Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Карлово
Охо, добре дошла в сагата плащане на ток! Ако си пресрочила датата на плащане - само в пощата. Иначе може и в Офис1. Тази сутрин Боби ги е вдигнал на балон в пощата, защото не си спазват работното време и в 7:35 не са започнали да обслужват клиенти. И...оправдали се, че не са им загряли компютрите  #Crazy И тогава е станало страшно, подкрепили са го и другите от опашката. Мисля си, дали следващия път да не го пратя да ми вземе някое колетче при нашата бабка  Mr. Green

# 31
  • на пистата
микки недей така,жената която е на вашия район е супер готина,страшно умна и много притеснителна жена,даже мобилен няма.недей така я хока

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 21:00 от nameika-31

# 32
nameika-31, благодарско за инфото.
лю6ЕТО, Направо се  #Crazy от изненада.
Кога УСПЯХА ДА ГИ ШАТНАТ???
Поне в енергото уж бяха по-добре, а сега  newsm28!

# 33
А в районните клонове наистина ли може да се плаща??? newsm78
Леле-мале, те с раздаването на писмата все нещо са оплескали, Embarassed
а сега направо незнам?!!! #Crazy
...............................................................
Иначе аз питам все за разходки  1stroller, но надали ви засичам...
К'вито сме поспаланки   sleepuu smile3524 двете с беба...
дока-а-аатоооо се накааааним... newsm27... atwork
и то станало 15:30ч. ku-ku
Иначе се забелязваме от далече!!!
Шофираме ярко червен Кангаро Вижън!!!  car003

# 34
Какво говорите-от кога е така?Аз  сметките ги плащам през епай и  не  знаех,че има такива промени Rolling EyesА бележки получаваме  след месец,когато вече не ми трябват.Относно обслужването в пощата -без коментар!Хубаво ,че  Боби се е обадил.То трябва ежедневно там да ги  посмъмрят,че да си вършат работата както трябва.

# 35
Notova пия червено, брестовишко  Mr. Green
Не се ядосвайте за глупости бе момичета, нали за да сме здрави и красиви, трябва да сме спокойни  Hug

# 36
  • Карлово
А, Намейка, последния път здраво ме изнерви, попълваше си там някакви бланки при опашка от 4-5 човека. А Боби е вдигнал скандал на онези от записите, те верно все не са си на работните места.
За касите на енергото много подло са постъпили. В петък са им правили банкет и в понеделник са ги съкратили вкупом. Това е, монополисти!

# 37
Привет на Миряна! Добре дошла при нас!Групата от нашия форум се разраства и това е добре HugСамо където някой мамчета се губят от време на време.Но има и такива и то все едни и същи,които не пропускат нито ден да се запишат smile3501 на тях иначе ще замре нацяло писането Mr. GreenИмаше един такъв момент в който се шегувахме че до догодина няма да можем да испишем 50 стр.но ето че вече сме с нова тема Mr. Green
 Ana Mu какво става успя ли с документациите Grinning cheersНаздраве и умната с винцето Grinning
 Аз също вече ходих и платих тока в пощата и нямаше навалица .А щом може и в Офис 1 май вече там ще ходя понеже и аз съм скиптична към служителите в пощата #2gunfireс това тяхно работно време.
 mamelitka не сте само вие поспалани и аз с моя синковец докато се наканя да излизам става обед Mr. Greenдругите майчета вече са си изпили кафето и пътуват към кухнята за манджи а ние тогава излизаме.Ако обикаляш по центъра и главната можем да се засичем следобедите,аз съм със синя количка Mr. Green

# 38
  • Карлово
Дами както каза Ana Mu не се ядосвайте за глупости, български пощи няма да се променят никога ще са си все такива казвам ви го като вътрешно лице.Просто няма смисъл...
Ana Mu добър избор Simple Smile

# 39
  • Karlovo
Добро утро дами ,
днес момчетата имат поводи - баткото става на 13 , а малкия на 2 месеца .Заповядайте по едно парче торта с кафенце
.
И ние излизаме около обед ,но сме все по задачи и обикаляме града .

# 40
  • Карлово
О, Нотова, хич не съм съгласна с теб. Не само за пощите, а по принцип за институциите. Проблемът ни идва точно от това, че си премълчаваме и не искаме качествено обслужване. "Лелката" вчера е отговорила на Боян, че получава 300 лв заплата. Ами според мен са й много даже, щом се оправдава със "загряване" на компютрите. В 21 век може на бабите да обяснява как 15 мин й загрява компа. И е крайно време да оставим в миналото схващането "Аз ги лъжа, че работя, те ме лъжат, че ми плащат". Пазарна икономика, като не й изнася заплата, отива другаде. Но явно е наясно с некомпетенстността си, затова натяква на клиентите, че видите ли аз колко много работя, пък те не ми плащат.

Честито на момчетата ти , Дриймс!

# 41
  • Карлово
О, Нотова, хич не съм съгласна с теб. Не само за пощите, а по принцип за институциите. Проблемът ни идва точно от това, че си премълчаваме и не искаме качествено обслужване. "Лелката" вчера е отговорила на Боян, че получава 300 лв заплата. Ами според мен са й много даже, щом се оправдава със "загряване" на компютрите. В 21 век може на бабите да обяснява как 15 мин й загрява компа. И е крайно време да оставим в миналото схващането "Аз ги лъжа, че работя, те ме лъжат, че ми плащат". Пазарна икономика, като не й изнася заплата, отива другаде. Но явно е наясно с некомпетенстността си, затова натяква на клиентите, че видите ли аз колко много работя, пък те не ми плащат.

Честито на момчетата ти , Дриймс!

Не се изненадах от това как са реагирали...
Микки какво да ти кажа...ако зависише от мен нямаше да е така
Честит рожденник на Дриймс

# 42
Честит празник Дриймс bouquet

# 43
  • Карлово
Знам, Нотова. И винаги ме хваща яд, че някакви лелки са се окупирали на такива службици и дрямат, чакай време за пенсия. Ама хайде да не навлизам в темата, че...

Днес разходка ще има ли? Въпросът ми е към всички мами с бебоци. Мисля да се занеса до паметника поне.

# 44
Аз докато се разпиша и излезнем и ще съмне  Mr. Green
микки под това "не се ядосвайте" нямах предвид да стоиш равнодушно и да чакаш някой да те обслужи  Mr. Green Просто с две думи можеш да ги накараш да се размърдат, но не за твоя сметка с нервите  Hug Иначе според мене има много време, докато стигнем до истинското качество на обслужване...смяна на поколенията трябва!
Нашата разходка ще е до близката градинка.
dreems да са ти живи и здрави и много да те слушат (особено пубера  Mr. Green )
radka74 всичко е наред, слава богу. В неделя излитаме с малката ми дъщеря

Общи условия

Активация на акаунт