Преносване

• 5 495
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
случайна непозната , и при мен беше почти така. Наистина ако си в болницата е дота стресиращо. Толкова жени минаха през стаята ми за малко, защото скоро отиваха в родилна зала, а аз си оставах да чакам. Много търпение се иска.
Дано сега при теб мине по-леко!  Hug

# 46
Преносих синът си три дена,а оставаха още два дена до датата на,която ми каза гинекологът да постъпя в родилен дом.На този трети ден,след закъснението на термина ми,моето мъни4е реши,4е е време да излезе на бял свят.Така 4е никой с нищо или аз самата не съм предизвиквала детето ми да се роди.Оставетв нещата да се слу4ват естествено и непринудено. PeaceА ако все пак сте нетърпеливи да видите своето слън4ице,тогава се опитайте да правите секс със половинката си.4увала съм от жени,4е този метод действа.Но пак казвам оставете вси4ко на природата.Успех Praynig

# 47
преносих два дни, в които ми вливаха окситоцин и нищо не предизвикаха и накрая ми направиха секцио

# 48
 Преносих със 7 дни и напълно разбирам всички тревоги на момичетата.Ходех всеки ден на запис на тоновете на бебето.Бях определена за 13.04 и гинеколожката ми каза ,че ако не родя до 20-ти ще ми вкючат система (падаше се след Великден).Бях се побъркала от притеснение и от досадни роднини.И на връх празника 19-ти родих съвсем нормално за 2 часа.Като съвет мога да ти дам-много,много движение.Така и раждането ще бъде по леко.Успех на всички,леко раждане и здрави бебчета на финала! Hug

# 49
Първият път преносих 3 дни. Отидох в болницата с паднала "тапа" и леки контракции. Разкритието ми беше 3 см. и след като ме сложиха на системи след около 4-5 часа родих. Вторият път преносих 8 дни. Направо щях да откача, а бях толкова убедена, че няма да мога да дочакам термина. Всяка вечер си лягах с мисълта, че посред нощ ще ме хванат болките, но уви. И така на 7-ия ден си отидох с торбичките в болницата. Нямаше никакви изгледи да родя - нито разкритие, нищо. Вечерта ми сложиха Простин, който изобщо не ми подейства. На другия ден към обяд ме включиха на системи и след около час контракциите започнаха, но бяха много по-поносими от колкото първия път и взех да си мисля, че нищо няма да се получи и така. Вече започнах да се моля за секцио, но добре че лекарката предложи да изчакаме още час. И така след 2 часа и малко на системи родих и при това всичко стана много бързо. Просто е нужно търпение, но в такъв момент само ние си знаем какво ни е.

# 50
  • Пловдив
случайна непозната , и при мен беше почти така. Наистина ако си в болницата е дота стресиращо. Толкова жени минаха през стаята ми за малко, защото скоро отиваха в родилна зала, а аз си оставах да чакам. Много търпение се иска.
Дано сега при теб мине по-леко!  Hug

И аз преносих с 12 дни и изпратих доста жени в родилната зала докато дойде и моя ред.

# 51
  • Русе
Терминът ми беше 16.01.2009. На 15.01 бях на преглед- нямах разкритие. Пратиха ме на тонове. На 21.01 док, при която щях да раждам ме извика в АГ на нощна смяна. Реших, че моментът е настъпил и си взех багажа. Прегледа ме, включи ме на тонове и ме изпрати по живо и здраво. А се бях настроила психически. Много е гадно така. Да не говорим, че постоянно ме питаха по Скайп разни познати дали съм родила. И това започна 2 седмици преди термина. Накрая спрях да го включвам. На 23.01 в 08:30 ме приеха в АГ, поставиха ми хапче Простин и в 15:15 родих сладката си принцеса. Нищо й нямаше. Само дето беше 4100гр. Успех и се въоръжи с търпение!

# 52
  • София
Аз преносих точно една седмица,през която пробвах всички известни методи:качване на стълби,пикантна храна,топли (горещи) душове,секс.Нищо от изброените не ускори процеса.Контракциите започнаха в дена,в които бях насрочена за предизвикване на раждането.Пожелавам ти леко раждане и живо и здраво бебче!!!

# 53
Аз преносих 4 дни-предизвикаха ми раждането с вагинално хапче

# 54
Преносването не  е страшно. трябва наистина само всеки ден да се следят тоновете на бебето. Аз родих дъщеря ми 8 дни след термина. Предизвикаха ми раждането, но не с лекарства. Преди 10 години поне при мен първо пробваха с по-първобитни методи като туширане, което е неприятно като изживяване, а се наложи да го направят два пъти. Важното е, че раждането после мина леко и всичко с бебето беше наред.
Сега предполагам никой не ползва подобни методи.
Успех и леко раждане на всички.

# 55
Мамите вече са ти казали Peace
Леко раждане Hug

# 56
При мен нищо не помогна, цяла бременност бях с контракции, но накрая спряха, ни води, ни тапа, не му се излизаше на човечето. Предизвикаха ми раждане 3 дни след термин, защото плацентата ми беше остаряла.

# 57
Определяне на термина  става като се взема под внимание последния цикъл и дължината на цикъла при жента. Според този подход термина ми трябва да бъде на 13 Май. Моята гениколожка обаче от от измерванията на сакчето и ембриона при три посещения определи кога е термина ми, защото беше ясно, че съм с късна овулация. Сега термина ми е на 22 Май. Лекарите в Германия не предприемат нищо до 10 ден след термина, защото все пак термина може да е определен грешно и в такъв случай да искате да предизвикате раждане на бебето 2 седмици по-рано.
С първата ми бременост преносих почти 4 дни, но не съм опитвала да предизвикам раждане.

Според мен, изобщо нищо не предприемай, бебто само ще ти покаже кога е готово да излезне.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт