Преносване

• 5 493
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • София
нищо Simple Smileроди си се на 3 ден от  термина.

единствено - редно е да ходиш всеки ден  на запис на тоновете.

# 31
Моят лекар каза да изчакаме още малко и този Петък ще отида на преглед да провери имам ли разкритие и т.н.
На мен ми е притеснено защото от 1 месец не съм ходила на преглед. Лекарят ми направи необходимите изследвания, даде ми ги и каза да му се обадя като тръгна да раждам. Бременността ми протича нормално и осещам всеки ден бебо как мърда, но нещо все ме гложди от вътре а вече и нямам търпение.
ShockedА тоновете не ти ли слуша???Мале да не ходиш при моя гинеколог,4е и той ме отряза така накрая. Mr. Green

# 32
Аз преносих 14 дена. Наистина е много досадно чакането, но си заслужаваше. Раждането стана в деня, в който мислеха вече да го предизвикват. За щастие не се наложи. Но през времето на преносване бях под наблюдение, а от 3-тия ден след термин -  в болница.
Спокойно и твоят момент ще дойде!
Пожелавам ти леко раждане на здаво бебе!
Аз също бях в болница докато преносвах.Влезнах в деня на термина ми.Така ми бяха казали от болницата.

# 33
Аз преносих 14 дена. Наистина е много досадно чакането, но си заслужаваше. Раждането стана в деня, в който мислеха вече да го предизвикват. За щастие не се наложи. Но през времето на преносване бях под наблюдение, а от 3-тия ден след термин -  в болница.
Спокойно и твоят момент ще дойде!
Пожелавам ти леко раждане на здаво бебе!
Аз също бях в болница докато преносвах.Влезнах в деня на термина ми.Така ми бяха казали от болницата.

Аз днес бях в болницата, ама не ме поискаха за прибиране JoyПратиха ме в къщи да си преносвам, всеки ден да ходя на запис на тонове и на 11.11. да ходя да я форсираме беба. Аааа, пропуснах да кажа, че нямам и милиметър разкритие, а терминът ми е днес  newsm78newsm78

# 34
Преносвам вече 2-ри ден.
Въпросът ми е към родилите след термин майки. Какво направихте, за да предизвикате раждането?

сексът е стимулант за започване на раждане, спермата имала някакви функции да предизвика разкритие.Това са го казали на моя приятелка, която роди скоро в Англия в самата болница.

Също така акупресура.Ето един пдф  с методи, включително обезболяване/на английски/. http://acupuncture.rhizome.net.nz/downloads/Acupressure.pdf

стимулиране на зърната на гърдите-защото се отделя окситоцин

чай от листа на малина

успех:) да мине гладко и леко

# 35
Преносвам вече 2-ри ден.
Въпросът ми е към родилите след термин майки. Какво направихте, за да предизвикате раждането?

сексът е стимулант за започване на раждане, спермата имала някакви функции да предизвика разкритие.Това са го казали на моя приятелка, която роди скоро в Англия в самата болница.

....

Секса при мен не подейства.Малко преди термина ми го правихме с мъжо всеки ден  Mr. Green,ама без резултат.Абе бебо сам си решава кога да илезне.Въпреки,4е ако не ми ги бяха предизвикали втория път,сигурно още някой ден щях да откарам с кореееееем.Бебка упорито не искашеда излиза  Laughing.Леко раждане и здрав бебок от мен  Hug.

# 36
Преносих четири дена и на петия родих. И на мен ми беше писнало да чакам, тежеше ми, кръста ме болеше, колената ми пукаха... и пуснах тема като теб. Момичетата са ти я дали още на първата страница, но ето пак да я пусна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397667.msg11253243#msg11253243
Имаше много интересни предложения, но истината е, че нищо не помогна.  Laughing
Бебчето ще излезе, когато е готово. Имай предвид, че закъснение от 2-3-5 дена обикновенно не е реално преносване, а неправилно изчислен термин.
Успех и леко раждане!

# 37
Хм ,как го изчисляват тоя термин не знам. newsm78При първата ми бременност лекарката го смята като 28 дневен цикъл, а моят никога не е бил такъв.И според тези изчисления преносих 4 дена.Не съм си давала зор ,само дето обърках подготвителните контракции с истинските и висях едно денонощие в Шейново докато принцеската реши да излезе все пак.Сега всеки има различно мнение за термина.Моята лекарка първо пак го смяташе като за 28дневен цикъл и ето в началото на януари.На генетичната отсякоха 26 ,а на ФМ 28 януари.На поредната консултация моята гинеколожка вика изоставаш с две седмици -около 24 ще е . Докторката която ме гледа  за ФМ каза че изоставам с 3 седмици. ooooh! Кой знае ако отида още някъде... #Crazy
Това с преносването е само за стрес на майките май.

# 38
  • София
Аз преносих с 4 дни. Единственото, което бях пробвала беше секс, но той не помогна. Мисля, че няма проблем да родиш няколко дни след термина, защото той е само ориентировъчен. Това, което е задължително обаче са честите прегледи и слушането на тоновете на бебето, ако не всеки ден то през ден докато родиш! Лекарят трябва да те види на ултразвук и да определи състоянието на плацентата и околоплодните води.

# 39
нищо не помага докато бебето не реши че е готово за външния свят ,аз преносих втората си дъщеря 5 дни (бях в болницата от датата определена за термин),всеки ден прегледи и запис на тоновете и накрая обиколих болницата,качвах се по стълбите до 15 етаж и обратно и вечерта родих, но и доктора ми беше казал че ако до сутринта неродя ще ми направят индукция със системи и може и от притеснението или от изкачването на стълбите да е било или просто е било дошло времето незнам.

# 40
  • София
Само лекарите могат да решат дали и кога се предизвиква раждане.
А и при 2 дни преносване още е рано за притеснение.
Аз преносих и двете си деца с по 7 дни.За щастие,не е имало никакви проблеми.  Peace

# 41
Успех на чакащите мами и всичко да мине успешно  Hug

# 42
Аз преносих 9 дена. След термина трябваше да ходя през ден да слушат тоновете в продължение на 5 дни, а след това - всеки ден. Докторът ми каза багажът ми да е приготвен. Нямах абсолютно никакви признаци за предстоящо раждане. Нито разкритие, нито тапата ми беше паднала, нито водите ми изтекоха, нито контракции. В 9-я ден докторът ме посъветва да отивам в болницата и там да преценят какво да правят. Приеха ме с 1 см разкритие в патологията. Нищо не са ми правили, нито са ми предизвиквали раждането. Просто вечерта, като си легнах, започнаха контракциите и на сутринта родих.

# 43
  • на кого му пука
И аз преносих първото си дете с 14 дни,като 7 изкарах в къщи и 7 в родилно отделение под наблюдение.
Голям автогол .Вместо да ходя всеки ден на запис на тонове и да се прибирам в къщи аз изкарах много депресираща седмица в болницата+ още 5 дни след раждането.
Сега термина ми е след 9 дни и направо полудявам при мисълта че може да се повтори стария сценарий.
Късмет и бързо и леко раждане на авторката и въобще на всички с предстоящ термин.

# 44
  • софия
На осмия ден преносване си събрах багажа и отидох в болницата.Там
ме поеха и родих след 2часа.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:19 от smehorana

Общи условия

Активация на акаунт