Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са методите за предизвикване на раждане след термина?
Какви са някои от методите, които жените са използвали за предизвикване на раждането след термина?
Какви са медицинските процедури за предизвикване на раждането след термин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са методите за предизвикване на раждане след термина?
Предизвикването на раждане след термин може да бъде предложено от лекарите и обикновено включва различни методи като вагинални хапчета, системи с окситоцин, контрол на тоновете на бебето и други медицински процедури. Някои жени съобщават, че опитват различни методи като физическа активност, секс, изкачване на стълби, акупресурна терапия и дори пикантна храна; въпреки това е важно да се отбележи, че тези методи не винаги са ефективни и трябва да бъдат използвани с предварително съгласие на лекар.
-
Какви са някои от методите, които жените са използвали за предизвикване на раждането след термина?
Жените са опитали различни методи за предизвикване на раждането след термина, включително физическа активност, секс, изкачване на стълби, акупресурни точки и пикантна храна. Въпреки че някои от тези методи се считат за традиционни или народни средства, важно е да се отбележи, че те не винаги са ефективни и трябва да бъдат обсъдени с лекар преди употреба.
-
Какви са медицинските процедури за предизвикване на раждането след термин?
Медицинските процедури за предизвикване на раждането след термина включват вагинални хапчета, системи с окситоцин, контрол на тоновете на бебето и други процедури, които се извършват под наблюдението на лекарите. Тези процедури се прилагат след внимателна оценка на здравословното състояние както на майката, така и на бебето.
-
Какво представлява преносването и колко време след термина е нормално?
роди си се на 3 ден от термина.
Пратиха ме в къщи да си преносвам, всеки ден да ходя на запис на тонове и на 11.11. да ходя да я форсираме беба. Аааа, пропуснах да кажа, че нямам и милиметър разкритие, а терминът ми е днес newsm78newsm78
.
При първата ми бременност лекарката го смята като 28 дневен цикъл, а моят никога не е бил такъв.И според тези изчисления преносих 4 дена.Не съм си давала зор ,само дето обърках подготвителните контракции с истинските и висях едно денонощие в Шейново докато принцеската реши да излезе все пак.Сега всеки има различно мнение за термина.Моята лекарка първо пак го смяташе като за 28дневен цикъл и ето в началото на януари.На генетичната отсякоха 26 ,а на ФМ 28 януари.На поредната консултация моята гинеколожка вика изоставаш с две седмици -около 24 ще е . Докторката която ме гледа за ФМ каза че изоставам с 3 седмици.
Кой знае ако отида още някъде...