Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 430
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Карлово
микки,прочети първия пост с червено,на малена.моляте ако имаш желание да се включиш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439751.450;topicseen
Чак сега разбрах за какво иде реч. То хубаво, но аз нямам от няколко месеца фотоапарат. Пък и не мисля, че мога да снимам добре.  Confused

# 121
  • Karlovo
Микки календара е страхотен   newsm10 , и на мен ми се искаше да направя такъв за подарък на бабата и чичовците ,но не знам как .
Днес да ви се случват само хубави неща напук на петък 13  Peace .

# 122
  • Карлово
дриймс много сте порасналиии Simple Smile пу,пу Simple Smile

# 123
Къде сте карловски мами.Уж на топло се свряхте , Joy Joy Joyа то май само за един ден.

# 124
  • Карлово
Кво ти на топло, аз днес мерих улиците. Mr. Green

# 125
Къде сте карловски мами.Уж на топло се свряхте , Joy Joy Joyа то май само за един ден.
май си права лю6е  newsm10 !!!
И ние се разписахме сред другите болни, Ill особено аз, но и малката посмърча...
Обаче на две крачки до паметника може да отскочим...

# 126
  • Karlovo
Ние сме си в нас обаче то остава ли време за писане .Само чета докато се разхождам из стаята   Rolling Eyes .
дриймс много сте порасналиии Simple Smile пу,пу Simple Smile
мерси ,вече сме 6 килограма и 60 см.  ,растем като гъбки .

# 127
Hellouuuuu  Mr. Green tuka vali cial den i nie sme samo po zakriti meropriatia. 4estito na malkia rojdennik Nasko na paterici! Kato zapo4nem da hodim nagore nadolu, 6te puskam snimkov material i tova e. V4era samo malko magazini obikolihme  Mr. Green no golemite namalenia sa sled dve sedmici... Hug

# 128
Ани ,вие колко време ще стоите при татито?Ех,как ни се иска на всички да сме на намаленията в Лондон.... Crazy

# 129
  • Карлово
Ани, аз ви пожелавам предимно валежно да е, щом тогава обикаляте магазините  Mr. Green

# 130
Ани ,вие колко време ще стоите при татито?Ех,как ни се иска на всички да сме на намаленията в Лондон....

Peace И аз така викам.  Wink

# 131
Светле,снимката е уникална Peace

# 132
  • Карлово
Светле кой бие в играта на снимката  Laughing

# 133
Свети малкия май е по нахъсен за победа. Joy
Днес е сладурско навън.Ние с Криско за първи път отидохме на разходка пеша.
От нас на червената на люлките ,от там през главната до слончетата, през винпрома и Бежбунар  в къщи.Та като се прибрахме аз го слагам да сяда да го събличам ,той направо ляга и за една минута няма заспа като пън. smile3524
Днес малко сте пораздвижили темата ,ама иначе в сравнение с други отчетни сме като охлювче на пързалка.
Пожелавам приятен ден на всички :малки и големи, с братчета и сестрички, дори тези посамички. Laughing

# 134
  • Карлово
Аааа, Любе, не си права.  Mr. Green Само погледни колко заглавия са с морски и летни тематики. Добре си се движим, предвид малкият ни брой.

Общи условия

Активация на акаунт