха ми рентгенова снимка и се оказа,че бебо е по-голям и не може да мине през таза(роди се 4.400:)Направиха ми секцио на 9-я ден от термина и си гушках бебчето!
Просто трябва да сте спокойни и нещата ще се наредят!Пожелавам ви всичко да мине гладко и безпроблемно и скоро да се похвалите с бебоците Simple Smile

# 14
Виж тази темичка може да намериш нещо полезно  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397667.0

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:49 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт