Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 403
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Karlovo
Писах, писах и нещо го затрих  ooooh! .
Ние сме тук ,но малкия нещо свикна на ръце и не ми е удобно да пиша с една ръка .Само цъкам с мишката в фермата  Joy и чета форума .Опитвам се да работя ,но нещо не ми остава време  Thinking .
Микки разузна ли за Асда ? Много са красиви дрехите ,но това с доставката е кофти .

# 691
Здравейте.
Най напред, ще поздравя Пламето на Нотова ,защото до тази сутрин бях убедена че те празнуват на 23.Да е жив и здрав. nbirthday
Кристо така ми взима тока, че не остава време за форуми.Катери се,бърника и къса каквото хване,контактите са другата му страст и на всичкото отгоре започна да се инати почти за всичко.Освен това Боби е болен и съм мед.сестра.Компреси,легени,лекарства,сокове чисти тениски и пак отначало.Вече ми идва да се #2gunfire.
Мики можеш ли да ми пишеш на лични за условията за канд. в яслата.Крис ще ходи вероятно края на годината или началото на другата.

# 692
Дриймс ти какво работиш или поне се опитваш да работиш?Ако не е тайна разбира се Blush

# 693
 smile3501Браво бе!Трябваше да задам въпрос какво става защо е това затишие и ето че всяка дава някакво обяснение за отсъствието си.
 Аз също всеки ден по принцип влизам но като няма какво да се включа само прочитам Mr. GreenИскам и аз да попитам от любопитство за сега-по всяко време ли може да се записват децата на ясли и ми е любопитно има ли свободни места в яслите сега?Аз каката съм си я гледала до три години и нямам представа как стоят нещата с яслите-от каква възраст могат да вземат децата,как се грижат там за тях,защото например моя малкия от ден на ден става все по-палав и аз едва се справям с него в къщи и ако случайно реша да го пусна на ясли дали ще го изтраят там Mr. GreenАз до ноемвири имам още време за размисъл,но май ще си го гледам и него до три години.В тази криза няма къде да си намеря работа ,а не ми се излиза от системата на БДЖ понеже после трудно се влиза там,те моя щат вече ми казаха че е закрит и само ме чакат да се върна и да ми връчат заповедта #Cussing out,но аз мисля да ги потормозя малко като се възползвам от това че да изкарам до три годишна възраст на детето нали ми се води за стаж пък таткото да му мисли за финансовата страна,май пак ще стягам раниците му.Той пак направи опит да се запише но трябва да минат 6 месеца откак се е върнал за да го вземат пак и го отхвърлиха.Но той не се отказва ще се пише пак.Така че намен друго не ми остава освен да си остана домакиня ,а и хем много неща може да се променят надявам се да свърши кризата и пак да има работа.
 На Мики и Петя им желая спорна работа щом ще я захващат пак Mr. Green
 Пете кога се очертава да я започнеш твоята че щерката няма търпение да те посети newsm03
 Бебешорче,Мари не ви ли дава зор с татето да и купите братче или сестричка smile3534(не се сърди за любопитството ми)  love001

# 694
Тъй и тъй съм се захванала с писане тази вечер Winkда Ви предложа ново заглавие за тема понеже наближаваме 50 стр. Mr. Green
 "Хайде свършвай люта зимо,че в Карлово и Сопот слънце да пече и да се радва нашето дете"!-как звучи Mr. Green
  Личи си че изкуквам вече в къщи особено с малкото човече което няма спирачки откакто има крачета.Катери се навсякъде бута всичко ,не се заиграва с нищо умора няма спи ведниж по час най-много и с нетърпение чакам вечерта. Praynig
   Хайде да не ставам банална с драсканици Embarassed Лека ,мека и доходна на всички! smile3534

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 23:41 от radka74

# 695
  • Karlovo
бебешор шивачка съм .Взимам надомно да шия .

# 696
  • на пистата
приятелко бимбич,честит рожден ден.винаги усмихната,отзивчива и много щастлива бъди

# 697
  • Карлово
Охоооооо, Бимбич, помъдря ли или още те тресе тийнвъзрастта?! Много да те обичат всички!

# 698
Честит Рожден Ден Бимбе, бъди много здрава, много обичана и заредена с положителни емоции. Весел празник  bouquet

# 699
Честит рожден ден,Бимбе!Бъди здрава,щаслива и обичана!Весел празник!  bouquet

# 700
Бимбе.честит празник  bouquetМного любов и здраве ти желая вкъщи,а в работата-късмет и много клиенти Hug

# 701
Бимбе честит рожден ден. Да си жива и здрава и много усмихната.

# 702
Честит рожден ден Бимбе! Д си здрава и все така усмихната   bouquet
ОООх, аз току що изгледах "2012" ....и мисля от сега, в задния двор да започвам да строя ноевия кочег  Mr. Green, че то се е видяло, пари няма да спечелим достатъчно за да се качим на Хамериканските кораби  Joy
Гледах също "Шерлок Холмс". Мноооого ми хареса!!

# 703
  • на пистата
анна,аз преди месец го гледах и се чудих дали наистина някъде има построени такива кораби... Rolling Eyes

ето нещо смешно да се посмеете,аз още не мога дъх да си поема
http://vbox7.com/play:703efe4c

# 704
ЧРД! newsm59 smile3525
Бимбе ,
Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт