Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 443
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Дримс бебето е наедряло.Дано всетака да се движите. newsm30
Мики права си че сме мъничко:затова пишете бе мами.....

# 136
Много ме  мързи мен newsm43
 smile3538

# 137
Ох и аз така, нещо хич ме няма напоследък Sad
Иначе сме добре  Wink

# 138
  • Karlovo
Момичета къде мога да направя ключодържател със снимка ? Помня че се обсъждаше тук по едно време .

# 139
Момичета къде мога да направя ключодържател със снимка ? Помня че се обсъждаше тук по едно време .
Кака ви Микки  Mr. Greenе в далаверите с тез работи и с всевьзможни изкушения за скромната ми банкова сметка! ooooh!
Иначе и мен ме е хванал мьрзела и изобщо не ми се пише  #SillyЕдна активна сьфорумка  newsm08ми се губи напоследьк-  ruporuuПетюфааа кьде си? newsm78

# 140
тук,тук!!! често пред компа -ама из фейсбука  Laughing.Все пак новобранка и още ми е интересно Simple Smile))))))))

# 141
  • Karlovo
Аз си спомням че Микки писа за ключодържателите , но не помня дали каза къде ги е направила  Rolling Eyes .Надявам се да сподели ,че искам да направя на семейството за Коледа ,и по един календар .

# 142
Аз да ви се наоплача- цял ден с цветята се разправям Rolling EyesОт известно време виждам едни гадинки в пръстта-съвсем малки,като мушици,но без крила.Пръсках с разни неща-не изчеват,напротив множат се и съсипват цветята/постепенно пожълтяват листата и си окапват Sad/Днес всичките ги пресадих наново и да видим дали ще продължат да се множат тез гадове #2gunfireОказа се ,че от почвата която купувам са се заразили-ужас!Като отворих пакета  с пръстта от преди вътре бяха се размножили хиляди гадинки...Незнам на някоя  от вас такава гадост по цветята случвала ли се е да помогнете със съвет. Praynig

# 143
Аз си спомням че Микки писа за ключодържателите , но не помня дали каза къде ги е направила  Rolling Eyes .Надявам се да сподели ,че искам да направя на семейството за Коледа ,и по един календар .
Чудесен подарък си си наумила PeaceМики ще се включи със инфо  скоро-тя беше пускала линк,амаааа  newsm78отдавна беше.

# 144
bebe6orke sigurno sredata na dekemvri 6te se priberem, zaedno s nego. Vse pak Koleda e semeen praznik i si imame tradicia da se sabirame vsi4ki v ka6ti  Mr. Green stava palna ludnica! Az 6te var6eia i zaradi vas na namaleniata  Twisted Evil ina4e pojelavam vi na vsi4ki moiata radost. Stefania e tooooolkova 6tastliva, neprekasnato e na vrata na ba6ta si ovesena. Sno6ti biahme na klub (poneje si imame gleda4ka) tanci i zabava, pribrahme se sutrinta, ne6to koeto ot godini ne mi se slu4valo. Be6e strahotno, niamate si na ideia za kakvi modi stava vapros  Mr. Green i ne se pu6i. Pribrahme se sveji kato krastavi4ki..tova e za sega! Utre pove4e  Hug

# 145
Ана Му добре си прекарвате вие, браво на вас ..... а като знам в чужбина как украсяват за коледните празници  Peace
Тутти на мен ми се случвало от почвата, но беше отдавна и не си спомням какво ги спаси

# 146
Ани,браво ,давай само така-сега ти се е паднало да се забавляваш на воля HugРазказвай де..Само ни подклаждаш любопитството и бягаш LaughingНа каква музика в клуба денсихте снощи?А това за пушенето е чудесно-дано и у нас да се случи в близките години/да ме прощават пушачите Embarassed Laughing/
Тин,къде си бе другарче,губиш ми се много напоследък  love001

# 147
Защо така няма никой newsm78.
Ани браво само така Simple Smile
Аз почти нямам никакво време да седна . Постоянно сме на някъде .вчера ходихме на хижа Воден камък изкарахме си чудесно
Хайде лека вечер  Hug

# 148
Здравейте от мен! newsm68 Бързам да се похваля-имаме си ходещи крачета днес се престраши и първо тръгна от единия до другия край на стаята и като усети че му харасва започнахме да си го "подаваме" -ту при кака, smile3501 ту при мама.Точно 5 дни преди рожденния му ден.Сега се чудим кога да правим прощапулник дали да изчакам да започне да ходи по-стабилно или на рожденния ден да направим и прощапулника newsm78.Ние утре сутрин заминаваме на почивка и няма да мога да пиша до другата неделя тогава ще се приберем и може да ви пиша как сме изкарали.
  Ани представям си как наистина малката се радва на тати понеже виждам и нашия малкия как постоянно търси баща си.Желая ти все така весело и приятно да си изкараш почивката,само жалко че каката не може да бъде с вас.Аз освободих Радостина тази седмица от училище за да бъде с нас,но при теб е друго ти повечко време ще постоиш и затова.

# 149
Любе,малко по-рано искам да честитя Рожденния ден на синчето ти понеже утре няма да мога ,а и вече ми се приспа и немога да изчакам и полунощ Mr. GreenТака че:

newsm59 на Благо на мама любЕТО !Да е здраво,весело и щастливо дете!Да радва с успехи мама и тате!И всяко негово желание да бъде мое пожелание!Весело изкарване на празника! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт