Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Мерси другарчетаааааааа Heart Eyes,да ви се връща стократно и тъпкано  bouquet

# 706
И аз свалях разни филми от замундата, исках да гледам "Аватар" въпреки че не съм по фантастиката .... но не го намерих Wink

# 707
  • на пистата
има го,но е с много лошо качество

# 708
Стели
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=185345&hit=1
Аз също не си падам по фантастика,но това не е просто фантастика,това е състояние на духа,хармония,непрежалима природа  bouquet.Не е с лошо качество ,но ако не бях  полюбопитствала да го гледам още преди Коледа  бих отишла в Синема сити,това се изживява на 3Д

# 709
Здравейте мами, минавам само да се похваля, че на 20.01.2010г се роди моя син Преслав със завидните мерки от 3, 800 и 52 см.
Сега сме си в къщи, ядем, спим и плачем и така. Hug

# 710
Бимбе.честит ти празник на патерица,жива и здрава и безкрайно щастлива   bouquet
Раче,тя и да иска Мари бебе  още не може да го каже,ама и аз сьм стиснала кьлки и не даваааамммм Laughing Laughing Laughing
Мии,честит ти син!Живо и здраво бьди бебче и много послушно!Между другототова е третото бебе (вьв нашия форум)родено на тази дата
наред с Ачко на Микки и Пламен на Нотова

# 711
Мии,честито бебче  bouquetДа ти е здраво детенцето,всичко друго с идва на мястото!
Чакам и аз Аватар-а с по-добро качество,от Шерлок нещо не съм особено впечатлена  newsm78 2012 ми хареса Peace
Предлагам ви нещо ,което за мен беше изключително интересно за гледанеhttp://onlinejobs-bg.com/.Филмът е документален,но си заслужава!В общи линии се разглежда правилното хранене,витамините и влиянието им върху болестите.Вероятно някои от нещата ги знаете,но е много добре систематизирана информацията.Аз специално за себе си научих и доста нови неща Peace

# 712
  • Карлово
Ин, какъв филм, това е сайта за онлайн работа на 9 месеца  Joy

# 713
Честита рожбичка ,Мии!Да  сте живи и здрави всички Hug
Тин,как изкараха момчетата?Налудуваха ли се на воля сред природата?

# 714
Тутти още са на лагер, но от разговорите разбирам, че са доста впечатлени ....... имат железен режим за което съм страшно доволна и тичат всяка сутрин на снега преди закуска Wink Играят на тенис, шах и тренират, а и лудории има със сигурност  Joy

# 715
# 716
  ylinfant Честито бебче на Мии smile3525!Да ти е живо и здраво и много послушно!

# 717
Ами теглете от www.nanoset.net . Добро качество и бързо се свалят. А "Аватар" си заслужава да се гледа на 3D, както си трябва  Grinning.
I_N на мене пък "Шерлок.." ми хареса повече от този "2012", който вече сме виждали, но под други заглавия  Mr. Green прекалено"американски", отново!!! А иначе относно тези т.н. документални филми, аз знам една поредица, но не знам точните заглавия, които си заслужават да се гледат. Ще питам и ще пиша пак!
nameika-31 според мене, тези хора със сигурност строят ноевия ковчег и то от отдавна  Mr. Green защото си мислят, че ще живеят вечно.
mii да сте живи и здрави ти и твоето бебче  Hug дай боже, все такива хубави новини в този форум  Grinning
П.П. Светлееее, как сте?

# 718
Не мога да свалям от тук,Ани. newsm78Ти скоро пробвала ли си?

# 719
  • Карлово
Да дам отчет за маминия ревльо. Взел им е тока общо взето на лелите в яслата, нито е пикал, нито е ял, прибрах си го да спи на обяд вкъщи. Утре ще видим как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт